CHANGE  LANGUAGE

Ramos Galatasaray’ı övdü.. Çok iyi takım kurdular

Ramos Galatasaray’ı övdü.. Çok iyi takım kurdular

Sergio Ramos’un Galatasaray’a transferi için tarih verdiler! Mauro Icardi detayı

Galatasaray’da gözler Molde ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçına çevrildi. Sarı-kırmızılılar, Molde’yi elemesi durumunda transfere ağırlık verecek. Galatasaray’da Ramos transferinin de resmiyet kazanması bekleniyor.

Galatasaray‘da tüm gözler Molde ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçına çevrildi. Sarı-kırmızılılar, RAMS Park’ta ağırlayacağı Molde’yi elediği takdirde Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı garantileyecek. Molde maçı sonrası transfere ağırlık verilecek. Gündemde yer alan isimler için girişimler hızlanacak. Transfere en yakın isim ise Sergio Ramos. İspanyol basını Sergio Ramos’un Galatasaray’a transferi için tarih verdi. Haberde Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken bir detay yer aldı. İşte Galatasaray’daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları…

OKAN BURUK’TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Molde maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Okan Buruk transfere dair de önemli ifadeler kullandı. Okan Buruk, “Burada gidenler oluyor, gelenler oluyor. Bazen biz gitmesini istemiyoruz. Yunus uzun süre gitmek istediğini belirtti. Mecburen en sonunda izin verdik. Almak istediğimiz oyuncular oluyor. Takımımıza takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Şampiyonlar Ligi’ne gidersek bu önemli bir koz. Şampiyonlar Ligi kozunu kullanmaya çalışacağız. Teknik adam elindeki oyunculardan daha iyi oyuncular ister. En iyisini almak istiyoruz. Bazen bu anlamda zorlanıyorsunuz. Alamama riski de var, çok iyi oyuncu alma şansı da var. Direkt Galatasaray’a katkı sağlayacak, Şampiyonlar Ligi’ne girersek önemli katkı sağlayacak oyuncular istiyoruz” açıklamasında bulundu.

RAMOS: GALATASARAY İYİ BİR TAKIM KURDU

Milliyet’in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV’de Nergis Aşkın’ın sorularını yanıtladı. Dindar, Ramos’un Galatasaray ile ilgili övgü dolu sözler kullandığını belirterek “Ramos-Galatasaray ilişkisi bir ay önce imkansız denilen, gerçekçi bulunmayan bir süreçteydi çünkü rakamlar çok yüksekti. Ama süreç Galatasaray’ın ödeyebileceği noktalara kadar geldi. 12 milyon eurolardan 5 milyon euro seviyelerine indi. Galatasaray bu transferi büyük ihtimal Şampiyonlar Ligi vizesi alınca açıklayacak. Ramos, ‘Galatasaray gruplara kalsın buna göre cevabımı vereceğim’ demişti. ‘Olumlu bakıyorum, etkilendim, Galatasaray çok iyi bir takım kurdu’ dedi.” ifadelerini kullandı.

MOLDE MAÇI SONRASI AÇIKLANABİLİR

Galatasaray’ın Molde’yi elemesi durumunda Sergio Ramos transferi resmiyet kazanabilir. Sarı-kırmızılıların dünyaca ünlü savunmacı ile prensip anlaşmasına vardığı ve Molde maçının sonucunu beklemeye geçtiği ifade edildi. Galatasaray’ın açıklayacağı ilk transferin Sergio Ramos olması bekleniyor. İspanyol basını da Galatasaray’ın Çarşamba günü Ramos’u resmen açıklayabileceğini iddia etti.

“ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIKLANABİLİR”

İspanyol basını Galatasaray’ın Ramos’a ilgisini manşetlere taşımaya devam ediyor. Son olarak Todofichajes’te yer alan habere göre Galatasaray, Molde’yi elemesi durumunda Çarşamba günü Ramos transferine resmiyet kavuşturacak. Haberde “Galatasaray Salı günü Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 3-2 önde olduğu Molde’yi yenerse, İstanbul ekibi Sergio Ramos transferini resmiyete dökecek. Galatasaray, Molde’yi elemesi durumunda Çarşamba günü Ramos’u açıklayabilir” denildi.

Haberde ayrıca Ramos’un Mauro Icardi’den daha fazla maaş alacağı iddiasına yer verilirken “Ramos, PSG’de ardından yeni bir takımın savunmasına liderlik etmek üzere… Ramos ile 2024 yılına kadar sözleşme imzalanacak ve 1 yıllık uzatma opsiyonu olacak. Ramos, Mauro Icardi’den daha fazla ücret kazanacak. Ramos’un 10 milyon euro kazanması bekleniyor.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak Haber: HaberVitrini.Com

Diyar21Haber
SPOR

Aslan kendi evinde 10 kişi kalan Fenerbahçe’ye karşı tel tel döküldü

DÜNYA

50 yıl aradan sonra Lübnan’dan İsrail’e ilk hava saldırısı

ASAYİŞ HAYVAN

Amasya’da et entegre tesisinde hayvana işkence : 5 gözaltı

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Şamil Tayyar’dan AK Parti’ye planıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar

GÜNCEL

Ben olsam Çetin Doğan’ı hapisten çıkarmazdım

SPOR

Filenin Sultanları, ikinci mağlubiyetini aldı…

MAGAZİN

Kızıl Goncalar… SEZON FİNALİNDE HERKES KENDİ GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞİYOR!

SPOR

1 Vitrin Haber – Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı çıldırdı

BÖLGE HABER Yaşam

Mardin’de iki gündür kayıp olan adam ölü halde bulundu

DÜNYA

1 Vitrin Haber – El Kassam’ın Cenin Taburu lideri savaş uçaklarınca şehit edildi

DÜNYA Yaşam

1 Vitrin Haber – İşte İsrail’in Gazze’de şehit ettiği yüzden fazla bilim adamı ve akademisyenin isimleri

MAGAZİN

Sıla Türkoğlu… ALKOLLÜ TRAFİĞE ÇIKTI, EHLİYETİ KAPTIRDI!

Turizm Yaşam

387 bin TL ceza, saat 20.00’den sonra bu sahillere girenler için uygulanacak.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs dolayısıyla mesaj paylaştı

BÖLGE HABER KAZA

Muş’ta trafik kazası: 3 ölü, 5 yaralı

POLiTiKA & SiYASET

Ekrem İmamoğlu 73 yandaşını Roma’da geceliği 100 bin dolarlık sarayda ağırladı

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Muharrem İnce Memleket Partisi’nin Genel Merkezi’ni kapattı

MANŞET

1 Vitrin Haber – Erdoğan sokak köpekleri için talimat verdi

MAGAZİN

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜNDE KURTLAR DÖKÜLDÜ!

Yaşam

Adana’da “Ailem Cennetim Olsun” temalı seminer düzenlendi