Mayıs 12, 2024

CHANGE  LANGUAGE

Taubaneulykke i Antalya: En person døde i den fallende vognen, 184 personer ble fanget i luften

Det er satt i gang en etterforskning av taubaneulykken i Antalya

Justisminister Yılmaz Tunç ønsket i sin uttalelse angående ulykken på sin sosiale  mediekonto  Guds nåde til personen som mistet livet i hendelsen som skjedde som følge av at taubanestolpen på taubanen Sarısu-Tünektepe brast. og en av hyttene falt ned, og ønsket rask bedring til de skadde borgerne.

Tunç sa at innsatsen for å redde innbyggerne som er fanget i taubanehyttene fortsetter med stor forsiktighet og følsomhet:

 

Less Den Også: SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!

 

«Vår prioritet er å nå innbyggerne våre så snart som mulig.  En rettslig etterforskning har blitt satt i gang av Antalyas statsadvokatkontor angående hendelsen som opprørte oss alle  . En ekspertkomité på 5 personer bestående av maskiningeniører, elektroingeniører og helse- og sikkerhetseksperter har fått i oppdrag å fastslå årsaken til hendelsen og de ansvarlige   , og de fortsetter for tiden sine undersøkelser på stedet. “Den rettslige etterforskningen fortsetter i alle aspekter under koordinering av en visestatsadvokat og en statsadvokat.”

Sivilinspektører ble tildelt

Innenriksminister Ali Yerlikaya uttalte at sivile inspektører ble tildelt taubaneulykken i Antalya Konyaaltı, der 1 person døde og 7 personer ble skadet.

Minister Yerlikaya sa at publikum vil bli informert om utviklingen

Kilde: turaninsesi Les mer

Less Den Også: SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!

 

112 strandede mennesker ble reddet

En av stolpene ved Tünektepe taubaneanlegg i det sentrale Konyaaltı-distriktet falt om av ukjent årsak.

8 personer i hytta, som gikk i stykker etter å ha truffet den veltede stolpen, falt ned i det steinete området. I hendelsen døde 1 person og 7 personer, inkludert 2 barn, ble skadet. 184 personer i andre hytter satt fastklemt.

Minister Yerlikaya, som kom med en uttalelse på sin sosiale mediekonto om redningsinnsatsen til de strandede, brukte følgende uttalelser:

«Forsøket på å redde innbyggerne våre som er fanget i taubanen fortsetter uavbrutt.

112 strandede mennesker ble reddet
112 strandede mennesker ble reddet

9️8️ personer i 1️5️ suspenderte hytter ble vellykket evakuert.

4️ Helikopter tilhørende Kystvaktkommandoen tjenestegjør aktivt i redningsaksjoner.

543 søk- og redningspersonell, 7 helikoptre, 1 militært lastefly, 108 kjøretøy og 6 ambulanser og droner ble tildelt.

Redningsarbeidet utføres omhyggelig. “Publikum vil bli informert om utviklingen.”

Yerlikaya uttalte at redningsarbeidet fortsetter og sa: “112 personer i hytte 1️5️ fanget i Antalya har blitt vellykket evakuert. Redningsarbeid blir utført omhyggelig.” sa. (
Kilde: Guneydoguguncel​ Les mer

Taubaneulykke i Antalya: En person døde i den fallende vognen, 184 personer ble fanget i luften

En person døde og 7 personer ble skadet i taubaneulykken som skjedde i Antalya. Arbeidet med å redde 184 personer som er fanget på taubanelinjen fortsetter.

Taubaneulykke i Antalya: En person døde i den fallende vognen, 184 personer ble fanget i luften
Taubaneulykke i Antalya: En person døde i den fallende vognen, 184 personer ble fanget i luften

En person døde og 7 personer ble skadet som følge av at en av tauvognene falt i Antalyas Konyaaltı-distrikt.

Less Den Også: SABAH har fått svært slående bilder angående taubaneulykken: Katastrofen skjedde på grunn av manglende vedlikehold!

 

Antalya Metropolitan Municipality-ordfører Muhittin Böcek kunngjorde at innsatsen fortsetter for å redde 184 personer som er fanget i taubanen.

Beetle sa at arbeidet ble utført med tausystemer og nattsynshelikoptre var på vei til regionen. sa.

