CHANGE  LANGUAGE

“Bambaşka Biri” dizisine dünyadan yoğun ilgi

“Bambaşka Biri” dizisine dünyadan yoğun ilgi

Yapımını, dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın, yurtdışı satış temsilciliğini Global Agency’nin, yönetmenliğini ise Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği FOX’un sevilen dizisi “Bambaşka Biri” dünya medyasında yoğun ilgi gördü.

Her Yıl Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen içerik ve televizyon sektörünün buluştuğu Mipcom Fuarı geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Burak Deniz ile birlikte dizinin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar ve dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un  katılımıyla Amerika’dan Avrupa’ya, Asya’dan Latin Amerika’ya kadar birçok bölgeden medya mensubu ile basın toplantısı dizinin yurtdışı satış temsilcisi Global Agency’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bu toplantıya katılanların arasında Variety, C21, Worldscreen, ToDoTv News, Produ, Prensario, Senal, Videoage, Cee Tv, Cveintiuno, Dizilah, ContentAsia, Viral Media, Formatbiz  gibi mecralardan pek çok önemli basın mensubu vardı.  Basın toplantısının moderatörlüğünü ise dizinin yurtdışı satış temsilcisi Global Agency’nin kurucusu İzzet Pinto gerçekleştirdi.

Geçmişte de birlikte rol alan Hande Erçel ve Burak Deniz; düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

Hande Erçel: Biz zaten 7 yıldır yine beraber bir iş yapalım diye çok konuştuk. Sadece doğru projeyi çok bekledik. O da bize Burak Bey ile Timur Bey’den geldi. Zaten o kadar istiyorduk ki, böyle bir projeyi okuduktan sonra hiç düşünmedik açıkçası. Benim için Burak ile tekrar bir araya gelmek çok güzel, umarım onun için de öyledir.

Burak Deniz: Hande çok güzel açıkladı… Çünkü çok güzel anılarla ayrıldık eski işimizden, çok güzel sürdürdük arkadaşlığımızı. Onun da buraya yansıdığını düşünüyorum, hissediyorum. Bunu gerçekten çok istiyorduk ve doğru projeyi bekliyorduk… Bambaşka Biri en doğru proje oldu diyebilirim.

Dizinin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar da şu yorumlarda bulundu:

Timur Savcı: …“Bambaşka Biri” hikayesi evrensel bir hikaye. Asıl gurur duyduğumuz şey şu: özgün bir hikaye. Tamamen bize ait, herhangi bir format değil. Ve insanlar bunun içinde yenilikçi tarafını da görecekler, ama bu hikayenin içerisindeki bütün dünyada izleyen insanlar kendine ait kendinden bir şeyler bulacak diye düşünüyorum. O yüzden uluslararası yolculuğunun iyi olacağını düşünüyorum.

Burak Sağyaşar:  Timur Bey’in de bahsettiği gibi özgün bir hikaye olması ve kesinlikle çok cesur, çekici ve çarpıcı bir hikaye olması çok ilgimizi çekti. Bu sebeple özellikle yazarımızın da, yönetmenimizin de, oyuncularımızın da katkısıyla ortaya çok büyük ve güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bu da bizi çok heyecanlandırdı.—

Binlerce sektör önderini bir araya getiren, televizyon dünyasının en büyük fuarları arasında yer alan MIPCOM 2023’ de, Bambaşka Biri dizisine Ortadoğu başta olmak üzere İspanya, Macaristan, Sırbistan, Gürcistan gibi ülkelerden yoğun ilgi olduğu ve 12 ülkeyle halen sözleşme imzalama sürecinde olunduğu bilgisi paylaşıldı.  Ayrıca Latin Amerika ve AsyaPasifik bölgesinden de yayıncıların radarına girmesi sebebiyle dizinin toplamda en az 100 ülkeye satışının gerçekleştirilmesi planlanıyor.  Burak Deniz’in, Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk karakterine, Hande Erçel’in ise dişli, gözü pek savcı Leyla karakterine hayat verdiği dizi “Bambaşka Biri” yakın zamanda  birçok ülkede yayın hayatına başlayacak.

Kaynak: Dizidoktoru.Com

Diyar21Haber
ASAYİŞ

20 ilde ‘Sibergöz-39’ operasyonu!

METEOROLOJİ

Kocaeli, Sakarya, İstanbul hava durumu nasıl? 5 günlük hava tahmin raporu!

Deprem

Naci Görür’den bir deprem uyarısı daha! Tehlikeli bir durum var, önlem alın!

ASAYİŞ

4 ilde ’Ayar-3’ operasyonu!

BÖLGE HABER KAZA

Bitlis’te yolcu otobüsü dereye uçtu: 7 yaralı

SAĞLIK

Pof. Dr. Canan Karatay: Virüs ve mikropları kökten temizliyor

Yaşam

Nedim Şener’den Aytun Çıray’a cevap..

SAĞLIK

Kronik ağrılarla nasıl başa çıkılır?

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Bahçeli yerel seçimleri değerlendirdi

GÜNCEL

1 Vitrin Haber – Mehmet Özhaseki: “Denizler Halkın” Projesi başlıyor

MAGAZİN

Mahsun Kırmızıgül: Özcan Deniz ve Alişan’la görüşüyoruz

Yaşam

1 Vitrin Haber – Kobani Davası’nda tahliye olan Gülten Kışanak ve Figen Yüksekdağ’a büyük şok!

BÖLGE HABER METEOROLOJİ

Gaziantep / Meteoroloji saat vererek uyardı!

DÜNYA

İran: Reisi’nin bulunduğu helikopterin yeri tespit edildi

SPOR

Aslan kendi evinde 10 kişi kalan Fenerbahçe’ye karşı tel tel döküldü

DÜNYA

50 yıl aradan sonra Lübnan’dan İsrail’e ilk hava saldırısı

ASAYİŞ HAYVAN

Amasya’da et entegre tesisinde hayvana işkence : 5 gözaltı

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Şamil Tayyar’dan AK Parti’ye planıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar

GÜNCEL

Ben olsam Çetin Doğan’ı hapisten çıkarmazdım

SPOR

Filenin Sultanları, ikinci mağlubiyetini aldı…