CHANGE  LANGUAGE

Kayınbiraderini öldüren kadından şok ifade

Kayınbiraderini öldüren kadından şok ifade

Şanlıurfa’da kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürmüştü! Cinayetin detayları ortaya çıktı..

HABER.00_00_28_57.Still048

Şanlıurfa’da kayınbiraderini tabancayla vurup öldürdükten sonra başında bekleyen 33 yaşındaki Hülya B., tutuklandı. Hülya B., son günlerde diş teknisyeni olan kayınbiraderinin telefonla tacizine maruz kaldığını öne sürerek, “Kayınbiraderim onunla birlikte olmam için sürekli telefonla rahatsız ediyordu.

HABER.00_00_33_32.Still049

Israrcı teklifini geri çevirince bu kez, birlikte yaşadığımız dönemlere ait uygunsuz görüntülerimi, sosyal medya hesabından paylaşma tehdidinde bulunmaya başladı. Bunun üzerine evde, kocama ait ruhsatsız tabancayı alarak Şanlıurfa’ya geldim. Kayınbiraderimi tabancayla kovaladım ve sonra vurdum.” dedi.

Şanlıurfa’da kocasının kardeşi Ferdi B.’yi (41) tabancayla vurup başında bekleyen Hülya B. (33) tutuklandı. Hülya B., ifadesinde pişman olmadığını, namusu için yaptığını belirtti. Paşabağı Mahallesi’nde 3 Nisan’da meydana gelen olayda 3 çocuk annesi Hülya B., eşinin kardeşi Ferdi B.’yi tabancayla öldürüp, başında polisin gelmesini bekledi.

HABER.00_00_38_51.Still050

Polislere teslim olan Hülya B., emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. Kayınbiraderiyle bir süre ilişki yaşadığını anlatan Hülya B., “Eşim İsmail B., işe gittikten sonra kayınbiraderim yardım etme bahanesiyle sık sık yanıma gelmeye başladı. Bana ilgi gösteren kayınbiraderimle duygusal bir yakınlaşmanın ardından ilişki yaşamaya başladık. Ama daha sonra bu ilişkimizi kocam öğrendi. İlişkimizin ortaya çıkması üzerine İsmail ve Ferdi arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada her ikisi de yaralandı. Kardeşler vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. Ben ilk olarak kayınbiraderimle İzmir’e gittim. Bir süre sonra İzmir’de aramızda tartışma çıkınca, özlediğim eşim ve çocuklarıma geri döndüm ve olaylardan uzak kalmak için Diyarbakır’a yerleştik” dedi.

TİKTOK DETAYI

İddiaya göre, kocasının evinden ayrılan Hülya B. yaklaşık 5 ay kayınbiraderi Ferdi B. ile birlikte yaşadı. Hülya B. daha sonra eşinin evine döndü. Bunu hazmedemeyen Ferdi B. de kadının ailesine birlikte oldukları günlerden fotoğrafları gönderdi ve bunları TikTok üzerinden paylaştı.

“ISRARCI TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRİNCE…”

Hülya B., son günlerde diş teknisyeni olan kayınbiraderinin telefonla tacizine maruz kaldığını öne sürerek, “Kayınbiraderim onunla birlikte olmam için sürekli telefonla rahatsız ediyordu. Israrcı teklifini geri çevirince bu kez, birlikte yaşadığımız dönemlere ait uygunsuz görüntülerimi, sosyal medya hesabından paylaşma tehdidinde bulunmaya başladı. Bunun üzerine evde, kocama ait ruhsatsız tabancayı alarak Şanlıurfa’ya geldim. Paşabağı Mahallesi’nde evden çıkan kayınbiraderimi tabancayla kovaladım ve sonra vurdum. Namusum için yaptım ve pişman değilim” ifadelerini kullandı.

Kayınbiraderini öldüren kadın adliyede... “Bana şantaj yapıyordu, namusumu temizledim” -

ARALARINDA BOĞUŞMA YAŞANDI

İkilinin arasında yaşanan boğuşmadan sonra Ferdi B., yere düşen kadının elinden silahı almaya çalışırken vuruldu. Ayağa kalkan kadın, vücudunun ön kısmı otomobilin altına giren Ferdi B.‘nin kafa bölgesine bir el daha ateş etti. Saniye saniye kameraya yansıyan görüntülerde şahıs hayatını kaybetti.

1

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hülya B., nöbetçi hakimlik tarafından ‘Tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından, anneleri tutuklanan 3 çocuk, Diyarbakır’da yaşayan babalarıyla kaldı.

 

Kaynak: HaberVitrini

 

Diyar21Haber
Turizm

Rus turist artık Alanya’da lüks otel İSTEMİYOR

EĞiTiM

E-okul ve karne sistemi değişti! Kapanmadan sisteme girin

HAYVAN Köpek Saldırıları

Sokak köpeklerinin akibeti belli oldu.. İşte taslaktaki maddeler

MAGAZİN

Cem Yılmaz sezon finali yapıyor!

Yaşam

En düşük emekli maaşı ikramiyeyle 13 bin TL olacak! Ödeme tarihleri açıklandı

ASAYİŞ

Serdar Sertçelik yakalandı

MAGAZİN

Salih Bademci’den yeni reklam anlaşması

DÜNYA

İsrail Ordusu : 13 askerimiz vuruldu

BÖLGE HABER

Malatya’da işyerine silahlı saldırı kameraya yansıdı

Yaşam

Gökçekaya Hidroelektrik Santrali’nde patlama: 15 yaralı

DÜNYA

Trump 34 suçlamanın tamamından suçlu bulundu

EKONOMI

Bakan Mehmet Şimşek: Dış ticaret açığı ve cari açıkta düşüş bekliyoruz

ASAYİŞ

21 ilde ‘Sibergköz-42’ operasyonları: 127 gözaltı

KAZA Yaşam

Mersin’deki otobüs kazasında ölü sayısı 12’ye yükseldi

MAGAZİN

Ünlü sanatçı Tarkan katil İsrail’in saldırına isyan etti: Yeter artık!

Eglence

Acaba iki resim arasındaki fark Ne Olabilir ? 1000`lerce kişiden sadece 1’i görüyor! Sen de dene IQ’nu ölç

ESNAF / SANAYi

Sosyetenin manavı iflasın pençesinde! Mali durumu, heyet tarafından incelenecek

ASAYİŞ

İzmir’deki hakim hakkında HSK soruşturma başlattı

Yaşam

Denik Akkaya’nın kızından şok ifade… Suratıma termos fırlattı, yüzümden yaralandım

MAGAZİN

Haluk Bilginer’li “The Veil” Disney+’ta!

Bir yanıt yazın