Mayıs 12, 2024

CHANGE  LANGUAGE

CHP-ordfører Muhittin Böcek er ansvarlig for taubanekatastrofen i Antalya

CHP-ordfører Muhittin Böcek er ansvarlig for taubanekatastrofen i Antalya

SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!

Nyheter: 54 år gamle Memiş Enes Gümüş mistet livet og 7 personer ble skadet som følge av taubanestolpen på taubanelinjen Sarısu-Tünektepe som opererer i Konyaaltı-distriktet i Antalya, og en av hyttene falt.

Katastrofen kom fra omsorgssvikt
Muhittin Böcek er ansvarlig for taubanekatastrofen i Antalya

I følge den sakkyndige foreløpige rapporten ble det fastslått at taubaneulykken skjedde som følge av manglende vedlikehold, og det ble kjent at periodisk vedlikehold ikke ble utført. SABAH har fått svært slående bilder av taubaneulykken.

BREAKING NEWS | SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!

1 person døde og 7 personer ble skadet som følge av at taubanestolpen på taubanen Sarısu-Tünektepe som opererer i Konyaaltı-distriktet i Antalya, brast og at en av hyttene falt.

Mens den rettslige etterforskningen initiert av hovedstatsadvokaten i Antalya angående hendelsen fortsetter omhyggelig, en komité bestående av 2 helse- og sikkerhetseksperter, 2 maskineksperter og 1 elektrisk ekspert, under koordinering av en visestatsadvokat og en offentlig anklager. Aktor, utførte en detaljert åstedsundersøkelse og oppdagelse for å identifisere de ansvarlige innenfor omfanget av etterforskningen.

katastrofen har vært synlig

Justisminister Yılmaz Tunç ga informasjon om den foreløpige rapporten utarbeidet av ekspertutvalget. Minister Tunç uttalte at det i den foreløpige rapporten ble evaluert at hendelsen ble brutt ved tilkoblingspunktet til bærestangen på grunn av utilstrekkelig/korrosjon av festene ved tilkoblingspunktene til taubanens bærestolper og de skadede trinsesystemene på bærestengene.

BREAKING NEWS | SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!

VARINGSBESLUTNING FOR 13 MISTENTE

I tillegg ble det gitt en forvaringsordre for 13 mistenkte, inkludert selskapet som driver taubanelinjen og de ansatte og ansatte i selskapet som er ansvarlig for vedlikehold og reparasjon av taubanelinjen, hvor det ble fastslått at den aktuelle virksomheten ikke ha en nødhandlings- og evakueringsplan.

BREAKING NEWS | SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!

SABAH HADDE FANTASTISKE BILDER

Mens det ble oppdaget at det periodiske vedlikeholdet av taubanen ikke ble utført, fikk SABAH svært slående bilder av taubanekatastrofen. Mens bildene av scenen som SABAH nådde inkluderer bilder av det skadede trinsesystemet og bærestangen som bryter av fra koblingspunktet, uttalte TMMOB Chamber of Mechanical Engineers Antalya Branch President İbrahim Atmaca at de årlige periodiske inspeksjonene av Tünektepe taubaneanlegg, som skulle gjennomføres etter lisensieringen i 2017, ble utført av kamrene erklært at den ikke ble gjennomført.

BREAKING NEWS | SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!

2 TUSEN 202 PERSONELL OG 10 HELIKOPTRE ARBEIDET

Redningsarbeidet til innbyggere som er fanget i taubanen er fullført. 174 personer i 24 strandede hytter ble evakuert. I redningsarbeid; 4 helikoptre tilhørende Kystvaktkommandoen, 4 helikoptre tilhørende Gendarmerie General Command, 1 helikopter tilhørende de tyrkiske væpnede styrker, og 1 helikopter tilhørende GDF tjenestegjorde. Totalt 2202 personell, 10 helikoptre, 1 militært lastefly og 1 rekognoseringsfly, 315 kjøretøy, 11 ambulanser og 2 droner tjenestegjorde i regionen.

KJEDE AV SKANDALER!

 ANET A.Ş., et datterselskap av Antalya Metropolitan Municipality , driver taubanen.  Ifølge data ble det siste årlige vedlikeholdet av anleggene utført mellom 19. februar og 4. mars. Eksperter uttalte at det ikke er mulig å fullføre det årlige tunge vedlikeholdet av anlegget, som har en høyde på 605 meter, en lengde på 1.706 meter, en kabellengde på 3.604 meter og 36 hytter, på 14 dager.

