CHANGE  LANGUAGE

1 Gündem Haber – Erdoğan’a hakaret eden İmamoğlu’na sert cevap!

Ne Oldu Ne Bitti – – Erdoğan’a hakaret eden İmamoğlu’na sert cevap!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden İBB Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu’na sert çıktı. “Her fırsatta Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek prim yapacağını sanıyor!” diyen Kabaktepe, “Seçim yaklaştıkça öfke kontrolü sorunu yaşayan ve agorafobiye (kişinin çaresiz hissetme durumu) yakalanan CHP’li İBB Başkanı, kendisi eser ve hizmet üretemediği için yapılan işleri görmezden gelmeye çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da yaptığı “Merkezi yönetim ile yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez.” açıklamasına hakaretle yanıt verdi. İBB Başkanı, “Ne olacak yani; Hataylı senden korkacak, koşa koşa sana oy mu verecek! Tıbbın konusudur bu. Psikolojik olarak incelenmelidir. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değildir.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun bu sözlerine AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, X hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

“Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek prim yapacağını sanıyor”

“Hiçbir zaman İstanbul’u gündemlerine almayıp, sadece siyasi kariyerlerine basamak olarak gören misafir başkan, her fırsatta Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek prim yapacağını sanıyor!” diyen Kabaktepe, “Seçim yaklaştıkça öfke kontrolü sorunu yaşayan ve agorafobiye yakalanan CHP’li İBB Başkanı, kendisi eser ve hizmet üretemediği için yapılan işleri görmezden gelmeye çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

“20 otobüs için tören yapmak hangi bilimin konusu?”

Kabaktepe paylaşımını, “Soruyoruz; devasa büyüklükte bir bütçe ile 20 otobüs için hizmet töreni yapmak hangi bilimin konusudur?” diyerek noktaladı.

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a hakaret

Erdoğan’ın Hatay sözlerine İmamoğlu’ndan çok sert yanıt: Tıbbın konusu bu ifadeler

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay için yaptığı açıklamalara yanıt verdi. İmamoğlu, “Bile isteye yardım etmediğinin ifadesi. Seçime 1 ay kaldı diye sözüm ona milleti korkutacak. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değil, tıbbın konusu bu ifadeler” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Hatay’da yaptığı konuşmayı muhalefet seçim öncesi tehdit olarak yorumladı.

Erdoğan, Antakya Spor Salonu’nda düzenlenen Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay İlçe Belediye Başkan Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay’a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı” dedi.

“Sözüm ona milleti korkutacak”

Erdoğan’ın sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sert eleştiriler yöneltti.

İstanbul İkitelli’de, ‘İstanbul’un Yeni Otobüslerinin Tanıtımı Etkinliği töreninde konuşan İmamoğlu, “Bile isteye yardım etmediğinin ifadesi. Seçime 1 ay kaldı diye sözüm ona milleti korkutacak. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değil, tıbbın konusu bu ifadeler. Depremzedelerin önünde, sırf kendilerini seçmediler diye yardım götürmediğini itiraf etti. Bu tür davranışları toplumun vicdanına bırakıyorum” dedi.

“Psikolojik olarak analize muhtaçtır”

“Erdoğan’ın ifadeleri psikolojik olarak analize muhtaçtır” sözlerini kullanan İBB Başkanı, “Bu nasıl bir anlayış? Milletin efendi olduğunu bunlar öğrenecek 31 Mart’ta. Millet efendi, siz değilsiniz. Bu tehdidi milletimiz yutmaz. Bu millet bu tehdidin cevabını öyle bir verir ki… Bu tehdidinizin karşılığı milyonlar olacak göreceksiniz” diye konuştu.

İmamoğlu ne demişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı programda, “Ne olacak yani; Hataylı senden korkacak, koşa koşa sana oy mu verecek! Tıbbın konusudur bu. Psikolojik olarak incelenmelidir. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değildir.” demişti.

Kaynak: HaberVitrini.Com

Diyar21Haber
ASAYİŞ

20 ilde ‘Sibergöz-39’ operasyonu!

METEOROLOJİ

Kocaeli, Sakarya, İstanbul hava durumu nasıl? 5 günlük hava tahmin raporu!

Deprem

Naci Görür’den bir deprem uyarısı daha! Tehlikeli bir durum var, önlem alın!

ASAYİŞ

4 ilde ’Ayar-3’ operasyonu!

BÖLGE HABER KAZA

Bitlis’te yolcu otobüsü dereye uçtu: 7 yaralı

SAĞLIK

Pof. Dr. Canan Karatay: Virüs ve mikropları kökten temizliyor

Yaşam

Nedim Şener’den Aytun Çıray’a cevap..

SAĞLIK

Kronik ağrılarla nasıl başa çıkılır?

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Bahçeli yerel seçimleri değerlendirdi

GÜNCEL

1 Vitrin Haber – Mehmet Özhaseki: “Denizler Halkın” Projesi başlıyor

MAGAZİN

Mahsun Kırmızıgül: Özcan Deniz ve Alişan’la görüşüyoruz

Yaşam

1 Vitrin Haber – Kobani Davası’nda tahliye olan Gülten Kışanak ve Figen Yüksekdağ’a büyük şok!

BÖLGE HABER METEOROLOJİ

Gaziantep / Meteoroloji saat vererek uyardı!

DÜNYA

İran: Reisi’nin bulunduğu helikopterin yeri tespit edildi

SPOR

Aslan kendi evinde 10 kişi kalan Fenerbahçe’ye karşı tel tel döküldü

DÜNYA

50 yıl aradan sonra Lübnan’dan İsrail’e ilk hava saldırısı

ASAYİŞ HAYVAN

Amasya’da et entegre tesisinde hayvana işkence : 5 gözaltı

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Şamil Tayyar’dan AK Parti’ye planıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar

GÜNCEL

Ben olsam Çetin Doğan’ı hapisten çıkarmazdım

SPOR

Filenin Sultanları, ikinci mağlubiyetini aldı…