Nisan 12, 2024

Deprem Uzmanı Profesör Övgün Ahmet Ercan, büyük şehirlerin uzun 1 süre deprem riski taşımadığını söyledi.

Son Dakika Haber – Hak grupları Almanya’nın İsrail’e silah ihracatına karşı yeni 1 dava açtı

israil Gazze’de TRT ekibine saldırdı..D21 News

TFF’den yabancı VAR uygulaması! İşte hakemlerin atanacağı maçlar…1 ViTRIN HABER

Son 5 günde 3 bin 71 trafik kazası gerçekleşti

Amedspor`a 84 Bin TL Ceza

Almanya’ya iltica edenler azaldı, Türkiye’den gelenler 3. sırada

İngiltere: İran Ortadoğu’yu daha geniş 1 çatışmaya sürüklememeli

Türkiye’nin İsrail’i ihracaat kısıtlaması üzerine Yahudi ağırlıklı TUSİAD sesssizliğe büründü..d21 News

Beyaz Saray: İsrail’e yönelik tehditleri nedeniyle İran’ı ‘uyardık’..D21 News

Fransa’da sokak ortasında bıçaklı saldırı: 2 ölü bir yaralı

Ramazan bayramı için sağlıklı beslenme ipuçları.. D21 News

Zafer Algöz… ANNE VE BABASIZ İLK BAYRAM! 1 Magazin Haber

D21 Magazin Life – Serenay Sarıkaya – Mert Demir… İLK AÇIKLAMA!

10 saniyeniz var! Hangi araç kaldırılırsa trafik açılır? (Zeka testi)

D21 Haber / İsrail Savunma Bakanlığı’na bağlı sistemler hacklendi

Nuri Alço / YOĞUN BAKIMDAN HABER VAR! / D21 Magazin Life

HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Dönmezer kalp krizi sonucu vefat etti – D21 News

Diyarbakır’da trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Erdoğan: Siyonist rejim günümüzde her zamankinden daha yalnız ve nefret ediliyor.D21 News

CHANGE  LANGUAGE

Norge oppholdstillatelse – Immigrasjonsprosedyrer for innvandring til Norge

Norge oppholdstillatelse – Immigrasjonsprosedyrer for innvandring til Norge

I følge den norske utlendingsloven må alle utlendinger, unntatt statsborgere fra skandinaviske land, søke om oppholdstillatelse for å innvandre til Norge. Ifølge en undersøkelse utført blant norske folk; Mens 40 % av de spurte er svært enige i at de fleste innvandrere bidrar positivt til arbeidslivet i Norge, mener kun 2 % at det ikke bør være innvandrere i landet.

Immigrasjonsprosedyrer for innvandring til Norge
Norge oppholdstillatelse – Immigrasjonsprosedyrer for innvandring til Norge

 

I følge SSB 2017-data er Norges innvandrerbefolkning 883 751 personer og utgjør 16,8 % av landets totale befolkning. Landene Norge mottar flest innvandrere fra er; Polen, Litauen, Sverige, Somalia, Tyskland, Irak, Syria, Filippinene, Pakistan og Eritrea.

Norge; På grunn av grunner som lav kriminalitet og levestandarder av høy kvalitet, har det blitt valgt som det “beste landet å bo i” av FNs rapport om menneskelig utvikling de siste årene og har blitt et svært foretrukket land av innvandrere.

Spørsmål og kommentarer om innvandring til Norge
Tar Norge imot innvandrere?
Hvordan immigrere til Norge?
Hva er måtene å immigrere til Norge?
Norsk innvandring Søknad om jobbsøk
Norge Innvandringskriterier
Norske innvandringskriterier etter utdanning Hvordan
søke om innvandring til Norge med studentvisum ? Kriterier for innvandring til Norge gjennom arbeid Hva er yrkesgruppene som kan søke om innvandring til Norge gjennom arbeid? Kriterier for innvandring til Norge gjennom familiegjenforening Kriterier for innvandring til Norge gjennom investering Kriterier for innvandring til Norge gjennom asyl Ofte stilte spørsmål Hvor skal man søke om innvandring for Norge? Hvordan søke om norsk innvandring? Hvor mye er utlendingsavgiften? Hvordan betale søknadsavgiften for norsk innvandring? Hvem er fritatt for utlendingsavgiften? Hvordan få statsborgerskap etter innvandring til Norge? Hvordan kontakte Utlendingskontoret? Tar Norge imot innvandrere? Ja, Norge tar imot innvandrere i 2023.

Norge; Den aksepterer utenlandske statsborgere som søker om immigrasjon av ulike årsaker som å jobbe, starte en bedrift, motta utdanning eller familiegjenforening.

Hvordan immigrere til Norge?
Det kreves oppholdstillatelse for å innvandre og bosette seg i Norge.

Norge; Norge gir oppholdstillatelse til utenlandske statsborgere som søker av ulike årsaker som å jobbe, starte bedrift, studere eller familiegjenforening, dersom de oppfyller visse vilkår.

Hva er måtene å immigrere til Norge?
Det kreves oppholdstillatelse på alle måter for å immigrere til Norge, og norsk oppholdstillatelse; Det gis for utdanning, arbeid, start av bedrift eller familiegjenforening.

Oppholdstillatelse for familiegjenforening for ektefeller og foreldre under 18 år i Norge, arbeids- og oppholdstillatelse for personer som har fått gyldig jobbtilbud fra arbeidsgiver i Norge, investoroppholdstillatelse for personer som har etablert virksomhet i Norge og deres familier , Mens studentoppholdstillatelse gis til personer som er tatt opp fra en utdanningsinstitusjon; Det er også mulig å immigrere til Norge gjennom asyl.

Norsk immigrasjonssøknad for å søke jobb
For å søke jobb i Norge er det nødvendig å søke om norsk jobbsøkervisum. Innvandringssøknad for å søke jobb i Norge er en type norsk immigrasjonssøknad som lar en person søke jobb i Norge i maksimalt 1 år. For å søke om innvandring med norsk jobbsøkervisum må du være student ved universitet, fagskole eller høyskole i Norge, eller ha oppholdstillatelse som forsker, og søke om oppholdstillatelse for å søke jobb minst 1 måned før oppholdstillatelsen utløper.

I løpet av jobbsøkingsperioden i Norge må personen bevise at han/hun har en månedlig inntekt på minst 22 167 NOK. Når du søker jobb som kvalifisert arbeidstaker i Norge, kan du jobbe heltid eller deltid, også jobber som ikke krever kvalifisert arbeidskraft.

