Mayıs 9, 2024

Nilüfer Spor Şenlikleri’nin en özel etkinliği

Peki Depremin Ne Zaman Olacağı Nasıl Bilinir? Diyar21 News /

Kürtçeye 10 kontenjan Meclis gündeminde

Müzisyen Kalben GÖZALTINA ALINDI!

Eyüpsultan’da okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı

Peki Depremi Önceden Anlayabilir miyiz? Diyar21 News

Amedspor’un kupa töreni belli oldu

Avrupa İslami Finans ve Ekonomi Akademisi’nden Türkiye ekonomisi için tavsiyeler

Alinur Aktaş: “Personel durumuyla alakalı söylenenleri de hayretle ve esefle izliyorum”

DEM Birecik İlçe Binasına silahlı saldırı

KIZIL GONCALAR DİZİSİ MERT YAZICIOĞLU’NUN KARİYER YOLCULUĞUNDA BİR BASAMAK DAHA YÜKSELMESİNE YARDIMCI OLDU!

“İŞ DÜNYASINDA YENİ UFUKLAR” ADLI KONFERANS GERÇEKLEŞTİ

7 Mayıs 2024 reyting sıralaması belli oldu! İşte sonuçlar…

KÜL MASALI DİZİSİ GÖKHAN ALKAN VE SEVDA ERGİNCİ İÇİN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI OLDU!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Azerbaycan’ın en önemli ticari ortağı olmaktan memnunuz

D21 News – Bahçeli, Özgür Özel’i övdü ve sınıf arkadaşı Kılıçdaroğlu’nun bundan rahatsız olacağını belirtti.

D21 News – Fenerbahçeliler kızdıracak hamle!

D21 News -2024 Met Gala’da yıldızlar geçidi!

D21 News – Ereğli’de araç mağazaya girdi! Sürücü 194 promil alkollü çıktı!

İstanbul’da Evi basılan şarkıcı Kalben Sağdıç gözaltına alındı

CHANGE  LANGUAGE

“2023 HAKSİAD 4. İşadamları Buluşması” yabancı girişimci ve işadamların takdirini topladı

“2023 HAKSİAD 4. İşadamları Buluşması” yabancı girişimci ve işadamların takdirini topladı

HAKSİAD öncülüğünde 21-24 Eylül tarihleri arasında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen işadamları buluşmasına katılan yabancı girişimci ve işadamları İLKHA muhabirine konuşarak programla ilgili takdirlerini anlattılar.

“2023 HAKSİAD 4. İşadamları Buluşması” yabancı girişimci ve işadamların takdirini topladı

Hak Sanayici ve İşadamları Derneği (HAKSİAD) koordinasyonunda 2018 yılından bu yana her yıl düzenlenen Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerinden sanayici, girişimci, yatırımcı ve işadamların katılımıyla “2023 HAKSİAD 4. İşadamları Buluşması” yapıldı.

21 Eylül Perşembe günü tanışma toplantısıyla başlayan program daha sonraki günler birbirinden değerli konuşmacıların “Dış Ticaret İhracat İthalat”, “E-Ticaret”, “Kriz Yönetimi” ve “Ticaret İhsan ve Adalet” konularında yaptıkları konuşmalar, sunumlar, sektör toplantıları ve firma tanıtımları gibi programlarla dolu dolu geçti. Program uluslararası girişimciler ve işadamlarının büyük takdirini kazandı.

Program, katılımcılar arasında heyecan uyandırırken, uluslararası iş dünyasının birçok kişiyi bir araya getirdi.

Buluşma, iş dünyasının çeşitli sektörlerinden katılımcıları bir araya getirerek yeni iş fırsatlarına ve işbirliğine kapı araladı.

Katılımcılar, etkinliğin zengin içeriği ve verimli ağ oluşturma fırsatlarından büyük memnuniyet duydu.

Gelecek yıllarda daha fazla büyüme ve başarı bekleniyor.

“HAKSİAD programında ticari alanda büyük bir yardımlaşmaya şahit olduk”

Suriyeliler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halid Sevvaf

Türkiye’deki en büyük Arap kuruluşu olan ve 2017’den bu yana hizmet veren Suriyeliler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halid Sevvaf, “Bizler bugün burada işadamları derneği olan HAKSİAD’ın Ankara’da düzenlediği buluşmaya dernek başkanı olan Fikri beyin nazik daveti üzerine katıldık. Tabi burada çok çeşitli bir katılımla karşılaştık. Açıkçası burada çok çeşitli iş sektörleri ve farklı ülkelerden ve bölgelerden katılan daha önce pek karşılaşmadığımız çok zengin bir katılım söz konusudur. Burada her ırktan tüm iş sektörlerini kapsayan bütüncül bir katılım var. Aynı zamanda sıcak bir ortamla da karşılaştık ve ticari alanda büyük bir yardımlaşmaya şahit olduk. Bu buluşmanın yatırımcı ve işadamlarından oluşan tüm katılımcılar için faydalı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