Innenriksminister Ali Yerlikaya uttalte at en av vognene falt ned i det steinete området som et resultat av kollapset av en av stolpene som fraktet taubanelinjen Sarısu-Tünektepe rundt klokken 17.30 fredag ​​.

Det ble opplyst at en av passasjerene i den fallende vognen døde og 5 av de 7 skadde personene som var fanget i vognen ble evakuert.

Yerlikaya uttalte at Antalya Provincial AFAD, Fire Brigade, 112 Health, UMKE, Police og 2 kystvakthelikoptre grep inn i hendelsen med totalt 110 personer.

Det ble rapportert at 54 år gamle Memiş Gümüş døde på stedet, og tre av de skadde var i alvorlig tilstand. Euronews

Taubanehytta kollapset i Antalya: 1 død, 10 skadd

1 person døde og 10 personer, inkludert 2 barn, ble skadet som følge av at hytta kollapset i taubanestolpen i Antalyas Konyaaltı-distrikt. Innenriksminister Ali Yerlikaya kunngjorde at et Gendarmerie-helikopter med nattflyevne ble sendt til regionen. Justisminister Yılmaz Tunç uttalte at det er satt i gang en rettslig etterforskning av ulykken. Kommunikasjonsdirektør Fahrettin Altun uttalte at president Recep Tayyip Erdoğan følger nøye med på all utvikling angående ulykken og at ulykken vil bli undersøkt i alle dens aspekter. Ordfører i Antalya Metropolitan Municipality, Muhittin Böcek, sa at alle ekspertteam var på stedet og prøvde å redde ofrene trygt. I den siste uttalelsen på den sosiale mediekontoen til katastrofe- og beredskapsdirektoratet (AFAD) ble det opplyst at 49 personer som var fastklemt ble evakuert.

En av stolpene ved Tünektepe taubaneanlegg, som var opptatt på grunn av Eid al-Fitr-ferien, falt ned av ukjent årsak. 8 personer i hytta, som gikk i stykker etter å ha truffet den veltede stolpen, falt ned i det steinete området.

Etter varsel fra omgivelsene ble brannvesen, politi, helse- og redningsmannskaper sendt til området.

Lagene nådde regionen og fastslo at Memiş Gümüş (54) hadde mistet livet og at Özlem Şahin, Kaan Akgün, Fatih Gümüş, Keziban Çapar Gümüş, Lütfullah Kerim Gümüş, Herdem Eyüpoğlu og Kirgisiske nasjonaliteter Akmaral var injuridiske.

Evakueringen av de skadde ble gjort av Kystvaktkommandoens helikopter.

I mellomtiden ble mange mennesker fanget i luftkabinene på grunn av at taubanesystemet stoppet etter ulykken.

Det ble rapportert at det ble gjort anstrengelser for å bringe de strandede menneskene trygt ned, og støtte ble bedt om fra redningsteam i omkringliggende provinser.

UTTALELSE FRA MINISTER YERLİKAYA

Innenriksminister Ali Yerlikaya ga en uttalelse på sin sosiale mediekonto om taubaneulykken.

Minister Yerlikaya brukte følgende uttalelser i innlegget sitt:

“I dag,  som et resultat av at en av stolpene som fraktet taubanelinjen Sarısu-Tünektepe i Antalya  Konyaaltı-distriktet falt, falt en av vognene inn i det steinete området; dessverre mistet 1 av våre innbyggere på taubanen livet og 7 personer ble skadet.

Mens brannvesenet i AFAD og  Antalya  Metropolitan Municipality utførte redningsarbeid, evakuerte vårt kystvakthelikopter 5 personer fanget i vognen; Evakueringsarbeidet for de 2 skadde fortsetter.

Et Gendarmerie-helikopter med nattflykapasitet lettet fra Aydın til regionen klokken 20:00 for å evakuere totalt 184 personer i 25 lugarer.

For å koordinere arbeidet i Antalya, flyttet sjefen for søke- og redningsavdelingen vår til regionen med helikopter med sitt 20-personers fjellklatrerteam.

Til hendelsen; Antalya provins AFAD, brannvesen, 112 Health, UMKE, politi og 2 kystvakthelikoptre er involvert i intervensjonen med totalt 110 personer.