Det ble avslørt at vedlikeholdet av taubanen, hvis siste vedlikehold ble utført på 14 dager, tok 77 dager i 2021, 78 dager i 2022 og 71 dager i 2023.

Taubanehytta falt i Antalya! Det er døde og skadde
BREAKING NEWS | SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!
BREAKING NEWS | SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!
BREAKING NEWS | SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!
BREAKING NEWS | SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!

Slik kom taubanekatastrofen i Antalya! Ekspertrapport avslørt

På den siste dagen av ferien ble taubaneulykken i Antalyas berømte feriested, Konyaaltı Tünektepe Location, som resulterte i at 1 person døde og 7 personer ble skadet, til et mareritt som varte i 23 timer. 12 av de 13 personene som ble utstedt forvaringsordrer angående taubaneulykken, ble henvist til tinghuset. I den sakkyndige foreløpige rapporten utarbeidet om ulykken ble det påpekt at det var mangler ved inspeksjon og vedlikehold-reparasjon. Mens rapporten slo fast at ulykken skyldtes brudd på deformerte bolter, ble det også understreket at festeelementene ikke ble kontrollert, selv om det var inkludert i vedlikeholdskontrakten.

Den siste dagen av ferien, Antalyas berømte høytid

En av jernstengene som holder Sarısu-taubanen, som tilhører Antalya Metropolitan Municipality og ble tatt i bruk i 2017, brakk klokken 17.28 den 12. april og traff en av hyttene. Gulvet i hytta, som inneholdt 8 personer, brakk på grunn av sammenstøtet. 8 personer i hytta falt i bakken fra meters høyde. Etter varsel ble team fra AFAD, politi, helse og Antalya Metropolitan Municipality brannvesen sendt til stedet. Teamene ankom stedet i løpet av kort tid og slo fast at Memiş Enes Gümüş (54) hadde mistet livet. Özlem Şahin, Kaan Akgün, Fatih Gümüş, Keziban Çapar Gümüş, Lütfullah Kerim Gümüş, Herdem Eyüpoğlu og Akmaral Abdyldaeva, som ble skadet i ulykken, ble fraktet fra der de var med helikoptre og fraktet til sykehus.

ALLE FANGESTE DE BLEV REDNING PÅ 22,5 TIMER

Det ble satt i gang en innsats for å redde de fastklemte i hyttene på taubanelinjen, som ble stoppet etter ulykken. For dette formålet ble ekspertteam fra mange regioner i landet sendt til byen; Et nattsynshelikopter deltok også i redningsarbeidet. AFAD, AKUT, UMKE, brannvesen og mange søk- og redningsmannskaper jobbet gjennom natten. Redningsarbeid ble utført med tau på enkelte punkter. Lagene AKUT, AFAD og UMKE klatret opp på hyttene, senket folket inn med tau og tok dem til det sikre området. Etter den kontinuerlige innsatsen fra helikoptre og et team på 2202 personer, ble 174 personer i hyttene evakuert etter 22,5 timer.

13 FORVARINGSBESLUTNING

Som en del av den rettslige etterforskningen som ble satt i gang av ulykken, ble det tatt forvaringsordrer for 13 mistenkte. ANET-selskapets nestleder daglig leder BS, maskiningeniør OE, vedlikeholds- og automasjonsveileder for underleverandører SY, innleid vedlikeholdsselskap eier ST og RT, vedlikeholdsselskap daglig automatisering driftsleder SK, mekaniske vedlikeholdsansvarlige OK, Ö.E., KK, vedlikeholdsselskap Arbeidssikkerhetsspesialist T.Ü.A., ANET arbeidssikkerhetsspesialist MA, og vedlikeholdsfirmaets maskintekniker HA ble arrestert. Det ble bemerket at mekanisk tekniker AA, som det ble utstedt en forvaringsordre for, var i utlandet og at hans erklæring ville bli tatt når han kom tilbake til Tyrkia. 12 varetektsfengslede mistenkte ble tidlig i morges henvist til tinghuset.