Norge Innvandringskriterier
Grunnkriteriene for personer som skal søke om norsk innvandring er listet opp nedenfor.

Det er nødvendig å ha et gyldig pass oppnådd innen de siste 10 årene.
Det kreves å ha en av de norske oppholdstillatelsestypene.
Det er nødvendig å ha mengden økonomiske ressurser bestemt av norske innvandringsstandarder.
Det er nødvendig å ha et rent strafferegister og ingen tidligere visumbrudd.
Det er nødvendig å kunne snakke, skrive og forstå norsk på et visst nivå.
De norske innvandringssøknadskravene er oppført er standardkrav og varierer avhengig av hvilken type visum det skal søkes om for å immigrere til Norge. Det stilles ulike vilkår for de som skal søke om norsk studentoppholdstillatelse og de som skal søke om oppholdstillatelse for arbeid eller familiegjenforening.

Norge Innvandringskriterier etter utdanning
Norges innvandringskrav etter utdanning er listet opp nedenfor.

Det er nødvendig å bli tatt opp til en utdanningsinstitusjon i Norge.
Det er nødvendig å ha tilstrekkelige økonomiske ressurser for varigheten av utdanningen i Norge.
I tilfeller der det skal betales avgifter til lærestedet, er det nødvendig å ha økonomiske midler til å betale avgiften.
Det er nødvendig å ha et sted å bo, for eksempel en hybel tilhørende en utdanningsinstitusjon, et utleiehus eller et felleshus.
Det er nødvendig å bevise at søkeren har til hensikt å returnere til landet sitt når opplæringsperioden er over.
Hvordan søke om norsk innvandring med studentvisum?
For å søke om norsk innvandring som student, kreves det et akseptbrev fra et utdanningsprogram i Norge. Nødvendige dokumenter for søknaden skal utarbeides og sjekklisten skal skrives ut. Etter å ha fylt ut søknadsskjema for norsk innvandring, må det bestilles time til valgt VFS Global søknadssenter. Når avtaledagen kommer, må de nødvendige dokumentene sendes til valgt VFS Global søknadssenter.

Ved søknad om norsk innvandring med norsk studentvisum sendes dokumentene til Utlendingskontoret for kontroll. Dersom de norske utlendingssøknadsdokumentene er verifisert, sendes oppholdstillatelse til studenten.

Kriterier for innvandring til Norge gjennom arbeid
Kriteriene for å migrere til Norge gjennom arbeid er listet opp nedenfor.

Du må være over 18 år.
Det kreves fulltidsjobb i Norge.
Jobben du finner skal ikke gi mindre inntekt enn en norsk statsborger som gjør samme jobben.
Det er nødvendig å uteksaminere seg fra en høyere utdanningsinstitusjon eller, i tilfelle ingen utdanning, ha spesielle ferdigheter som passer for jobben.
Søkeren må ikke ha tidligere eller nåværende kriminelt rulleblad.
Ovennevnte er standardbetingelser og søknadskravene varierer avhengig av hvilken type arbeidsvisum det søkes om.

Hvilke yrkesgrupper kan søke norsk innvandring gjennom arbeid?
Yrkesgrupper som kan søke norsk innvandring for å jobbe i Norge er listet opp nedenfor.

Fagarbeider: For å søke norsk innvandring som fagarbeider må nyutdannede på videregående ha fullført et fagopplæringsprogram på minst tre år og ha tilsvarende fagopplæringsprogram i Norge. For å søke norsk innvandring som fagarbeider må universitetsutdannede ha fullført grunnutdanningen.
Sjømann: For å søke norsk innvandring som sjømann må du være sjømann på norsk kontinentalsokkel.


Idrettsutøver eller trener: For å søke norsk innvandring som idrettsutøver eller trener må vedkommende være sertifisert som kvalifisert innen sitt felt av Norges Olympiske og Paralympiske Komité eller Idrettsforbundet. Du må tjene minst 265 998 NOK i året før det beskattes.
Kokk: For å søke norsk innvandring som kokk må du ha kokkeutdanning og minst ti års arbeidserfaring. Må ha jobbet i en restaurant med høy standard i minst halvparten av arbeidserfaringsperioden.
Misjonær: For å søke norsk innvandring som misjonær kreves mastergrad i religionsopplæring. Arbeidsforholdet må tjene minst 265 998 kroner i året før det beskattes. Dersom misjonsarbeid utføres frivillig, er det nødvendig å garantere at arbeidstakerens tilrettelegging, ernæring og andre behov dekkes av arbeidsgiver.
Bedriftseier: For å søke norsk innvandring som selskapseier, må selskapet eies utelukkende av søkeren. Selskapet skal være i stand til å gi eieren minst 265.998 kroner per år før det beskattes. Utlendingsdirektoratet ber myndighetene beregne selskapets mulige overskudd.
Sesongarbeider: Å søke norsk innvandring som sesongarbeider; Må være ansatt som sesongarbeider innen landbruk, skogbruk, fiske, restaurant eller turisme. Arbeidsgiver skal ha fått bekreftet fra NAV på at det ikke er nok arbeidstakere fra Norge eller EU-land til å gjøre jobben.


Ansatt i Utviklingssamarbeidet: For å søke om norsk innvandring som ansatt i Utviklingssamarbeidsetaten må du være ansatt hos en partner i etaten. Lønnen som skal mottas må være tilstrekkelig til å bo i Norge og et sted å bo må leies; Dersom gebyret er lavt, må Statens utviklingssamarbeid dekke vedkommendes ankomst til Norge, overnattingsavgift og returbillett.
Forsker: For å søke norsk innvandring som forsker må du forske ved et universitet, høyskole eller institutt i Norge. Personen skal ha en inntekt på minst 126 357 kroner per år.
Praktikant: For å søke norsk innvandring som praktikant må du være praktikant ved et universitet i Norge og være mellom 18 og 30 år.
Kriterier for innvandring til Norge gjennom familiegjenforening
Vilkårene for å immigrere til Norge gjennom familiegjenforening varierer avhengig av statsborgerskapsstatusen til referansepersonen som er bosatt i Norge og forholdet mellom søkeren og referansepersonen som er bosatt i Norge (ektefelle, barn, forelder mv.). ). .

Krav til ektefelle blant de som skal immigrere til Norge som familie: Ekteskapet skal være gyldig i Norge og Tyrkia, de skal bo sammen i Norge, ekteskapet skal ikke være et fornuftsekteskap, og begge parter må være minst 24 år. År siden.

