CHANGE  LANGUAGE

Erdoğan: Türkiye eninde sonunda terör belasından kurtulacak

Erdoğan: Türkiye eninde sonunda terör belasından kurtulacak

Erdoğan’dan Subay ve Astsubay Mezuniyet Töreni’nde önemli açıklamalar: Türkiye eninde sonunda terör belasından kurtulacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni’nde konuştu. Türkiye’nin eninde sonunda terör belasından kurtulacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teröristler ya nedamet duyup Türk adaletine teslim olacaklar ya da devletimizin demir yumruğuyla yüzleşeceklerdir. Bunun dışında önlerinde başka hiçbir yol yoktur” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni’nde konuştu.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Jandarma Genel Komutanlığımız ile Sahil Güvenlik Komutanlığımız bu gurur gününde sizlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Tüm evlatlarımızı tebrik ediyor, her birini alınlarından öpüyorum. Farklı branş uyruk ve rütbelerde 3810 evladımızı akademiden mezun etmiş oluyor. Dost ve müttefik ülkelerden 44 öğrencimiz eğitimlerini bitirerek ülkelerine döndü. Yeni mezunların katılımıyla teşkilatlarımız inşallah daha da güçlenecektir. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kritik kurumlarımızı önemli değişiklilere gittik. Olumlu neticelerini pek çok alanda görüyoruz. Gerek hizmet standardı gerekse hukuk ve demokrasiye bağlılıkta geçmişle kıyas edilemeyecek seviyeye ulaştık. Terörle mücadele başta olmak üzere asayiş ve emniyet hizmetlerinde daha tesirli hizmetler alıyoruz. Dağa kaçırılan gençlerin sayısı günden güne azalıyor. Diyarbakır Annelerinin cesur direnişi bölücü örgütün gerçek yüzünün görülmesini sağladı. Türkiye eninde sonunda mutlaka terör belasından kurtulacaktır. Bölgemizin geleceğinde hiçbir terör örgütüne yer yok. Ne tırlar dolusu silahlar, ne de ağababalarından görülen destekler acı akıbetin önüne geçemeyecektir.

 

“YA TESLİM OLACAKLAR YA DEMİR YUMRUKLA YÜZLEŞECEKLER”

Teröristler ya Türk adaletine teslim olacaklar, ya da devletimizin demir yumruğuyla yüzleşeceklerdir. Başka bir yol yoktur. Düzensiz göçle, zehir tacirleriyle mücadelemiz güçlenerek devam ediyor. Türkiye’yi mülteci akınlarıyla sıkıştırma senaryolarını boşa çıkarıyoruz. Biz insanları yaşatmak için gerektiğinde tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Birileri bu insanları Ege’de ölüme mahkum ederken, biz sahil güvenlik güçlerimizle onları dalgaların arasından kurtarıyoruz. İnsan kaçakçılarına karşı alınan tedbirleri artırdık. 143 bin düzensiz göçmenin ülkeye girişini engelledik. Son 2,5 ayda 61 bin kaçak göçmenden 25 bini sınır dışı edildi. Tarihimizde kültürümüzde yeri olmayan ırkçılık ve yabancı düşmanlığının toplumumuza sirayet etmesine müsaade edemeyiz. Bu meseleyi vicdani duruşla çözüme kavuşturacağız. Suriye’nin kuzeyinde inşa edilen kalıcı konutların yapımı sürüyor. Tamamlanmasıyla 1 milyon kardeşimiz vatanlarına dönebileceklerdir. Körüklenen yalan furyasının aksine Türkiye asayişe dair tüm başlıklarda büyük yol kat etmiştir.

Kaynak: HaberVitrini.Com

Diyar21Haber
ASAYİŞ HAYVAN

Amasya’da et entegre tesisinde hayvana işkence : 5 gözaltı

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Şamil Tayyar’dan AK Parti’ye planıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar

GÜNCEL

Ben olsam Çetin Doğan’ı hapisten çıkarmazdım

SPOR

Filenin Sultanları, ikinci mağlubiyetini aldı…

MAGAZİN

Kızıl Goncalar… SEZON FİNALİNDE HERKES KENDİ GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞİYOR!

SPOR

1 Vitrin Haber – Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı çıldırdı

BÖLGE HABER Yaşam

Mardin’de iki gündür kayıp olan adam ölü halde bulundu

DÜNYA

1 Vitrin Haber – El Kassam’ın Cenin Taburu lideri savaş uçaklarınca şehit edildi

DÜNYA Yaşam

1 Vitrin Haber – İşte İsrail’in Gazze’de şehit ettiği yüzden fazla bilim adamı ve akademisyenin isimleri

MAGAZİN

Sıla Türkoğlu… ALKOLLÜ TRAFİĞE ÇIKTI, EHLİYETİ KAPTIRDI!

Turizm Yaşam

387 bin TL ceza, saat 20.00’den sonra bu sahillere girenler için uygulanacak.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs dolayısıyla mesaj paylaştı

BÖLGE HABER KAZA

Muş’ta trafik kazası: 3 ölü, 5 yaralı

POLiTiKA & SiYASET

Ekrem İmamoğlu 73 yandaşını Roma’da geceliği 100 bin dolarlık sarayda ağırladı

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Muharrem İnce Memleket Partisi’nin Genel Merkezi’ni kapattı

MANŞET

1 Vitrin Haber – Erdoğan sokak köpekleri için talimat verdi

MAGAZİN

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜNDE KURTLAR DÖKÜLDÜ!

Yaşam

Adana’da “Ailem Cennetim Olsun” temalı seminer düzenlendi

MAGAZİN

Güldür Güldür Show’da eğlence hız kesmiyor!

MAGAZİN

“Dengeler: Biri Olmak” a Kerem Demirbay sürprizi