HER ER EKSPERTENS FORELØPIGE RAPPORT OM KATASTEN

Den foreløpige sakkyndige rapporten vedrørende ulykken utarbeidet av arbeidssikkerhetseksperter, elektro- og maskiningeniører ble også offentliggjort. Rapporten påpekte at det var feil ved inspeksjon og vedlikehold-reparasjon. I rapporten, som slo fast at ulykken skyldtes brudd på bolter som var utsatt for deformasjon, ble det bemerket at festeelementene ikke ble kontrollert selv om det var inkludert i vedlikeholdskontrakten.

“DET HAR BLITT OPPDAGET AT DE ER DEFORMERT”

Rapporten inneholdt følgende uttalelser: “Det er forstått at det har gått 7 år siden anlegget ble satt i drift. Boltene som sørget for flensforbindelsene til taubanestolpen nr. 5 var ødelagt, og årsaken var at kabinbæretausystem på stangen satt fast i metalldelen av remskiven på grunn av uforklarlige deformasjoner i remskivene som passerte over den.” Som et resultat ble det forstått fra våre undersøkelser under oppdagelsen at boltene som flensene på stangen ble festet i stykker, og den øvre delen av stangen traff den nedre delen av hytta som følge av strekkkraften, og rev av stålkonstruksjonen, og derfor falt personene i hytta ned av en flens og totalt 10 stykker rørstenger, stiger et stativ fra bunnen, og stativet går sammen ved den syvende flensen øverst og fortsetter som en enkelt søyle Det er fastslått at merket 22 mm, 8,8 BOLT bolter som danner flensforbindelsene er spredt på bakken og deformeres. Det ble forstått at deformasjonen i boltene skyldtes strekkskjæring. Det ble ikke observert noen deformasjon i flensene som forbinder delene som danner stolpen. Da vi nærmet oss den veltede stangen, ble det fastslått at en av remskivene som holder bære-traktortauene var deformert på grunn av tauets effekt, og tauet gikk inn (skrapet) inn i trinsen.”

Dette er hvordan taubanekatastrofen i Antalya skjedde

 

“BOLTEN KUNNE IKKE LØFTE LASTEN”

I rapporten, som registrerte at faktorene som forårsaket hendelsen ble undersøkt i to grupper, het det at «Som følge av at slepet eller bæretauene til den veltede stangen satt seg fast i trinsen og bryteren (sikkerhetsbryteren) ikke i stand til å gjøre jobben sin, la tauet et øyeblikk på stangen på grunn av trekking og stangen falt ned med brudd på boltene til flensene i andre etasje fra bunnen.” “Det er fastslått at stangen ble deformert da tauet gikk inn i remskiven under veltfasen, og derfor falt stangen ned, ikke fordi tauet ble sittende fast, men fordi boltene ikke tålte belastningen og brøt.”

“Rapporter og kontrollskjema mangler”

I rapporten er det opplyst at anleggets arbeidsordreskjemaer har blitt oppbevart daglig siden 2017, og transaksjonene som er gjort i arbeidsordreskjemadokumentene for månedene januar, februar og mars 2024 er imidlertid sett om det er et gap i dreiemomentet til boltene til stolpene, bestemme og kontrollere om boltene er korroderte, “Det er fastslått at maskinelementer som bolter, skiver, lagre osv. ikke skiftes ut med visse intervaller, med hensyn til materialtretthet, og det er ingen referater og kontrollskjemaer som angir i hvilke perioder gummivalsegruppene som jobber på svillene på de ni 2 taubanestolpene i anlegget er skiftet ut.”

Dette er hvordan taubanekatastrofen i Antalya skjedde

 

“INGEN PROFESJONELLE KVALIFIKASJONER SERTIFIKAT”

I rapporten, som bemerket at noen av vedlikeholdspersonellet ikke hadde sertifikater for faglige kvalifikasjoner, ble følgende uttalelser også inkludert: “Vedlikeholds- og driftskontrakten for anlegget inngått med Anet A.Ş. og Megatower A.Ş. ble undersøkt , og i kontrakten ble mange vedlikeholdsarbeider tildelt Megatower-selskapet av Anet A.Ş. Arbeidene som skal utføres er oppført i kontraktens innhold arbeider hos Anet A.Ş utførte de endelige akseptene og  kontrollene  .