Norsk familiegjenforeningsvisumkrav for barn varierer avhengig av barnets alder; Mens det å ha pass er et grunnleggende krav for de under 18 år, må de over 18 år være mellom 18 og 21 år, ikke ha ektefelle eller partner, tidligere ha hatt norsk oppholdstillatelse i flere år, og har en fysisk eller psykisk funksjonshemming.

Norske krav til familiegjenforening for foreldre; Å være over 60 år gammel,

Det krever at søkeren ikke har foreldre, barn, barnebarn eller oldebarn bosatt i Tyrkia og at søkeren ikke må ha ektefelle eller partner.

Norges innvandringskriterier etter investering
Norges innvandringskrav etter investering er listet opp nedenfor.

Søknadsgebyret skal betales.
Gjennomført minst tre års fagutdanningsprogram på videregående nivå, for eksempel som tømrer eller helsearbeider og tilsvarende fagutdanningsprogram i Norge, besittelse av universitetsbachelorgrad eller lang yrkeserfaring (minst 6 år) med kurs og noe opplæring Minst ett av vilkårene for å ha ferdigheter tilegnet gjennom opplæring må være oppfylt.
Norsk investorvisum gis til de som oppfyller de angitte vilkårene og ønsker å gjøre en investering som vil bidra til norsk økonomi.

Kriterier for innvandring til Norge gjennom asyl

Vilkår for å reise til Norge gjennom asyl inkluderer; Er en person som har vært utsatt for diskriminering eller forfølgelse på grunn av rase, etnisitet, religion, nasjonalitet, medlemskap i en bestemt sosial gruppe eller politisk oppfatning, eller står i fare for å bli utsatt for dødsstraff, tortur eller annen umenneskelig eller nedverdigende behandling ved retur til opprinnelseslandet Det er en person som er.

Ofte stilte spørsmål
Nedenfor finner du svar på de oftest stilte spørsmålene til våre konsulenter om norsk innvandring.

Hvor kan man søke om innvandring for Norge?

Dersom innvandringssøknaden for Norge gjøres fra Norge, sendes den til politistasjonen eller servicesenteret i bostedsregionen og finnes på UDIs hjemmeside https://www.udi.no/en/ for den godkjente søknaden senter på bostedet.

Den autoriserte formidlingsinstitusjonen for Norges visumsøknader fra Tyrkia er VFS Global, og norske immigrasjonssøknader fra Tyrkia kan rettes til VFS Global eller akkrediterte visumbyråer.

VFS Global er kun et visumsøknadssenter. Visumvurderingsmyndigheten for Norges visumsøknader ligger utelukkende hos den norske ambassaden i Ankara.

Hvordan søke om norsk innvandring?

For å søke om norsk innvandring må du fylle ut søknadsskjemaet på Utlendingskontorets hjemmeside https://www.udi.no/en/, betale visumavgiften og deretter bestille visumtime gjennom VFS Global.

Etter å ha gjort en norsk immigrasjonsavtale gjennom VFS Global; Det er nødvendig å forberede de nødvendige dokumentene, gå til VFS Global-senteret på avtaledagen, sende inn nødvendige dokumenter og gi fingeravtrykk for biometri.

Etter at norsk utlendingssøknad er laget sendes søknaden til Utlendingsdirektoratet (UDI) og behandlingstiden tar mellom 4 og 18 måneder avhengig av innvandringstype. Etter at immigrasjonssøknaden er avgjort, sendes passet tilbake til søkeren og ved godkjenning stemples passet; Ved avslag leveres brev som forklarer hvorfor søknaden ble avslått.

Hvor mye er utlendingsavgiften?

Norges innvandringssøknadsgebyr varierer avhengig av visumtype og søkerens alder.

I søknader om familiegjenforening innvandring; Mens det betales 10.500 norske kroner for de over 18 år, er det ingen søknadsavgift for de under 18 år.

Mens gebyret for immigrasjonssøknader i arbeidsøyemed er 6.300 norske kroner, må de som er over 18 år og søker om innvandring for utdanning betale 5.900 norske kroner. Søknadsgebyret for en Au Pair er 9.100 norske kroner.

I tillegg til visumgebyret ber det autoriserte visumsøknadssenteret VFS Global om et visumservicegebyr på 21 EUR for hver søknad.

Hvordan betale søknadsavgiften for norsk innvandring?

Mens visumavgiften for Norges innvandringssøknad må betales online på UDI offisielle adresse med kreditt- eller debetkort; Visumservicegebyret må betales i sin helhet, kontant og i euro, på tidspunktet for avtale med VFS Global.

Hvem er fritatt for utlendingsavgiften?

Personer som er fritatt for norsk utlendingssøknadsavgift er oppført nedenfor.

Personer under 6 år er fritatt for norske utlendingsavgifter.
Personer som reiser med eller besøker et nært familiemedlem som er EU-borger er fritatt for norsk utlendingsavgift.
Studenter, praktikanter og medfølgende lærere er fritatt for norsk utlendingsavgift ved organisering av utdanningsreise til Norge.
Forskere som kommer til Norge for å drive vitenskapelig forskning er fritatt for norske utlendingsavgifter.
Hvordan få statsborgerskap etter innvandring til Norge?
For å søke om statsborgerskap etter innvandring til Norge må man ha bodd i Norge i minst syv år de siste ti årene. På søknadstidspunktet må du ha gyldig permanent oppholdstillatelse og eventuelle oppholdstillatelser du har hatt mens du har bodd i Norge de siste ti årene må hver ha en gyldighetstid på ett år eller mer.

Kandidater mellom 18-67 år som skal søke om norsk statsborgerskap må ta norskkurs. Etter opplæringen skal norskkunnskaper på minimum A2-nivå være bevist. Etter å ha tatt samfunnskunnskap eller statsborgerskapsprøve for å bevise kunnskapsnivået om norsk kultur og bevise at du har et rent strafferegister, kan du søke om norsk statsborgerskap til Utlendingskontoret.

Søknad om norsk statsborgerskap ferdigstilles innen 12 måneder. Norge begynte å akseptere dobbelt statsborgerskap i 2020. Ifølge data fra Utlendingskontoret søkte 26 tusen personer om norsk statsborgerskap i 2020. Økningen i antall søknader om norsk statsborgerskap kan forlenge ventetiden.

Hvordan kontakte Utlendingskontoret?

Du kan kontakte Utlendingskontoret på telefon eller e-post.

Utlendingsdirektoratet er åpent mandag til fredag ​​mellom 10.00 og 14.30 og har telefonnummer (+47) 23 35 16 00.