I tillegg med 30 profesjonelle fjellklatrerlag fra Bursa Provincial AFAD og JAK; 25 fjellklatrerlag fra Erzurum Provincial AFAD og JAK blir fraktet til regionen med fly.

Måtte Gud forbarme seg over innbyggeren vår som mistet livet, og jeg ønsker rask bedring til de skadde.

“Publikum vil bli informert om utviklingen.”

MINISTER TUNÇ: EN RETTSUNDERSØKELSE ER STARTET

Justisminister Yılmaz Tunç delte et innlegg på sin sosiale mediekonto angående taubaneulykken i Antalya.

Minister Tunç uttalte at det er satt i gang en rettslig etterforskning angående hendelsen og inkluderte følgende uttalelser i innlegget hans:

“Måtte Gud være barmhjertig med innbyggeren vår som mistet livet i hendelsen som skjedde som følge av at taubanestolpen på taubanelinjen Sarısu-Tünektepe som opererer i Konyaaltı-distriktet i Antalya brast og en av hyttene falt ned, og jeg ønsker rask bedring til våre skadde innbyggere. Stor oppmerksomhet rettes mot redningen av våre innbyggere som er fanget i taubanehyttene.” og fortsetter med følsomhet. Vår prioritet er å nå innbyggerne våre så snart som mulig. En rettslig etterforskning er iverksatt av Antalyas statsadvokatkontor angående hendelsen som opprørte oss alle. En ekspertkomité på fem personer bestående av mekaniske ingeniører, elektroingeniører og helse- og sikkerhetseksperter har fått i oppdrag å fastslå årsaken til hendelsen og de ansvarlige. “De fortsette etterforskningen på åstedet. Den rettslige etterforskningen fortsetter i alle aspekter under koordinering av 1 visestatsadvokat og 1 statsadvokat.”

MINISTER KOCA: HELSEFORHOLDENE TIL DE SÅDE ER IKKE ALVORLIG

Helseminister Fahrettin Koca uttalte på sin sosiale mediekonto at helseforholdene til de skadde innbyggerne ikke er alvorlige.

Minister Koca uttalte følgende i sitt innlegg:

“Som et resultat av en taubanehytte som falt i Antalyas Konyaaltı-distrikt, døde en person og 10 personer ble skadet. På grunn av ulykken ble et medisinsk team på totalt 24 personer tildelt 6 ambulanser og 2 UMKE-team. Etter den første inngrep, de skadde ble henvist til sykehus og behandlingen startet, deres helsetilstand er alvorlig.30 av de 184 personene som ble fanget i de andre 29 taubanehyttene på grunn av hendelsen ble reddet av ekspertteam, og arbeidet fortsetter.

“Jeg ønsker Guds nåde til innbyggeren vår som mistet livet i ulykken, en rask bedring til våre skadde, og en rask bedring til de reddede og som venter på å bli reddet ofre.”

KOMMUNIKASJONSDIREKTØR ALTUN: ULYKKEN VIL BLI UNDERSØKET I ALLE ASPEKTER

Kommunikasjonsdirektør Fahrettin Altun kunngjorde at president Recep Tayyip Erdoğan følger nøye med på utviklingen rundt ulykken.

Altun brukte følgende uttalelser i sin uttalelse på sin sosiale mediekonto:

«Vi ønsker Guds nåde til innbyggeren vår som mistet livet som følge av at hytta hans kollapset i taubanestolpen i Antalyas Konyaaltı-distrikt, og vi ønsker en rask bedring til de skadde.

Vårt innenriksdepartement jobber intensivt med å evakuere 184 borgere som satt fastklemt etter ulykken.

Vår president, Mr. Recep Tayyip Erdoğan, følger nøye all utvikling angående denne smertefulle hendelsen og mottar øyeblikkelig informasjon om saken fra de relevante departementene og vårt guvernørskap.

Nødvendige undersøkelser vil bli iverksatt angående hendelsen og ulykken vil bli undersøkt i alle dens aspekter.

“Det er av stor betydning at innbyggerne våre ikke tar hensyn til innleggene som inneholder desinformasjon som kan bli fremmet på sosiale medier angående denne tragiske hendelsen, og følger utviklingen gjennom offisielle kanaler.”

“VI VIL PRØVE Å REDDE DET MED TAUPYSTEMETODEN”

Antalya Metropolitan Municipality-ordfører Muhittin Böcek kom til regionen og mottok informasjon om redningsarbeidet.