DEFEKTER OG FUNN ER OPPFØRT

I konklusjonsdelen av rapporten het det som følger:

“Som et resultat av undersøkelsene og evalueringene ble det fastslått at  taubanestolpen nummer 5  ble veltet, en taubanehytte ble skadet av at stolpen falt og den nedre plattformen på hytta kom ut, den veltede stolpen satt fast i bæreremskive på bergingsbilen eller bæretauene, og brytersikkerhetsbryteren kunne ikke gjøre jobben sin og stangen ble skadet på grunn av trekking “Det ble observert at stangen var veltet, boltene på flensene på stangen kunne ikke. bære belastningen og brøt av, deformasjon på grunn av strekk-skjærkrefter ble oppdaget i boltene, festeelementene ble ikke kontrollert, gamle og mangler ble oppdaget, og kontrakten ble ikke overholdt.”

Kilde: Hurriyet

Det er satt i gang en etterforskning av taubaneulykken i Antalya

Justisminister Yılmaz Tunç ønsket i sin uttalelse angående ulykken på sin sosiale  mediekonto  Guds nåde til personen som mistet livet i hendelsen som skjedde som følge av at taubanestolpen på taubanen Sarısu-Tünektepe brast. og en av hyttene falt ned, og ønsket rask bedring til de skadde borgerne.

Tunç sa at innsatsen for å redde innbyggerne som er fanget i taubanehyttene fortsetter med stor forsiktighet og følsomhet:

«Vår prioritet er å nå innbyggerne våre så snart som mulig.  En rettslig etterforskning har blitt satt i gang av Antalyas statsadvokatkontor angående hendelsen som opprørte oss alle  . En ekspertkomité på 5 personer bestående av maskiningeniører, elektroingeniører og helse- og sikkerhetseksperter har fått i oppdrag å fastslå årsaken til hendelsen og de ansvarlige   , og de fortsetter for tiden sine undersøkelser på stedet. “Den rettslige etterforskningen fortsetter i alle aspekter under koordinering av en visestatsadvokat og en statsadvokat.”

Sivilinspektører ble tildelt

Innenriksminister Ali Yerlikaya uttalte at sivile inspektører ble tildelt taubaneulykken i Antalya Konyaaltı, der 1 person døde og 7 personer ble skadet.

Minister Yerlikaya sa at publikum vil bli informert om utviklingen

Kilde: turaninsesi Les mer

112 strandede mennesker ble reddet

En av stolpene ved Tünektepe taubaneanlegg i det sentrale Konyaaltı-distriktet falt om av ukjent årsak.

8 personer i hytta, som gikk i stykker etter å ha truffet den veltede stolpen, falt ned i det steinete området. I hendelsen døde 1 person og 7 personer, inkludert 2 barn, ble skadet. 184 personer i andre hytter satt fastklemt.

Minister Yerlikaya, som kom med en uttalelse på sin sosiale mediekonto om redningsinnsatsen til de strandede, brukte følgende uttalelser:

«Forsøket på å redde innbyggerne våre som er fanget i taubanen fortsetter uavbrutt.

112 strandede mennesker ble reddet
112 strandede mennesker ble reddet

9️8️ personer i 1️5️ suspenderte hytter ble vellykket evakuert.

4️ Helikopter tilhørende Kystvaktkommandoen tjenestegjør aktivt i redningsaksjoner.

543 søk- og redningspersonell, 7 helikoptre, 1 militært lastefly, 108 kjøretøy og 6 ambulanser og droner ble tildelt.

Redningsarbeidet utføres omhyggelig. “Publikum vil bli informert om utviklingen.”

Yerlikaya uttalte at redningsarbeidet fortsetter og sa: “112 personer i hytte 1️5️ fanget i Antalya har blitt vellykket evakuert. Redningsarbeid blir utført omhyggelig.” sa. (
Kilde: Guneydoguguncel​ Les mer

Taubaneulykke i Antalya: En person døde i den fallende vognen, 184 personer ble fanget i luften

En person døde og 7 personer ble skadet i taubaneulykken som skjedde i Antalya. Arbeidet med å redde 184 personer som er fanget på taubanelinjen fortsetter.

Taubaneulykke i Antalya: En person døde i den fallende vognen, 184 personer ble fanget i luften
Taubaneulykke i Antalya: En person døde i den fallende vognen, 184 personer ble fanget i luften

En person døde og 7 personer ble skadet som følge av at en av tauvognene falt i Antalyas Konyaaltı-distrikt.

Antalya Metropolitan Municipality-ordfører Muhittin Böcek kunngjorde at innsatsen fortsetter for å redde 184 personer som er fanget i taubanen.