For å kontakte Utlendingsforvaltningen på e-post må det fylles ut skjema på UDIs nettsider. For UDI e-postskjema, klikk på “kontakt oss på e-post” via lenken https://www.udi.no/no/kontakt-oss/søkere-med-spørsmål-om-en-sak-eller -reglement/ og familie/ Blant studie-/studenttilbudet skal det velges undertype av tiltaket som passer søkeren.

I UDI-postskjemaet; Informasjon som søkers navn, etternavn, telefonnummer, e-postadresse etterspørres og det er en boks vedrørende spørsmålet han ønsker å stille. Kilde: Visam

Norge oppholdstillatelse

Dersom du har tenkt å oppholde deg i Norge i mer enn 90 dager eller arbeide under oppholdet, er det nødvendig å søke om oppholdstillatelse. Skal du til Norge for å jobbe, trenger du oppholdstillatelse. Under normale omstendigheter er det nødvendig å finne en jobb først. Hvilken oppholdstillatelse det skal søkes om avhenger av personens kvalifikasjoner og jobbsituasjonen som skal arbeides i Norge.

Skal du studere eller studere i Norge i mer enn 3 måneder, må du søke om studietillatelse. Dersom man får utdanningsvisum er det mulig å jobbe opptil 20 timer i uken mens man studerer og fulltid i ferier.

Som au pair kan du forbedre dine språkkunnskaper og lære om det norske samfunnet ved å bo hos en norsk familie. Til gjengjeld kan vertsfamilien få tjenester som hjelp til husarbeid og barnepass. Tyrkiske statsborgere og borgere med oppholdstillatelse i Tyrkia kan søke om arbeid, utdanning og andre oppholdstillatelser fra visumsøknadssentre.

Tredjeverdenslandsborgere (unntatt syriske statsborgere) kan søke om visum forutsatt at de har et Tyrkia-oppholdskort som er gyldig i minst 6 måneder.

Norge Familiegjenforening
De som skal til Norge for familiegjenforening må først få oppholdstillatelse før de reiser inn i Norge. Men i privilegerte tilfeller hvor det er sikret at de nødvendige kriteriene er oppfylt, er det mulig å reise inn i Norge uten oppholdstillatelse. I dette tilfellet vil personen trenge et innreisevisum hvis visumet er gyldig, og dette visumet utstedes for å avvente svar på søknaden om familiegjenforening (D-visum).

Formålet med å utstede innreisevisum er slik at søkeren kan få visum for å reise inn i Norge og søke om oppholdstillatelse til norsk politi. Søkeren kan imidlertid vente i Norge mens søknaden om oppholdstillatelse ligger til behandling, og saksbehandlingstiden forkortes da politimannen undersøker og undersøker forholdet og ikke henviser det til Utlendingsdirektoratet for videre behandling.

Det kan gis innreisetillatelse til personer som søker om norsk oppholdstillatelse, og de kan deretter reise til Norge og vente på at søknadsprosessen er fullført. D-visum kan kun utstedes i spesielle tilfeller. Denne situasjonen gjør at det ikke er tvil om vilkårene for familiegjenforening vil være oppfylt.

Den norske ambassaden avslår D-visumsøknader dersom oppholdstillatelsen D-visumkravene ikke er oppfylt på grunn av familiegjenforening eller dersom det er tvil om at vilkårene vil bli oppfylt.

Kun tyrkiske statsborgere kan søke om oppholdstillatelse ved visumsøknadssentra. Men i tilfeller av familiegjenforening hvor søkeren er tyrkisk og referansen er under 25 år, vil mange tyrkiske statsborgere ikke være berettiget til D-visum, da Utlendingskontoret vurderer at det bør avholdes intervju med referansen. Dersom den norske ambassaden vurderer at referansen kan trenge intervju ved familiegjenforening, vil søknadsprosessen for oppholdstillatelse og D-visum bli avvist.

Norge Oppholdstillatelse for familiegjenforening gis kun dersom den norske ambassaden beviser at det er langsiktig og seriøst med dokumenter. Som for eksempel dokumenter som beviser at søkeren og referansen har bodd sammen i lang tid. Dersom referansepersonen kom til Norge gjennom familiegjenforening, avslås D-visumsøknadsprosessen.

I tillegg til ektefeller kan også barn som ønsker å gjenforene sine familier søke. Det gis også oppholdstillatelse til barn og ektefeller til personer som har oppholdstillatelse i Norge som arbeidstakere.

For å søke om norsk familiegjenforening D-visum, er det nødvendig å søke om C-visum. D-visum er en type innreisevisum som gis søkeren for å vente på vedtak om oppholdstillatelse i Norge. Det er ikke en oppholdstillatelse og gir ikke søkeren arbeidstillatelse eller rett til helsehjelp.

Dokumenter som kreves for norsk familiegjenforening

AD-visum kan kun gis til dokumenter deklarert til den norske ambassaden dersom det er bevist at forholdet er langvarig og alvorlig. I tillegg til dokumentene som kreves for familiegjenforening, må følgende dokumenter leveres for å oppnå familiegjenforening med din ektefelle fra Norge.

Begjæring. Søkeren må skrive en begjæring som forklarer forholdet mellom søkeren og referansen før og etter ekteskapet. Referansen skal forklare i detalj hvordan og hvor de møttes og tiden sammen.
Søknadsskjema for visum. Oppmerksomhet utfylt og signert Schengen søknadsskjema
Pass. Den må inneholde 2 tomme visumsider og ha en ekstra gyldighetstid på 1 år fra datoen for visumsøknaden. Fotokopier av Schengen-visumsidene av ditt nye pass og gamle pass, hvis noen.
Forholdet mellom søkeren og referansen skal dokumenteres. Dokumenter som beviser at den norske ektefellen bor sammen med fotokopier av innreisestemplene til Tyrkia i passet og fotokopier av inn- og utreisestemplene som indikerer søkerens besøk til Norge.
fotografering Gjeldende dato må være 35×45 mm i størrelse, tatt i løpet av de siste 6 månedene, på hvit bakgrunn.
Det kreves ikke tilleggsdokumenter dersom familien gjenforenes med en ektefelle som har oppholdstillatelse som fagarbeider i Norge.
Når du søker om D-visum, kan det hende at dokumentene som kreves for C-visumet også må deklareres.
Flyreservasjoner for avreise (hvis noen)
Ekteskapsattest (original og fotokopi), kopi av fødselsjournal hvis søkeren er et barn
Straffeattest, attestert oversettelse og apostille og fotokopi
Fødselsattest, notarius godkjent oversettelse og apostille
Helserapport Reisesykeforsikring
, akuttmedisinsk omsorg eller Ved søknad om D-visum med et garantibeløp på 30 000 euro, som dekker utgifter til akuttsykehushjelp,
må alle dokumenter som kreves for familiegjenforening leveres på nytt, selv om de er innlevert tidligere.