“HAKSİAD’ın yapmış olduğu bu programı yurt dışındaki tüccarların tüm Türkiyeli tüccarlar ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunması açısından gerçekten çok önemli buluyorum”

Uluslararası Irak İşadamları Federasyonu Başkanı, IDEAS E-Ticaret ve İhracat Şirketinin Başkanı Abdüsselam Zübeyir

Iraklı ve 5 senedir İstanbul’da ikamet eden Uluslararası Irak İşadamları Federasyonu Başkanı, IDEAS E-Ticaret ve İhracat Şirketinin Başkanı Abdüsselam Zübeyir, şunları aktardı:

“HAKSİAD’ın Ankara’da düzenlediği buluşmaya bizi de davet etmesinden dolayı onur duyduk. Gerçekten çok güzel bir buluşma ve konferans oldu. Bu sayede farklı alanlardaki yatırımcılarla buluşma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladık. Özellikle bu buluşmadan sonra Diyarbakır’daki iş adamlarını ziyaret etmemiz ve hatta orada yatırım yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca Iraklı yatırımcılara Diyarbakır’da yatırım yapma fırsatını değerlendirmeleri çağrısında da bulunacağız. HAKSİAD’ın yapmış olduğu bu program yurt dışındaki tüccarların başta Türkiye’nin doğusundaki tüccarlar ile olmak üzere tüm Türkiyeli tüccarlar ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunması açısından gerçekten çok önemli buluyorum. Bizler açıkçası Türkiye’nin gerek doğusu ve gerek diğer bölgelerindeki bu yatırım ve fırsatların bir parçası olmak ve bunları pazarlamayı arzuluyoruz. Biz Uluslararası Irak İşadamları Federasyonu olarak Iraklı yatırımcıları dünya genelinde temsil eden birçok üyeye sahibiz. Bizler bu üyelerimizin buradaki işadamları ve ürünleri ile tanışmaları ve özellikle HAKSİAD’a üye olan işadamlarının malları başta olmak üzere tüm Türkiye ürünlerinin kendi ülkelerinde pazarlanabileceği bir piyasa oluşturmaları yönünde kendilerini teşvik edeceğiz. Söylediğimiz gibi https://waywez.com/ar adında bir elektronik web sitesi kurduk ve bu sitede sadece Türkiye ürünlerini dünya piyasasına pazarlamaktadır. Sitemiz Arapça, İngilizce, Fransızca ve Türkçe hizmet vermektedir. Buradan özelde Türkiye’deki işadamlarına ve özellikle HAKSİAD üyelerine bu site üzerinden ürünlerini pazarlayarak daha geniş bir müşteriye ulaşmalarını teklif ediyorum.”

“Düzen ve koordine açısından çok iyi bir performans ile karşılaştık”

Mısırlı İşadamları Derneği (NEMA) Yönetim Kurulu Üyesi Salahaddin Güneş

Mısırlı İşadamları Derneği (NEMA) Yönetim Kurulu Üyesi Salahaddin Güneş, “HAKSİAD’ın düzenlediği işadamları buluşmasına katılım sağladık. Buluşma ile ilgili izlenimlerim çok düzenli ve güzel tertip edilmesi yönündedir. Açıkçası düzen ve koordine açısından çok iyi bir performans ile karşılaştık. Bizi davet ettikleri ve böyle güzel bir program düzenledikleri için tüm HAKSİAD yetkililerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“İslami değerlere göre çalışan işadamlarını görmek insanı gerçekten mutlu ediyor

Mustafa Öğreten

Aslen Afgan olan 29 yaşındaki Makine Mühendisi Mustafa Öğreten, Almanya’da doğup büyüdüğünü söyledi.

Öğreten, “Almanya’da makine mühendisliğini okudum ve yüksek lisans yaptım Hamburg Teknik Üniversitesi’nde. Birkaç yıldır bir ekip olarak Türkiye’ye yerleştik. İstanbul ve Yalova’da ofislerimiz var. E-Ticaret ile uğraşıyoruz ve inşaat ile uğraşıyoruz. Almanya, Dubai, Çin ve Türkiye’de ofislerimiz var. Kısmet oldu HAKSİAD’daki abilerle tanıştık. Elhamdülillah buradaki konferansta da çok farklı işadamlarıyla görüştük, sohbet ettik ve tecrübelerinden istifade ettik. Genel olarak İslami değerlere saygılı olan ve İslami değerlere göre çalışan işadamlarını görmek insanı gerçekten mutlu ediyor. Özellikle Almanya’dan gelen birisi için inanılmaz ve çok güzel bir şeydir. Allah daim kılsın inşallah. Genel olarak bizim ekip ve buradaki abiler elhamdülillah Allah bize sadaka verme fırsatı verdi. Ekibimizle karımızın yüzde 20’sini her ay sadaka olarak veriyoruz. O sadaka Türkiye’de, Afganistan’da ve Suriye gibi yerlerde yetimlere ve mağdur ailelere gidiyor. Buradaki abilerin dediği gibi bir işadamı sadece maddiyat biriktirmeyi değil sadaka vermeyi de unutmamak gerekir. Allah hepimizi af etsin inşallah ve sadakalarımızı kabul etsin. Allah hepimizden razı olsun.” duasıyla konuşmasını bitirdi.