Beetle sa at arbeidet ble utført med tausystemer og nattsynshelikoptre var på vei til regionen. sa.

Innenriksminister Ali Yerlikaya uttalte at en av vognene falt ned i det steinete området som et resultat av kollapset av en av stolpene som fraktet taubanelinjen Sarısu-Tünektepe rundt klokken 17.30 fredag ​​.

Det ble opplyst at en av passasjerene i den fallende vognen døde og 5 av de 7 skadde personene som var fanget i vognen ble evakuert.

Yerlikaya uttalte at Antalya Provincial AFAD, Fire Brigade, 112 Health, UMKE, Police og 2 kystvakthelikoptre grep inn i hendelsen med totalt 110 personer.

Det ble rapportert at 54 år gamle Memiş Gümüş døde på stedet, og tre av de skadde var i alvorlig tilstand. Euronews

Taubanehytta kollapset i Antalya: 1 død, 10 skadd

1 person døde og 10 personer, inkludert 2 barn, ble skadet som følge av at hytta kollapset i taubanestolpen i Antalyas Konyaaltı-distrikt. Innenriksminister Ali Yerlikaya kunngjorde at et Gendarmerie-helikopter med nattflyevne ble sendt til regionen. Justisminister Yılmaz Tunç uttalte at det er satt i gang en rettslig etterforskning av ulykken. Kommunikasjonsdirektør Fahrettin Altun uttalte at president Recep Tayyip Erdoğan følger nøye med på all utvikling angående ulykken og at ulykken vil bli undersøkt i alle dens aspekter. Ordfører i Antalya Metropolitan Municipality, Muhittin Böcek, sa at alle ekspertteam var på stedet og prøvde å redde ofrene trygt. I den siste uttalelsen på den sosiale mediekontoen til katastrofe- og beredskapsdirektoratet (AFAD) ble det opplyst at 49 personer som var fastklemt ble evakuert.

En av stolpene ved Tünektepe taubaneanlegg, som var opptatt på grunn av Eid al-Fitr-ferien, falt ned av ukjent årsak. 8 personer i hytta, som gikk i stykker etter å ha truffet den veltede stolpen, falt ned i det steinete området.

Etter varsel fra omgivelsene ble brannvesen, politi, helse- og redningsmannskaper sendt til området.

Lagene nådde regionen og fastslo at Memiş Gümüş (54) hadde mistet livet og at Özlem Şahin, Kaan Akgün, Fatih Gümüş, Keziban Çapar Gümüş, Lütfullah Kerim Gümüş, Herdem Eyüpoğlu og Kirgisiske nasjonaliteter Akmaral var injuridiske.

Evakueringen av de skadde ble gjort av Kystvaktkommandoens helikopter.

I mellomtiden ble mange mennesker fanget i luftkabinene på grunn av at taubanesystemet stoppet etter ulykken.

Det ble rapportert at det ble gjort anstrengelser for å bringe de strandede menneskene trygt ned, og støtte ble bedt om fra redningsteam i omkringliggende provinser.

UTTALELSE FRA MINISTER YERLİKAYA

Innenriksminister Ali Yerlikaya ga en uttalelse på sin sosiale mediekonto om taubaneulykken.

Minister Yerlikaya brukte følgende uttalelser i innlegget sitt:

“I dag,  som et resultat av at en av stolpene som fraktet taubanelinjen Sarısu-Tünektepe i Antalya  Konyaaltı-distriktet falt, falt en av vognene inn i det steinete området; dessverre mistet 1 av våre innbyggere på taubanen livet og 7 personer ble skadet.

Mens brannvesenet i AFAD og  Antalya  Metropolitan Municipality utførte redningsarbeid, evakuerte vårt kystvakthelikopter 5 personer fanget i vognen; Evakueringsarbeidet for de 2 skadde fortsetter.

Et Gendarmerie-helikopter med nattflykapasitet lettet fra Aydın klokken 20:00 for å evakuere totalt 184 personer fordelt på 25 lugarer.

For å koordinere arbeidet i Antalya, flyttet sjefen for søke- og redningsavdelingen vår til regionen med helikopter med sitt 20-personers fjellklatrerteam.

Til hendelsen; Antalya Provincial AFAD, brannvesen, 112 Health, UMKE, politi og 2 kystvakthelikoptre er involvert i intervensjonen med totalt 110 personer.