Nødvendige dokumenter for Norge Au-Pair

Søknadsskjemaet for visum må fylles ut på engelsk og med svart kule og signert av søkeren.
Pass. Gyldig pass med minst 2 tomme visumsider. De gamle passene dine, hvis du har dem.
Et brev skrevet til søkeren fra familien som skal besøkes skal være på engelsk. Brevet (original) skal inneholde følgende informasjon:
Hvilket språk som snakkes hjemme
Arbeidstid og betingelser
Hvor mye lommepenger vil du motta
Antall familiemedlemmer
Alder på barn
Familiens nasjonalitet
Hvilken språkskole du skal gå på og bekreftelse på eventuelle ordninger laget
Når familien venter på deg
Dokumenter som viser din økonomiske situasjon
Lønnsslipp eller dokumenter som viser inntekten din.
Dersom du er bedriftseier, skal din bedrifts dokumenter: Handelskammerregistrering, siste skatteattest, signaturrundskriv, handelsregistertidende, relevante paragrafer være oversatt til engelsk
Bankbøker eller bankbrev
Dokumenter som viser familiens økonomiske situasjon; lønnsslipper, bankbøker.
Dokumenter som beviser eiendeler, hvis noen.
Hvis du er student i Tyrkia; studentregistreringsbevis, dokumenter som beviser utdanning

Bevis på all utdanning mottatt i Tyrkia, inkludert engelskspråklig utdanning.
For menn, et dokument som forklarer deres militære status. Må være på engelsk.
Dokumenter som kreves for Norges arbeidstillatelsespass
. Den må inneholde 2 tomme visumsider og ha en ekstra gyldighetstid på 1 år fra datoen for visumsøknaden. Fotokopier av Schengen-visumsider av gamle pass.
Søknadsskjema for visum. Oppmerksomhet, utfylt og signert Schengen-søknadsskjema.
fotografering 2 bilder i gjeldende passstørrelse med hvit bakgrunn, størrelse 35X45.
Eventuelle flyreservasjoner for avreise
. Arbeidskontrakt, original og fotokopi.
Helserapport, engelsk og attestert oversettelse.
Straffeattest, engelsk, attestert oversettelse og apostille.
Fødselsattest, engelsk notarisert oversettelse og apostille.
Fotokopi av oppholdstillatelse i Tyrkia for utenlandske statsborgere.
Reise helseforsikring. Gyldig i Schengen-området, dekker utgifter til akuttmedisinsk behandling eller akuttsykehushjelp, med 30 000 garantibeløp.
Nødvendige dokumenter for Norge Erasmus-visum:
Nøye utfylt, datert og signert PL-skjema.
Pass. Fotokopier av sidene som inneholder identitetsinformasjon, frimerker og visum.
fotografering 2 biometriske fotografier, 35×45 mm i størrelse, med hvit bakgrunn.
Helseforsikring. Helseforsikring med en minimumsdekning på 30 000 som dekker hver dag under oppholdet.
Invitasjonsbrev. Invitasjonsbrev fra universitetet for å delta.
Signert og stemplet originalt bekreftelsesbrev fra universitetet i Tyrkia.
I tillegg til bekreftelsesbrevet for deltakelse utarbeidet av skolen i Tyrkia på vegne av personen sendt uten tilskudd, dokumenter som viser den økonomiske situasjonen:


En våtsignert og stemplet kontoutskrift for de siste 3 månedene for å dekke utgifter til overnatting.
Dersom utgiftene dekkes av familien eller sponsoren, et attestert tilsagnsbrev utarbeidet på vegne av den som dekker utgiftene, en signert, stemplet, oppdatert kontoutskrift fra banken for de siste 3 månedene for å dekke oppholdsutgifter.
Studentbevis. Gjeldende, signert og stemplet originalt studentbevis for søkeren.
Oppholdskort gyldig for utenlandske statsborgere frem til planlagt avreisedato fra Tyrkia

Kilde: Hermesvize

 

12 interessante fakta om Norge

Det er en reise til den skandinaviske halvøy! Ja, vi skal til Norge i fortsettelsen av våre linjer.
Norge er et land fullt av naturlige skjønnheter, med sine rolige og sjarmerende hus, som ligner den lille, glade kystbyen hvor mange mennesker ønsker å bo. Her er 10 interessante fakta om Norge, som er en drømmedestinasjon for mange mennesker med sin høye rangering i World Happiness Report, lav kriminalitet og svært gode levekår:
Den har blitt restaurert i Diyar21 Official Web TV Studio.
1) Navnet Norge betyr Northern Way på det lokale språket. Det søteste landet i den nordlige regionen, det ser ut til å leve opp til betydningen av ordet, ikke sant?
2) Ski, en av de ledende og mest foretrukne vinteridrettene, ble født i Norge og har overlevd til i dag.
3) Den har en kystlinje på 21 500 kilometer; Vi overdriver ikke når vi sier at det smaker som en kystby, ikke sant?
12 interessante fakta om Norge

12 interessante fakta om Norge

4) Den vakreste laksen vokser i Norge. Selvfølgelig skal de ikke bruke dette til sushi? Ja, laksesushi ble først laget i Norge på 1980-tallet; Med andre ord lærte nordmenn faktisk japanerne hvordan man tilbereder sushi av laks.
5) Det landet som er minst berørt av global oppvarming er Norge. I disse dager hvor global oppvarming gjør seg gjeldende dag for dag, er Norge som et skjult land.
Norge blødde
6) Bor du i Norge, må du være ferdig med all matinnkjøp senest lørdag. Hvis du har en gjest som kommer og du trenger ekstra shopping, er det stor sannsynlighet for at dere alle går sultne; For i Norge er alle matbutikker stengt på søndager. På søndager har du kun tilgang til bensinstasjonsbutikker for mindre behov.

12 interessante fakta om Norge

7) Landet der det drikkes mest kaffe og det leses flest bøker per innbygger i verden er Norge. I følge disse dataene, tror du vi kan si at de også har kaffeboken og Instagram-trioen?

8) Visste du at sengene og klesskapene i Ikea er oppkalt etter bosetningene i Norge? Nå vet du!

9) Katter og hunder er selvfølgelig også høyt ansett i Norge. Det er forbudt å holde katter i nakken og kastrere hunder. Ellers resulterer begge situasjonene i straff.

