CHANGE  LANGUAGE

Kassam bir binayı merkez edinen 40 İsrail askerini patlattı

Kassam bir binayı merkez edinen 40 İsrail askerini patlattı

El Kassam, 40 askerden oluşan özel bir İsrail kuvvetinin hedef alındığını duyurdu ve tüm üyelerinin öldürüldüğünü veya yaralandığını doğruladı. 

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın askeri kanadı El Kassam Tugayları , 25 Aralık 2023 Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “bir evde saklanan 40 askerden oluşan güçlendirilmiş bir gruptan oluşan özel bir Siyonist gücün hedef alındığını” duyurdu. Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Jabalia al-Balad bölgesinde.

El Kassam, Telegram kanalında yaptığı açıklamada, işgal askerlerini güçlendirilmiş TBG toplarıyla hedef aldığını açıkladı. “Bu da tüm üyelerinin öldürülmesine veya yaralanmasına yol açtı.”

Başka bir açıklamada El Kassam, ” Gazze Şehri’nin El-Tuffah mahallesinin doğusunda bir Siyonist askeri” keskin nişancı ateşiyle hedef aldığını duyurdu ve ayrıca savaşçılarının “Siyonist bir ayak gücüyle anti-personel cihazını patlatabildiğini” söyledi. Gazze şehrinin doğusundaki Jabal Al-Rayes bölgesinde onu öldürüp yaraladı.”

Başka bir açıklamasında şöyle açıkladı: “El Kassam Mücahidleri, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cebeliye el Balad bölgesindeki bir apartman dairesinde saklanan özel bir Siyonist kuvveti anti-tahkim edilmiş bomba (TBG) ile hedef almayı başardı.”

Ayrıca Gazze Şehri’nin El-Tuffah ve El-Daraj bölgelerine giren 9 Siyonist aracın (Al-Yassin 105) top mermileriyle imha edildiği, ayrıca Gazze Şehri’nin Şeyh Rıdvan mahallesine giren 4 Siyonist aracın da (Al-Yassin 105) top mermileriyle imha edildiği duyuruldu. (Yasin 105) mermiler.”

Gün boyunca El Kassam Tugayları çeşitli açıklamalarla Gazze Şeridi’ndeki İsrail işgal güçlerini hedef alarak, aralarında ölüm ve yaralanmalara neden olduğunu duyurdu.

Pazartesi günü erken saatlerde El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin merkezindeki Cuhr el-Dik bölgesinde bir evde saklanan 10 askerden oluşan İsrail özel kuvvetini güçlendirilmiş TBG füzesiyle hedef alan yeni sahneler yayınladı. Telegram kanalında yayınladığına göre.

Geçmişi dün Pazar gününe dayanan video klipte, bir direniş üyesinin askerlerin saklandığı yeri hedef aldığı, diğer bir savaşçının ise emekli Ürdünlü tümgeneral ve orduya gönderme yaparak “Analiz, Duwairi” diye bağırdığı görülüyor. Uzman Fayez Al-Duwairi, El Cezire kanalında sürekli olarak Gazze’deki savaşa ilişkin analizleriyle tanınıyordu.

Pazartesi günü El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin merkezindeki Cuhr el-Dik bölgesinde 4 düşman komuta cipinin kontrollü pusuya düşürülerek bir mayın tarlasını patlattığı ve ölüleri tahliye etmek için olay yerine gelen kurtarma güçlerini hedef aldığı sahneleri yayınladı. .

Bakanlık sözcüsü Eşref El Kudra’ya göre bu, Gazze Sağlık Bakanlığı’nın Pazartesi günü, İsrail’in Şerid’e yönelik saldırısı sonucunda ölü sayısının 20 bin 674’e yükseldiğini ve 7 Ekim’den bu yana 54 bin 536 yaralının bulunduğunu duyurmasının ardından geldi. bir basın toplantısında.

Kaynak: Habervitrini.Com

Diyar21Haber
POLiTiKA & SiYASET

Özgür Özel’den Erdoğan’a sert sözler! 

Hayat

20-26 MAYIS 2024 HAFTASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI…

Yaşam

Yüz binlerce kişi torba yasaya girdi! 5 yıl erken emekli olabilirsiniz

ASAYİŞ

20 ilde ‘Sibergöz-39’ operasyonu!

METEOROLOJİ

Kocaeli, Sakarya, İstanbul hava durumu nasıl? 5 günlük hava tahmin raporu!

Deprem

Naci Görür’den bir deprem uyarısı daha! Tehlikeli bir durum var, önlem alın!

ASAYİŞ

4 ilde ’Ayar-3’ operasyonu!

BÖLGE HABER KAZA

Bitlis’te yolcu otobüsü dereye uçtu: 7 yaralı

SAĞLIK

Pof. Dr. Canan Karatay: Virüs ve mikropları kökten temizliyor

Yaşam

Nedim Şener’den Aytun Çıray’a cevap..

SAĞLIK

Kronik ağrılarla nasıl başa çıkılır?

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Bahçeli yerel seçimleri değerlendirdi

GÜNCEL

1 Vitrin Haber – Mehmet Özhaseki: “Denizler Halkın” Projesi başlıyor

MAGAZİN

Mahsun Kırmızıgül: Özcan Deniz ve Alişan’la görüşüyoruz

Yaşam

1 Vitrin Haber – Kobani Davası’nda tahliye olan Gülten Kışanak ve Figen Yüksekdağ’a büyük şok!

BÖLGE HABER METEOROLOJİ

Gaziantep / Meteoroloji saat vererek uyardı!

DÜNYA

İran: Reisi’nin bulunduğu helikopterin yeri tespit edildi

SPOR

Aslan kendi evinde 10 kişi kalan Fenerbahçe’ye karşı tel tel döküldü

DÜNYA

50 yıl aradan sonra Lübnan’dan İsrail’e ilk hava saldırısı

ASAYİŞ HAYVAN

Amasya’da et entegre tesisinde hayvana işkence : 5 gözaltı