I tillegg med 30 profesjonelle fjellklatrerlag fra Bursa Provincial AFAD og JAK; 25 fjellklatrerlag fra Erzurum Provincial AFAD og JAK blir fraktet til regionen med fly.

Måtte Gud forbarme seg over innbyggeren vår som mistet livet, og jeg ønsker rask bedring til de skadde.

“Publikum vil bli informert om utviklingen.”

MINISTER TUNÇ: EN RETTSUNDERSØKELSE ER STARTET

Justisminister Yılmaz Tunç delte et innlegg på sin sosiale mediekonto angående taubaneulykken i Antalya.

Minister Tunç uttalte at det er satt i gang en rettslig etterforskning angående hendelsen og inkluderte følgende uttalelser i innlegget hans:

“Måtte Gud være barmhjertig med innbyggeren vår som mistet livet i hendelsen som skjedde som følge av at taubanestolpen på taubanelinjen Sarısu-Tünektepe som opererer i Konyaaltı-distriktet i Antalya brast og en av hyttene falt ned, og jeg ønsker rask bedring til våre skadde innbyggere. Stor oppmerksomhet rettes mot redningen av våre innbyggere som er fanget i taubanehyttene.” og fortsetter med følsomhet. Vår prioritet er å nå innbyggerne våre så snart som mulig. En rettslig etterforskning er iverksatt av Antalyas statsadvokatkontor angående hendelsen som opprørte oss alle. En ekspertkomité på fem personer bestående av mekaniske ingeniører, elektroingeniører og helse- og sikkerhetseksperter har fått i oppdrag å fastslå årsaken til hendelsen og de ansvarlige. “De fortsette etterforskningen på åstedet. Den rettslige etterforskningen fortsetter i alle aspekter under koordinering av 1 visestatsadvokat og 1 statsadvokat.”

MINISTER KOCA: HELSEFORHOLDENE TIL DE SÅDE ER IKKE ALVORLIG

Helseminister Fahrettin Koca uttalte på sin sosiale mediekonto at helseforholdene til de skadde innbyggerne ikke er alvorlige.

Minister Koca uttalte følgende i sitt innlegg:

“Som et resultat av en taubanehytte som falt i Antalyas Konyaaltı-distrikt, døde en person og 10 personer ble skadet. På grunn av ulykken ble et medisinsk team på totalt 24 personer tildelt 6 ambulanser og 2 UMKE-team. Etter den første intervensjoner, de skadde ble henvist til sykehus og behandlingen startet, deres helsetilstand er alvorlig. 30 av de 184 personene som er fanget i de andre 29 taubanehyttene på grunn av hendelsen, ble reddet av ekspertteam, og arbeidet fortsetter.

“Jeg ønsker Guds nåde til innbyggeren vår som mistet livet i ulykken, en rask bedring til våre skadde, og en rask bedring til de reddede og som venter på å bli reddet ofre.”

KOMMUNIKASJONSDIREKTØR ALTUN: ULYKKEN VIL BLI UNDERSØKET I ALLE ASPEKTER

Kommunikasjonsdirektør Fahrettin Altun kunngjorde at president Recep Tayyip Erdoğan følger nøye med på utviklingen rundt ulykken.

Altun brukte følgende uttalelser i sin uttalelse på sin sosiale mediekonto:

«Vi ønsker Guds nåde til innbyggeren vår som mistet livet som følge av at hytta hans kollapset i taubanestolpen i Antalyas Konyaaltı-distrikt, og vi ønsker en rask bedring til de skadde.

Vårt innenriksdepartement jobber intensivt med å evakuere 184 borgere som satt fastklemt etter ulykken.

Vår president, Mr. Recep Tayyip Erdoğan, følger nøye all utvikling angående denne smertefulle hendelsen og mottar øyeblikkelig informasjon om saken fra de relevante departementene og vårt guvernørskap.

Nødvendige undersøkelser vil bli iverksatt angående hendelsen og ulykken vil bli undersøkt i alle dens aspekter.

“Det er av stor betydning at innbyggerne våre ikke tar hensyn til innleggene som inneholder desinformasjon som kan bli fremmet på sosiale medier angående denne tragiske hendelsen, og følger utviklingen gjennom offisielle kanaler.”