12 interessante fakta om Norge

10) Som om det ikke er nok å være et av landene med lavest kriminalitet, ligger de mest luksuriøse fengslene i verden også i Norge. Hver fange kan enkelt få tilgang til internett i sin egen celle. 11) Utdanning er blant alle frie rettigheter. Norske universiteter gir gratis utdanning også for utlendinger. Hvordan kunne det ikke være mulig for et slikt land å utvikle seg, spør vi deg!

12) Hvis du bestemmer deg for å skrive en bok i Norge, er din største støttespiller staten. Stat; Du kjøper nøyaktig 1000 eksemplarer av boken din og sender dem til land rundt om i verden, noe som gjør jobben din enklere og åpner opp for verden.

Hvis vi har nok grunner til å bosette oss i Norge, hva sier du, la oss gå tilbake til våre vanlige liv eller starte nødvendige prosedyrer umiddelbart?
 Artikkelkilde: Migros TV

10 interessante fakta om Norge

Norge er et land mange drømmer om på grunn av blant annet høy levestandard, naturskjønnhet og lav kriminalitet. Ifølge FNs 2022-rapport er det det 8. lykkeligste landet i verden. For å bli bedre kjent med dette vakre skandinaviske landet, har jeg samlet interessant informasjon som jeg har utarbeidet og du har likt å lese. Liker å lese. 🙂

 

1-  Du bør ikke forlate matinnkjøpet på søndag

I Norge er alle matmarkeder stengt på søndager. Du kan bare gå til bensinstasjonsmarkeder for dine små behov.

2- Landet er verdens nest største kaffeforbruker

Norge er nummer to etter Finland på listen over land som konsumerer mest kaffe i verden. Nordmenn drikker minst 3 kopper kaffe om dagen. Årlig kaffeforbruk per person er 10 kilo.

3- Universitetsutdanning er gratis

Offentlige universiteter er gratis i Norge

Her er enda en grunn til å bo i Norge. Offentlige universiteter i landet er gratis for både norske statsborgere og internasjonale studenter. Kun studenter er pålagt å betale en studieavgift på 30-60 euro per semester. Det er også ulike stipendmuligheter for private universiteter.

4- Det er forbudt å kastrere hunder unntatt når det er nødvendig.

Norge er et av landene som legger størst vekt på dyrs rettigheter. Det er ulovlig å kastrere hunden din bortsett fra når det er nødvendig. Igjen, ifølge et rundskriv utstedt i 2015. Du må ta hunden med på tur 3 ganger om dagen. De søte pusene ble selvfølgelig heller ikke neglisjert. I Norge er det forbudt å holde katter i nakken eller halen. Du kan heller ikke la den være alene hjemme når du skal på tur.

5- Den har den lengste tunnelen i verden

Laerdalstunnelen, som forbinder Oslo og Bergen, er den lengste tunnelen i verden med en lengde på 24,5 km. Den ble bygget mellom 1995-2000. Det tar ca. 20 minutter å passere gjennom tunnelen. En svingseparasjon ble gjort hver 1,5 km og det kostet 125 millioner dollar.

6- Nasjonaldrikken deres er Aquavit

Hvert land har sin egen nasjonale drink som er unik for det stedet. For eksempel er nasjonaldrikken til Tyskland øl, og nasjonaldrikken til Russland er vodka. Norges nasjonaldrikk er Akevitt eller Aquavit. Det betyr livets vann på latin. Den ble først produsert i Drammen, Norge, i 1804, av en lokal kjøpmann ved navn Johan Godtfried Schwencke, som et resultat av kongens dekret om at ingen sterk brennevin kunne lages av mais. Drikken destillert fra poteter er søtet med Karavay-likør. I tillegg anis, fennikel, koriander, etc. brukes til å tilføre aroma. brukes også.

7- Internett og TV er tillatt i fengsler

Norge er et land med svært lav kriminalitet. Både loven og den vellykkede rehabiliteringsprosessen av innsatte spiller en viktig rolle i dette. Internett- og TV-bruk er tillatt i fengselsceller i fengsler over hele landet. I tillegg har noen fengsler hobbyområder hvor det spilles konsollspill som PlayStation.

8- Navnet på landet betyr “sjøveien mot nord”

Ifølge middelaldermanuskripter ga den legendariske kongen Norr navnet sitt til landet. Ifølge folkelig oppfatning er navnet på landet avledet fra det norske ordet Norovergr, som betyr sjøvei mot nord, gitt til Norskehavet. Nordmenn kaller landet sitt Norge. Dette ordet var et av passordene til norske sjømenn. Ordet betyr lenger nord mot nord. Ifølge et annet syn stammer navnet på landet herfra.

9- Det berømte juletreet på Londons Trafalgar Square kommer fra Norge

Furutreet plantet hvert år på Londons Trafalgar Square for julepynt har kommet fra Norge hvert år siden 1947. Norge forbereder og sender treet hvert år som en lojalitetsgjeld til England, som støttet det mot nazistenes okkupasjon mellom 1940 og 1945 .Treet kalles skogens dronning. Trærne, som er 60-70 år gamle og 20 meter høye, sendes til London med skip etter seremonien som ble holdt i Oslo. Trærne som kommer, plantes på torget sammen med 500 lamper den første torsdagskvelden i desember. Treet er pyntet med norske gjenstander og åpnet med julesanger i en seremoni der tusenvis av mennesker deltok.

10- Hvis du vil bli forfatter, kan det være lurt å bosette seg i Norge

Bor du i Norge og tenker på å skrive bok, er du ganske heldig. Fordi myndighetene kjøper 1000 eksemplarer av boken din og distribuerer dem til biblioteker over hele landet. Dette gjør det lettere for deg å gjøre navnet ditt kjent.

Kilde: Newloggers

Hvordan få en svensk oppholdstillatelse? Hva er vilkårene?

Sverige er det mest folkerike og største landet på den skandinaviske halvøya. Det er kjent for sitt nordlys og mange innsjøer.

Hvordan få en svensk oppholdstillatelse?  Hva er vilkårene?
Hvordan få en svensk oppholdstillatelse? Hva er vilkårene?

Det er mulig for EU-borgere å jobbe i Sverige. Med ID eller pass kan de reise til Sverige for å søke jobb eller arbeid.¹

Ikke-EU-borgere må søke om arbeidstillatelse (svensk: arbetstillstånd, engelsk: arbeidstillatelse) for å jobbe i Sverige.² Før de reiser inn i landet, er det nødvendig å søke om arbeidstillatelse og ha rett til arbeidstillatelse.³

Hvordan reise til Sverige for å jobbe?

Hvis du vil til Sverige for å jobbe, må du søke om arbeidstillatelse. Det er ikke mulig å reise til Sverige og jobbe med turistvisum.

