CHANGE  LANGUAGE

Ne Oldu Ne Bitti – LÜTFÜ SAVAŞ HAKKINDA ŞOK İDDİA”HER YERE GİDEBİLİRSİN, DİYARBAKIR’A GİDEMEZSİN”

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI LÜTFÜ SAVAŞ HAKKINDA FUTBOLCU TRANSFERİYLE İLGİLİ ŞOK İDDİA”HER YERE GİDEBİLİRSİN, DİYARBAKIR’A GİDEMEZSİN” – Son Dakika Gündem Haber

2.Lig ekibi Diyarbekirspor, Hatayspor’dan transfer etmek istediği Koray Yağcı’nın transferinin Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından engellendiğini açıkladı.

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI LÜTFÜ SAVAŞ HAKKINDA FUTBOLCU TRANSFERİYLE İLGİLİ ŞOK İDDİA

Her konuda anlaşmaya varlıkları Yağcı’nın transferi için Savaş’ın “Her yere gidebilir ama Diyarbakır’a gitmesine izin vermem ” dediğini belirten Yeşil-Kırmızılı kulübün  başkanı Serkan Genç “İnanıyoruz ki Hatay ve çevresinde yaşayan Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerimiz yerel seçimlerde Lüfü Savaş’a en güzel cevabı vereceklerdir.

Hemşehrilerimizi sadece seçim zamanında oy deposu olarak hatırlayan bu anlayışınız ve zihniyetiniz bir kez daha ifşa olmuştur ” ifadelerine yer verdi.

Diyarbekirspor’dan Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş hakkında şok ddia ve açıklamalar.

Yeşil-Kırmızılı kulübün Hatayspor’dan transfer etmek istediği Koray Yağcı’nın transferinin Lütfü Savaş’ın engeline takıldığı ifade edildi.

Konuyla ilgili zehir zemberek açıklama yapan Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Lütfü Savaş’ın her konuda anlaşmaya varlıkları bu transfer için “Her yere gidebilir ama Diyarbakır’a gitmesine izin vermem ” ifadelerini kullandığını dile getirerek bu tutumun akıllara ziyan bir durum olduğunu aktardı.

İşte Diyarbekirspor’un Olay Açıklamaları

“Kulübümüzün Hatayspor’dan transfer etmek istediği Koray Yağcı’nın transferi Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lüfü Savaş’ın akıllara ziyan tutumu nedeniyle gerçekleşmemiştir.

Daha acı ve düşündürücü olan Lüfü Savaş’ın şehrimiz hakkındaki akıl almaz sözleri ve temsil ettiği zihniyetin bir kez daha tezahür etmesidir.

Oyuncu ile her konuda anlaşmaya varmamıza ve oyuncu “ben Diyarbekirspor’da oynamak istiyorum” demesine rağmen Lüfü Savaş’ın  “oyuncumuz Diyarbakır dışında her takıma gidebilir. Diyarbakır’a gitmesine izin vermem ” diyerek  transfere engel olmasının takdirini  değerli kamuoyuna ve aziz halkımıza bırakıyoruz.

Oyuncunun menajerine bu talihsiz sözleri sarf eden Lütfü Savaş, bu hasmane tutumunun nedenini kamuoyuyla paylaşmalı ve şehrimizden, bölge halkımızdan özür dilemelidir.

“Orada Yaşayan Hemşehrilerimizi Seçimde Tavır Takınmaya Davet Ediyoruz ”

Hatay merkezi ve bağlı ilçelerde yaşayan hemşehrilerimizin oylarıyla belediye başkanı olacaksın, sonra bilinç altında şehrimize ve bölge halkımıza karşı taşıdığın sinsi niyeti kusacaksın.

Bu hssmane tutum Kürtleri sadece oy deposu olarak gören malum zihniyete asla güvenilmemesi gerektiğini ortaya koymak bakımından anlamlıdır.

İnanıyoruz ki Hatay ve çevresinde yaşayan Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerimiz yerel seçimlerde Lüfü Savaş ve temsil ettiği zihniyete en güzel cevabı vereceklerdir.

Sadece seçim zamanında oy deposu olarak hatırlayıp daha sonra faşizan bir tutum sergilediğiniz Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerimizi artık kandıramayacaksınız.

Maskeniz artık düşmüştür.

Bunun  bedelini seçimlerde hemşehrilerimiz size ödettireceklerdir. Bu vesileyle Hatay ve ilçelerinde yaşayan aziz hemşehrilerimizi Lütfü Savaş’a karşı tavır takınmaya davet ediyoruz.”

Kaynak: GuneydoguGuncel.Com

Diyar21Haber
BÖLGE HABER

Siirt’te minibüsün çarptığı 15 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

POLiTiKA & SiYASET

Özgür Özel’den Erdoğan’a sert sözler! 

Hayat

20-26 MAYIS 2024 HAFTASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI…

Yaşam

Yüz binlerce kişi torba yasaya girdi! 5 yıl erken emekli olabilirsiniz

ASAYİŞ

20 ilde ‘Sibergöz-39’ operasyonu!

METEOROLOJİ

Kocaeli, Sakarya, İstanbul hava durumu nasıl? 5 günlük hava tahmin raporu!

Deprem

Naci Görür’den bir deprem uyarısı daha! Tehlikeli bir durum var, önlem alın!

ASAYİŞ

4 ilde ’Ayar-3’ operasyonu!

BÖLGE HABER KAZA

Bitlis’te yolcu otobüsü dereye uçtu: 7 yaralı

SAĞLIK

Pof. Dr. Canan Karatay: Virüs ve mikropları kökten temizliyor

Yaşam

Nedim Şener’den Aytun Çıray’a cevap..

SAĞLIK

Kronik ağrılarla nasıl başa çıkılır?

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Bahçeli yerel seçimleri değerlendirdi

GÜNCEL

1 Vitrin Haber – Mehmet Özhaseki: “Denizler Halkın” Projesi başlıyor

MAGAZİN

Mahsun Kırmızıgül: Özcan Deniz ve Alişan’la görüşüyoruz

Yaşam

1 Vitrin Haber – Kobani Davası’nda tahliye olan Gülten Kışanak ve Figen Yüksekdağ’a büyük şok!

BÖLGE HABER METEOROLOJİ

Gaziantep / Meteoroloji saat vererek uyardı!

DÜNYA

İran: Reisi’nin bulunduğu helikopterin yeri tespit edildi

SPOR

Aslan kendi evinde 10 kişi kalan Fenerbahçe’ye karşı tel tel döküldü

DÜNYA

50 yıl aradan sonra Lübnan’dan İsrail’e ilk hava saldırısı