“VI VIL PRØVE Å REDDE DET MED TAUPYSTEMETODEN”

Antalya Metropolitan Municipality-ordfører Muhittin Böcek kom til regionen og mottok informasjon om redningsarbeidet.

I sin uttalelse til journalister sa Böcek at etter hendelsen ble det raskt etablert et krisebord av Antalyas guvernørskap.

Böcek sa at alle lagene fortsetter å jobbe på stedet, “Vår innenriksminister, Ali Yerlikaya, ringte også. Spesielle nattsynshelikoptre kommer også fra Bursa. Vi prøver å hjelpe alle vennene våre i krisesenteret sammen For øyeblikket har vi 184 borgere fordelt på 25 hytter. Jeg håper de vil være der så snart som mulig.” “Vi skal redde ham på en sunn måte.” sa.

Böcek forklarte at de vil prøve å redde innbyggerne som er igjen i hytta ved hjelp av tausystemmetoden, og uttalte at alle ekspertteam var på stedet og prøvde å redde ofrene trygt.

AFAD: 49 PERSONER BLEV LØP

I den siste uttalelsen på sosiale medier-kontoen til Disaster and Emergency Directorate (AFAD), ble det delt at 49 personer strandet ble evakuert.

I uttalelsen fra AFAD ble følgende uttalelser gitt:

«I dag, rundt klokken 17.28, fikk vi informasjon om at taubanevogna i Tünektepe, Antalya, var hengende i luften.

I hendelsen mistet 1 av våre innbyggere livet og 7 av våre innbyggere ble skadet.

Redningsarbeidet fortsetter uavbrutt og 49 personer i 8 hengende hytter har blitt evakuert.

Totalt 366 søk- og redningspersonell, 6 helikoptre, 1 militært lastefly, 76 kjøretøy og 6 ambulanser ble tildelt regionen.

Måtte Gud være barmhjertig med vår borger som mistet livet, og vår kondolanser til hans familie og slektninger; Vi ønsker rask bedring til de skadde.”

Kilde: NTV

 

Diyar21Haber
MAGAZİN

Mukadderat sete çıkacak!

YEMEK / GIDA

İşte asla eve sokmamamız gereken yiyecekler

DÜNYA

Eşek arısı sürüsü İsrail askerlerine saldırdı.. 12 asker hastaneye kaldırıldı

BÖLGE HABER Yaşam

Mardin’de bir bekçi nöbet yerinde ölü bulundu

GÜNCEL MAGAZİN SON DAKiKA

Eurovision Playback mi? Eurovision Şarkılar Canlı mı?

POLiTiKA & SiYASET

D21 News – Özgür Özel’in seçim başarısını ilk olarak Buket Aydın’a haber vererek kutladığı belirtiliyor.

BÖLGE HABER Yaşam

Yaralı halde gittiği hastaneden kaçan şahıs, kendisini vuran kişinin yanında yakalandı

MAGAZİN

Aslı Zen… KLİP ÇEKİMİNDE YANGIN ÇIKTI, PANİK ANLARI!

MAGAZİN

İlker Kaleli… İSPANYA’DA GÜNDEM OLDU!

BÖLGE HABER

Van’da kaçak avlanılan 3 ton 300 kilogram inci kefali ele geçirildi

Yaşam

Anneler Günü geldi: Teraryuma ilgi arttı

DiYARBAKIR YEREL HABER Yaşam

Engelsiz Bileşenler Federasyonu Diyarbakır’dan seslendi: BM Engelli hakları sözleşmesi uygulansın

MAGAZİN Sinema

Haluk Bilginer’in rol aldığı “The Veil” 29 Mayıs’ta Disney+’ta!

POLiTiKA & SiYASET

Meclis’te hakaretler havada uçuştu… ‘Konuşma lan’, ‘Zırto’, ‘Sarhoş’, ‘Terörist’..

GÜNCEL

Gölcük Tabiat Parkı’nın işletim hakları Bolu Büyükşehir Belediyesinden alındı

Yaşam

Manisa’da intihar! Sevgilisiyle tartışıp uçurumdan atladı

ASAYİŞ İlçe Haberleri

Diyarbakır’da 167 kilogram esrar ele geçirildi

MAGAZİN Sinema

‘’Zamanın Kapıları’’nın afişi yayınlandı

ASAYİŞ

Irak’ın kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi

POLiTiKA & SiYASET

BM’nin Filistin kararı sonrası Türkiye’den açıklama