“Sadece para kazanma hırsıyla değil, insanlığın faydasını hedefleyen işadamları ile tanışmaktan ötürü çok istifade ettik”

Abdullah Mer

HAKSİAD’ın toplantısını çok beğendiğinin altını çizen Mısır’dan Abdullah Mer, ise şunları aktardı:

“HAKSİAD işadamları derneğinin düzenlediği buluşmaya katıldık. Bizler İstanbul’da inşaat sektöründe çalışmaktayız. Programa katılmaktan ötürü onur duyduk. Özellikle Türkiyeli, Suriyeli, Iraklı ve daha birçok farklı ülkeden katılımcılar ile tanışma fırsatı bulmamız bizim açımızdan çok faydalı oldu. Bu programa katılmaktan ötürü çok mutluyuz ve çok faydalandık. Özellikle sadece para kazanma hırsıyla değil, topluma faydalı olup kendi ülkelerini kalkındırmayı ve genel anlamda insanlığın faydasını hedefleyen işadamları ile tanışmaktan ötürü çok istifade ettik.”

“HAKSİAD bünyesinde gerçekleştirilen böyle bir programa çağrıldığım için çok mutluyum”

Eşref Mahmutoğlu

Son olarak aslen Mısırlı ve Türkiye’de ikamet eden Eşref Mahmutoğlu, “Gayrimenkul ve karton, kâğıt üretim makinalarının ham maddesi ithalatı olmak üzere iki farklı alanda iş yapmaktayım. Gerçekten HAKSİAD bünyesinde gerçekleştirilen böyle bir programa çağrıldığım için çok mutluyum. Bu güzel ekiple olan birlikteliğimizden ötürü çok memnunuz. Bize farklı alanlardaki iş adamlarıyla fikir alışıverişinde bulunma ve yatırım konusunda yardımlaşma fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbimizden de muvaffakiyet niyaz ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak Haber: GuneydoguGuncel.COm

Diyar21Haber

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME!
Sitemizde bulunan bazi haber içerikleri farklı sayfalardan çekilmektedir.

İletişim

HABER KALDIRMA – HABER DÜZELTME – ÖNERİ VE ŞİKAYET – REKLAM VE İŞBİRLİKLERİ için

Bizimle İletişim Kurun / KONTAK

SPOR

Nilüfer Spor Şenlikleri’nin en özel etkinliği

Deprem

Peki Depremin Ne Zaman Olacağı Nasıl Bilinir? Diyar21 News /

EĞiTiM

Kürtçeye 10 kontenjan Meclis gündeminde

ASAYİŞ MAGAZİN

Müzisyen Kalben GÖZALTINA ALINDI!

ASAYİŞ

Eyüpsultan’da okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı

Deprem

Peki Depremi Önceden Anlayabilir miyiz? Diyar21 News

Amedspor SPOR

Amedspor’un kupa töreni belli oldu

EKONOMI

Avrupa İslami Finans ve Ekonomi Akademisi’nden Türkiye ekonomisi için tavsiyeler

GÜNCEL

Alinur Aktaş: “Personel durumuyla alakalı söylenenleri de hayretle ve esefle izliyorum”

BÖLGE HABER

DEM Birecik İlçe Binasına silahlı saldırı

MAGAZİN

KIZIL GONCALAR DİZİSİ MERT YAZICIOĞLU’NUN KARİYER YOLCULUĞUNDA BİR BASAMAK DAHA YÜKSELMESİNE YARDIMCI OLDU!

ESNAF / SANAYi

“İŞ DÜNYASINDA YENİ UFUKLAR” ADLI KONFERANS GERÇEKLEŞTİ

GÜNCEL Tv

7 Mayıs 2024 reyting sıralaması belli oldu! İşte sonuçlar…

MAGAZİN

KÜL MASALI DİZİSİ GÖKHAN ALKAN VE SEVDA ERGİNCİ İÇİN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI OLDU!

POLiTiKA & SiYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Azerbaycan’ın en önemli ticari ortağı olmaktan memnunuz

POLiTiKA & SiYASET

D21 News – Bahçeli, Özgür Özel’i övdü ve sınıf arkadaşı Kılıçdaroğlu’nun bundan rahatsız olacağını belirtti.

SPOR

D21 News – Fenerbahçeliler kızdıracak hamle!

MAGAZİN

D21 News -2024 Met Gala’da yıldızlar geçidi!

KAZA

D21 News – Ereğli’de araç mağazaya girdi! Sürücü 194 promil alkollü çıktı!

ASAYİŞ

İstanbul’da Evi basılan şarkıcı Kalben Sağdıç gözaltına alındı