I sin uttalelse til journalister sa Böcek at etter hendelsen ble det raskt etablert et krisebord av Antalyas guvernørskap.

Böcek sa at alle lagene fortsetter å jobbe på stedet, “Vår innenriksminister, Ali Yerlikaya, ringte også. Spesielle nattsynshelikoptre kommer også fra Bursa. Vi prøver å hjelpe alle vennene våre i krisesenteret sammen For øyeblikket har vi 184 borgere fordelt på 25 hytter. Jeg håper de vil være der så snart som mulig.” “Vi skal redde ham på en sunn måte.” sa.

Böcek forklarte at de vil prøve å redde innbyggerne som er igjen i hytta ved hjelp av tausystemmetoden, og uttalte at alle ekspertteam var på stedet og prøvde å redde ofrene trygt.

AFAD: 49 PERSONER BLEV LØP

I den siste uttalelsen på sosiale medier-kontoen til Disaster and Emergency Directorate (AFAD), ble det delt at 49 personer strandet ble evakuert.

I uttalelsen fra AFAD ble følgende uttalelser gitt:

«I dag, rundt klokken 17.28, fikk vi informasjon om at taubanevogna i Tünektepe, Antalya, var hengende i luften.

I hendelsen mistet 1 av våre innbyggere livet og 7 av våre innbyggere ble skadet.

Redningsarbeidet fortsetter uavbrutt, og 49 personer i 8 hengende hytter er vellykket evakuert.

Totalt 366 søk- og redningspersonell, 6 helikoptre, 1 militært lastefly, 76 kjøretøy og 6 ambulanser ble tildelt regionen.

Måtte Gud være barmhjertig med vår borger som mistet livet, og vår kondolanser til hans familie og slektninger; Vi ønsker rask bedring til de skadde.”

Kilde: NTV

 

Diyar21Haber
MAGAZİN

Mukadderat sete çıkacak!

YEMEK / GIDA

İşte asla eve sokmamamız gereken yiyecekler

DÜNYA

Eşek arısı sürüsü İsrail askerlerine saldırdı.. 12 asker hastaneye kaldırıldı

BÖLGE HABER Yaşam

Mardin’de bir bekçi nöbet yerinde ölü bulundu

GÜNCEL MAGAZİN SON DAKiKA

Eurovision Playback mi? Eurovision Şarkılar Canlı mı?

POLiTiKA & SiYASET

D21 News – Özgür Özel’in seçim başarısını ilk olarak Buket Aydın’a haber vererek kutladığı belirtiliyor.

BÖLGE HABER Yaşam

Yaralı halde gittiği hastaneden kaçan şahıs, kendisini vuran kişinin yanında yakalandı

MAGAZİN

Aslı Zen… KLİP ÇEKİMİNDE YANGIN ÇIKTI, PANİK ANLARI!

MAGAZİN

İlker Kaleli… İSPANYA’DA GÜNDEM OLDU!

BÖLGE HABER

Van’da kaçak avlanılan 3 ton 300 kilogram inci kefali ele geçirildi

Yaşam

Anneler Günü geldi: Teraryuma ilgi arttı

DiYARBAKIR YEREL HABER Yaşam

Engelsiz Bileşenler Federasyonu Diyarbakır’dan seslendi: BM Engelli hakları sözleşmesi uygulansın

MAGAZİN Sinema

Haluk Bilginer’in rol aldığı “The Veil” 29 Mayıs’ta Disney+’ta!

POLiTiKA & SiYASET

Meclis’te hakaretler havada uçuştu… ‘Konuşma lan’, ‘Zırto’, ‘Sarhoş’, ‘Terörist’..

GÜNCEL

Gölcük Tabiat Parkı’nın işletim hakları Bolu Büyükşehir Belediyesinden alındı

Yaşam

Manisa’da intihar! Sevgilisiyle tartışıp uçurumdan atladı

ASAYİŞ İlçe Haberleri

Diyarbakır’da 167 kilogram esrar ele geçirildi

MAGAZİN Sinema

‘’Zamanın Kapıları’’nın afişi yayınlandı

ASAYİŞ

Irak’ın kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi

POLiTiKA & SiYASET

BM’nin Filistin kararı sonrası Türkiye’den açıklama