Søknad om arbeidstillatelse kan gjøres online eller ved å sende inn søknadsskjemaet til ambassader og konsulater.

Fremgangsmåten for å søke om en svensk arbeidstillatelse er som følger:³

For å søke om arbeidstillatelse må du ha en arbeidskontrakt for stillingen i Sverige. (Denne kontrakten leveres også sammen med andre nødvendige dokumenter ved søknaden.)
Arbeidsgiver starter søknadsprosessen ved å sende inn den aktuelle rekrutteringen og personopplysningene til kandidaten.
I følge e-posten du vil motta angående hvordan du søker om arbeidstillatelse, i tilfeller hvor familien skal til Sverige med kandidaten, må nødvendige tillatelsessøknader gjøres samtidig.
Samle de nødvendige dokumentene og legge dem ved søknaden:


Arbeidskontrakt,
passet ditt; personlig informasjon, fotografi, signatur, passnummer, land som utstedte passet, gyldighetsperiode, strekkode og fotokopier av sidene som viser eventuell oppholdstillatelse fra et eller flere andre land enn statsborgerskapet, fullmakt (
hvis søknaden er gjort på vegne av noen andre).


Fullføring av søknaden ved betaling av påkrevd søknadsgebyr (Søknadsgebyret for arbeidstillatelse er 2200 SEK⁴).
Immigrasjonskontoret (svensk: Migrationsverket) vurderer søknaden.
Oppgi nødvendig informasjon (fingeravtrykk og bilde) for oppholdstillatelseskortet.
Hvis søknaden av en eller annen grunn ikke fylles ut online, send inn søknadsskjemaet for arbeidstillatelse⁵ til det svenske konsulatet eller ambassaden i bostedslandet.
Med Wise kan du sende og motta penger til utlandet uten å måtte bekymre deg for tradisjonelle bankavbrudd.

I vår kalkulator vil du tydelig se transaksjonsgebyret, valutakursen som er brukt og beløpet som kommer frem til mottakeren. Kilde: Wise

 

Hvordan få en svensk oppholdstillatelse? Hva er vilkårene? Hvordan søke om oppholdstillatelse?

For å få en svensk oppholdstillatelse må du være gift med en svensk statsborger, ha et juridisk partnerskap, studere eller jobbe. Først av alt må du finne ut hvilke betingelser du oppfyller og søke med dokumentene deretter. Du kan bestille time online og være på konsulatet med dokumentene dine til avtalt avtaletid. Vi har samlet for deg vilkårene og hvordan du får en svensk oppholdstillatelse.


Du kan bestille time online på svenske konsulater for en svensk oppholdstillatelse. Du må fylle ut nødvendige dokumenter og være på konsulatet på avtaletidspunktet uten manglende dokumenter.

Hvordan få en svensk oppholdstillatelse?

For å få oppholdstillatelse fra Sverige må du studere eller jobbe i Sverige i mer enn 90 dager. Utenom dette kan du også få oppholdstillatelse dersom du gifter deg eller har et lovlig partnerskap med en svensk statsborger. Disse personene må ha langtidsoppholdstillatelse eller være svensk statsborger.

For å bo i Sverige kan du også bli med en første- eller andregradsslektning som har ubegrenset oppholdstillatelse eller er svensk statsborger. Det er også nødvendig å immigrere til Sverige gjennom asyl. Dersom de nødvendige vilkårene er oppfylt, kan du søke om oppholdstillatelse. Det er også endringer i de nødvendige dokumentene avhengig av type oppholdstillatelse. De generelle dokumentene som kreves for å søke om oppholdstillatelse er pass, biometrisk fotografi, folkeregisterkopi og søknadsskjema.

Hva er vilkårene?

For å oppholde seg i Sverige i mer enn 3 måneder kreves det oppholdstillatelse. For å få oppholdstillatelse er det nødvendig å jobbe, være i et juridisk partnerskap, gifte seg, starte bedrift eller ta utdanning. Du må ha oppholdstillatelse før du reiser til Sverige og deretter reise dit. Vilkårene for å få oppholdstillatelse i Sverige er som følger:

starte en bedrift i Sverige

Svensk asyl og asylsøknad

Gifte seg eller inngå et lovlig partnerskap med en svensk statsborger

Tar en doktorgrad i Sverige

Jobbet i Sverige i mer enn 90 dager

Bachelor- eller mastergradsstudie i Sverige

Hvordan søke om oppholdstillatelse?

Personer som aldri har bodd i Sverige kan ikke søke om oppholdstillatelse, selv om de er gift med en svensk statsborger. Barn til en som er gift med en svensk statsborger kan imidlertid søke om oppholdstillatelse selv om de ikke er født i Sverige.

Du kan også reise til landet for å dra nytte av sport, kunst eller vitenskap. Personer som ønsker å bo i Sverige av ulike årsaker, må søke konsulatene om svensk oppholdstillatelse. Det er mulig for folk å be om noen dokumenter for en svensk oppholdstillatelse, avhengig av formålet. Bortsett fra grunnleggende dokumenter som pass eller identitetsinformasjon, kan det også kreves forskjellige dokumenter.


Dokumentene som kreves inkluderer et visumsøknadsskjema, fotografi, pass, en fullstendig sertifisert sivilregisterkopi og et samtykkebrev for de under 18 år. For å bestille time må du fylle ut avtaleskjema og gå til time i henhold til svaret. Ingen søknader vil bli akseptert av det svenske konsulatet uten avtale… Hurriyet

 

Hvordan søke?

Flertallet av søkerne søker om arbeidstillatelse på nettsiden til det svenske immigrationsverket.

Søknader på nett
1. Forbered dokumentene dine
Finn ut hvilke dokumenter du må sende inn. Immigrationsverket fatter raskere avgjørelser ved å prioritere fullt innsendte søknader.

Du finner dokumentene du må levere på Immigrationsverkets nettsider.

2. Send inn din søknad
Følg instruksjonene på Immigrationsverkets nettsider. Legg ved dokumentene dine elektronisk i søknaden og betal søknadsgebyret med ditt MasterCard eller VISA-kort. Dersom familiemedlemmer søker samtidig, skal søknadene gjøres i samme søknad.

Din arbeidsgiver i Sverige vil starte søknaden din ved å fylle ut et jobbtilbud. Til dette trenger din arbeidsgiver informasjon som navn, fødselsdato, statsborgerskap, utdanning og e-postadresse.

Det er viktig at du når e-postadressen du oppga til arbeidsgiveren din inntil vi mottar vedtak på søknaden din. Immigrationsverket vil kontakte deg via denne e-posten under søknaden din.

