CHANGE  LANGUAGE

Mersin Milletvekili Adayı Dinç, “CHP zihniyeti dini değerlerimizle uğraşmaktan başka ne icraat yaptı ki? “

Mersin Milletvekili Adayı Dinç, “CHP zihniyeti dini değerlerimizle uğraşmaktan başka ne icraat yaptı ki? “

AK Parti 28. Dönem Mersin Milletvekili Adayı Faruk Dinç, Yenişehir ilçesindeki seçim lokali açılışına katılarak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Açılışa, HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahirhan Uysal, partililer ve AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı katıldı.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Dinç, seçim lokali açılışında halka hitap etti.

Düzenlenen programa katılan Dinç, gündeme dair açıklamalarda bulunarak, CHP zihniyetinin geçmişteki kirli propagandaları hakkında konuşarak, dini değerlerle hep savaş açtıklarını, savaşlarına halen devam ettiklerini ancak 14 Mayıs’ta Allah’ın izniyle oyunlarını bozacaklarını vurguladı.

“CHP zihniyeti dini değerlerimizle uğraşmaktan başka ne icraat yaptı ki? ”

Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı dönemindeki başörtüsüne karşı sergiledikleri zulme değinen Dinç, “CHP zihniyeti yıllarca üniversite kapılarında başörtülü bacılarımızla uğraşmaktan başka hizmet olarak ne yaptılar? Üniversitelerin kapılarına gelip otobüslerin içerisine girerek tek tek başörtülü bacılarımızı çıkartıyorlardı. Ayrıca camilerimizle uğraştılar, namaz kılan gençlerimizle uğraştılar, değerlerimizle savaştılar ve bu memlekete hizmet adına hiçbir icraat yapmadılar. Üretim olarak hep yalan ve iftira ürettiler. İstanbul Belediye seçiminde su, ekmek, süt bedava olacak dediler ancak seçimden sonra hepsine zam geldi. Zamdan başka neler verdiler bu millete.” şeklinde konuştu.

Dinç, “Onların iktidarlarında kan ve göz yaşından başka bir şey görmedik. O dönemindeki insanlar hiçbir yerde kendini güvende hissetmiyordu. Ekonomi adına da cumhurbaşkanları dönemin başbakanına anayasa kitabını fırlatıyordu. Kocaman bir insanlık felakete sürüklendi. Başörtülü öğrenci bacılarımızın ağızlarını elleriyle kapatıp onların konuşmalarına izin verilmiyordu. Biz bunların hiçbirini unutmadık. Yıllarca değerlerimize savaş açarak halen o savaştan vazgeçmiş değiller. Bundan dolayı biz de diyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanımızı 14 Mayıs’ta inşallah başkan yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“Allah’ın izniyle bizler Meclis’e girdikten sonra 600 milletvekili içerisinde vekillik nasıl yapılacak tüm Türkiye’ye göstereceğiz inşallah”

Kendilerinin Meclis’e Allah’ın izniyle girmesiyle güzel günlerin geleceğine hep birlikte şahit olunacağını belirten Dinç, “Şu an CHP iktidarda olsaydı ne yiyecek ekmek ne de içecek su bulamazdık. Ama elhamdülillah dimdik ayaktayız. Allah’ın izniyle bizler meclise girdikten sonra 600 milletvekili içerisinde vekillik nasıl yapılacak tüm Türkiye’ye göstereceğiz inşallah. Biz ceylan derili koltuklara esir olmayacağız inşallah. Halktan kopan bir vekil olmayacağız inşallah. Çünkü bizler de yokluklarla buralara geldik. Ayrıca Allah’ın izniyle Meclis’te olursak halk arasında ötekileştirme yapmayacağız. Kürt, Türk, Arap, Laz ayırmaksızın. Hiçbir şeyi adalete kurban etmeyeceğiz. Adaleti en yüksekte tutup din, dil, ırk ayırmaksızın biz mazlumdan yana olduğumuzu inşallah göstereceğiz. HÜDA PAR’ın Meclis’te olmasıyla nasıl güzellikler geldiğine hep birlikte şahit olacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.

Dinç, konuşmasının ardından yanındaki heyetle fotoğraf çektirdi.

Kaynak:GuneydoguGuncel

Diyar21Haber
BÖLGE HABER

Siirt’te minibüsün çarptığı 15 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

POLiTiKA & SiYASET

Özgür Özel’den Erdoğan’a sert sözler! 

Hayat

20-26 MAYIS 2024 HAFTASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI…

Yaşam

Yüz binlerce kişi torba yasaya girdi! 5 yıl erken emekli olabilirsiniz

ASAYİŞ

20 ilde ‘Sibergöz-39’ operasyonu!

METEOROLOJİ

Kocaeli, Sakarya, İstanbul hava durumu nasıl? 5 günlük hava tahmin raporu!

Deprem

Naci Görür’den bir deprem uyarısı daha! Tehlikeli bir durum var, önlem alın!

ASAYİŞ

4 ilde ’Ayar-3’ operasyonu!

BÖLGE HABER KAZA

Bitlis’te yolcu otobüsü dereye uçtu: 7 yaralı

SAĞLIK

Pof. Dr. Canan Karatay: Virüs ve mikropları kökten temizliyor

Yaşam

Nedim Şener’den Aytun Çıray’a cevap..

SAĞLIK

Kronik ağrılarla nasıl başa çıkılır?

POLiTiKA & SiYASET

1 Vitrin Haber – Bahçeli yerel seçimleri değerlendirdi

GÜNCEL

1 Vitrin Haber – Mehmet Özhaseki: “Denizler Halkın” Projesi başlıyor

MAGAZİN

Mahsun Kırmızıgül: Özcan Deniz ve Alişan’la görüşüyoruz

Yaşam

1 Vitrin Haber – Kobani Davası’nda tahliye olan Gülten Kışanak ve Figen Yüksekdağ’a büyük şok!

BÖLGE HABER METEOROLOJİ

Gaziantep / Meteoroloji saat vererek uyardı!

DÜNYA

İran: Reisi’nin bulunduğu helikopterin yeri tespit edildi

SPOR

Aslan kendi evinde 10 kişi kalan Fenerbahçe’ye karşı tel tel döküldü

DÜNYA

50 yıl aradan sonra Lübnan’dan İsrail’e ilk hava saldırısı

Bir yanıt yazın