Søknader som gjøres via nettsiden sendes direkte til det svenske immigrationsverket for vurdering og avgjørelse.

3. Passkontroll
Immigrationsverket har begynt å implementere nye regler for bedre passkontroll i søknader om oppholdstillatelse. Utlendingskontoret vil informere hvem som må gjennom passkontroll når de skal besøke generalkonsulatet.

4. Vent på din avgjørelse
Når det svenske immigrationsverket har tatt en beslutning om søknaden din, vil du bli varslet via e-post. Du kan finne ut hva avgjørelsen din er (positiv eller negativ) ved å kontakte konsulatet. Utlendingskontoret vil også informere arbeidsgiveren din om avgjørelsen din.

Du kan spore statusen til filen din på Migrationsverkets nettsted med filnummeret ditt.

5. Levering av arbeidstillatelseskortet
Dersom tillatelsen din er godkjent for mer enn tre måneder, skrives det ut et oppholdstillatelseskort for deg. Hvis du har oppgitt bilde og fingeravtrykk under passkontrollen, trenger du ikke komme igjen før kortet ditt når generalkonsulatet.

Det kan ta opptil fire uker før arbeidstillatelseskortet ditt blir skrevet ut og levert til konsulatet. Få informasjon om besøkstider. Ikke glem å ta med deg passet som du oppga da du søkte.

Søknader laget
med dokumenter Hvis du ikke kan eller vil søke på nett, kan du fylle ut skjemaene og søke med dokumenter fra generalkonsulatet.

1. Forbered dokumentene dine
Finn ut hvilke dokumenter du må sende inn. Immigrationsverket fatter raskere avgjørelser ved å prioritere fullt innsendte søknader.

Du finner dokumentene du må levere på Immigrationsverkets nettsider.

2. Søk.
Bestill time for å søke. Etter å ha gjort en avtale, besøk generalkonsulatet på avtaletidspunktet med de nødvendige dokumentene og fullstendig utfylte søknadsskjemaer. Passkontroll vil bli gjort ved søknadstidspunktet.

Generalkonsulatet sender søknaden din til den svenske immigrationsmyndigheten.

3. Betal søknadsgebyret
. For søknader gjort med dokumenter betales søknadsgebyret kontant eller med kreditt-/debetkort ved søknadstidspunktet. For kontant betaling, vennligst ta med deg kontanter.

4. Vent på din avgjørelse
Når det svenske immigrationsverket har tatt en beslutning om søknaden din, vil du bli varslet via e-post. Du kan finne ut hva avgjørelsen din er (positiv eller negativ) ved å kontakte konsulatet. Utlendingskontoret vil også informere arbeidsgiveren din om avgjørelsen din.

Du kan spore statusen til filen din på Migrationsverkets nettsted med filnummeret ditt.

5. Levering av arbeidstillatelseskortet
Dersom tillatelsen din er godkjent for mer enn tre måneder, skrives det ut et oppholdstillatelseskort for deg.

Det kan ta opptil fire uker før arbeidstillatelseskortet ditt blir skrevet ut og levert til konsulatet. Få informasjon om besøkstider. Ikke glem å ta med deg passet som du oppga da du søkte.

Hvis du ikke trenger visum for å reise inn i Sverige;
Hvis søknaden din om arbeidstillatelse blir godkjent og du ikke trenger visum for å reise inn i Sverige (du er grønt pass, servicepass eller gyldig Schengen-visuminnehaver), trenger du ikke oppgi biometri under passkontrollen og trenger ikke besøke Svensk generalkonsulat igjen etter vedtaket. Du kan reise til Sverige og få kortet ditt der.

Arbeidstillatelsen må imidlertid være utstedt før du reiser til Sverige.

For å finne ut hvordan du kan gi bilder og fingeravtrykk i Sverige, vennligst kontakt den svenske immigrationsmyndigheten.

Kilde: Swedenbroad

 

Diyar21Haber

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME!
Sitemizde bulunan bazi haber içerikleri farklı sayfalardan çekilmektedir.

İletişim

HABER KALDIRMA – HABER DÜZELTME – ÖNERİ VE ŞİKAYET – REKLAM VE İŞBİRLİKLERİ için

Bizimle İletişim Kurun / KONTAK

Deprem

Deprem Uzmanı Profesör Övgün Ahmet Ercan, büyük şehirlerin uzun 1 süre deprem riski taşımadığını söyledi.

DÜNYA

Son Dakika Haber – Hak grupları Almanya’nın İsrail’e silah ihracatına karşı yeni 1 dava açtı

Tv Yaşam

israil Gazze’de TRT ekibine saldırdı..D21 News

SPOR

TFF’den yabancı VAR uygulaması! İşte hakemlerin atanacağı maçlar…1 ViTRIN HABER

KAZA

Son 5 günde 3 bin 71 trafik kazası gerçekleşti

Amedspor SPOR

Amedspor`a 84 Bin TL Ceza

Yurtdışı Türk Yayınları

Almanya’ya iltica edenler azaldı, Türkiye’den gelenler 3. sırada

DÜNYA

İngiltere: İran Ortadoğu’yu daha geniş 1 çatışmaya sürüklememeli

GÜNCEL

Türkiye’nin İsrail’i ihracaat kısıtlaması üzerine Yahudi ağırlıklı TUSİAD sesssizliğe büründü..d21 News

DÜNYA

Beyaz Saray: İsrail’e yönelik tehditleri nedeniyle İran’ı ‘uyardık’..D21 News

Yurtdışı Türk Yayınları

Fransa’da sokak ortasında bıçaklı saldırı: 2 ölü bir yaralı

SAĞLIK Yaşam

Ramazan bayramı için sağlıklı beslenme ipuçları.. D21 News

MAGAZİN

Zafer Algöz… ANNE VE BABASIZ İLK BAYRAM! 1 Magazin Haber

MAGAZİN

D21 Magazin Life – Serenay Sarıkaya – Mert Demir… İLK AÇIKLAMA!

Eglence

10 saniyeniz var! Hangi araç kaldırılırsa trafik açılır? (Zeka testi)

DÜNYA

D21 Haber / İsrail Savunma Bakanlığı’na bağlı sistemler hacklendi

MAGAZİN

Nuri Alço / YOĞUN BAKIMDAN HABER VAR! / D21 Magazin Life

Yaşam

HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Dönmezer kalp krizi sonucu vefat etti – D21 News

DiYARBAKIR YEREL HABER KAZA

Diyarbakır’da trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

GÜNCEL

Erdoğan: Siyonist rejim günümüzde her zamankinden daha yalnız ve nefret ediliyor.D21 News