Nisan 12, 2024

Hayfa Körfezi’ni vuracak 1 bir füze İsrailliyi İran ve müttefiklerinin menziline sokabilir.

Diyarbakır- Batman – Otomobil ile minibüs çarpıştı: Çok sayıda yaralı..D21 NEWS

İran’ın İsrail vurması çok yakın ve çok ciddi– GERi SAYIM BASLADI !!

Her Yıl Fransa’nın Cannes şehrinde MIPTV Fuarı’nda bu yıl Türk rüzgarı esti.

Deprem Uzmanı Profesör Övgün Ahmet Ercan, büyük şehirlerin uzun 1 süre deprem riski taşımadığını söyledi.

Son Dakika Haber – Hak grupları Almanya’nın İsrail’e silah ihracatına karşı yeni 1 dava açtı

israil Gazze’de TRT ekibine saldırdı..D21 News

TFF’den yabancı VAR uygulaması! İşte hakemlerin atanacağı maçlar…1 ViTRIN HABER

Son 5 günde 3 bin 71 trafik kazası gerçekleşti

Amedspor`a 84 Bin TL Ceza

Almanya’ya iltica edenler azaldı, Türkiye’den gelenler 3. sırada

İngiltere: İran Ortadoğu’yu daha geniş 1 çatışmaya sürüklememeli

Türkiye’nin İsrail’i ihracaat kısıtlaması üzerine Yahudi ağırlıklı TUSİAD sesssizliğe büründü..d21 News

Beyaz Saray: İsrail’e yönelik tehditleri nedeniyle İran’ı ‘uyardık’..D21 News

Fransa’da sokak ortasında bıçaklı saldırı: 2 ölü bir yaralı

Ramazan bayramı için sağlıklı beslenme ipuçları.. D21 News

Zafer Algöz… ANNE VE BABASIZ İLK BAYRAM! 1 Magazin Haber

D21 Magazin Life – Serenay Sarıkaya – Mert Demir… İLK AÇIKLAMA!

10 saniyeniz var! Hangi araç kaldırılırsa trafik açılır? (Zeka testi)

D21 Haber / İsrail Savunma Bakanlığı’na bağlı sistemler hacklendi

CHANGE  LANGUAGE

Hur får man ett svenskt uppehållstillstånd? Vilka är villkoren?

Hur får man ett svenskt uppehållstillstånd? Vilka är villkoren?

Sverige är det folkrikaste och största landet på den skandinaviska halvön. Det är känt för sitt norrsken och många sjöar.

Hur får man ett svenskt uppehållstillstånd? Vilka är villkoren?
Hur får man ett svenskt uppehållstillstånd? Vilka är villkoren?

Det är möjligt för EU-medborgare att arbeta i Sverige. Med sitt ID eller pass kan de åka till Sverige för att söka jobb eller arbete.¹

Medborgare som inte är EU-medborgare måste ansöka om arbetstillstånd (svenska: arbetstillstånd, engelska: arbetstillstånd) för att arbeta i Sverige.² Innan de reser in i landet är det nödvändigt att ansöka om arbetstillstånd och ha rätt till ett arbetstillstånd.³

Hur åker man till Sverige för att jobba?

Om du vill åka till Sverige för att arbeta behöver du ansöka om arbetstillstånd. Det går inte att åka till Sverige och jobba med turistvisum.

Ansökan om arbetstillstånd kan göras online eller genom att lämna in ansökningsformuläret till ambassader och konsulat.

Stegen för att ansöka om svenskt arbetstillstånd är följande:³

För att ansöka om arbetstillstånd måste du ha ett arbetsavtal för tjänsten i Sverige. (Detta kontrakt lämnas även in tillsammans med andra nödvändiga handlingar vid ansökan.)
Arbetsgivaren initierar ansökningsprocessen genom att lämna in den aktuella rekryteringen och kandidatens personuppgifter.
Enligt det mejl du får angående hur man ansöker om arbetstillstånd, i de fall familjen ska åka till Sverige med kandidaten ska nödvändiga tillståndsansökningar göras samtidigt.
Samla in de nödvändiga dokumenten och bifoga dem till ansökan:


Arbetskontrakt,
ditt pass; personlig information, fotografi, underskrift, passnummer, land som har utfärdat passet, giltighetstid, streckkod och fotokopior av sidorna som visar eventuellt uppehållstillstånd från ett eller flera andra länder än medborgarskapslandet, Fullmakt (om sådant finns)
. ansökan görs på uppdrag av någon annan).


Ifyllande av ansökan genom betalning av erforderlig ansökningsavgift (Ansökningsavgiften för arbetstillstånd är 2 200 SEK⁴).
Migrationsverket utvärderar ansökan.
Tillhandahållande av nödvändig information (fingeravtryck och foto) för uppehållstillståndskortet.
Om ansökan av någon anledning inte fylls i online, skicka in ansökan om arbetstillstånd⁵ till det svenska konsulatet eller ambassaden i bosättningslandet.
Med Wise kan du skicka och ta emot pengar utomlands utan att behöva oroa dig för traditionella bankavbrott.

I vår kalkylator ser du tydligt transaktionsavgiften, växelkursen som används och beloppet som når mottagaren. Källa: Wise

 

Hur får man ett svenskt uppehållstillstånd? Vilka är villkoren? Hur ansöker man om uppehållstillstånd?

För att få svenskt uppehållstillstånd måste du vara gift med en svensk medborgare, ha ett juridiskt partnerskap, studera eller arbeta. Först och främst måste du ta reda på vilka villkor du uppfyller och ansöka med dokumenten därefter. Du kan boka tid online och vara på konsulatet med dina dokument vid utsatt tid. Vi har sammanställt för dig villkoren och hur du får svenskt uppehållstillstånd.


Du kan boka tid online på svenska konsulat för svenskt uppehållstillstånd. Du måste fylla i de nödvändiga dokumenten och vara på konsulatet vid mötestiden utan att några dokument saknas.

Hur får man ett svenskt uppehållstillstånd?

För att få uppehållstillstånd från Sverige måste du studera eller arbeta i Sverige i mer än 90 dagar. Utöver detta kan du även få uppehållstillstånd om du gifter dig eller har ett juridiskt partnerskap med en svensk medborgare. Dessa personer ska ha långtidsuppehållstillstånd eller vara svensk medborgare.

För att bo i Sverige kan du även ansluta dig till en släkting i första eller andra graden som har ett obegränsat uppehållstillstånd eller är svensk medborgare. Det är också nödvändigt att invandra till Sverige genom asyl. Om de nödvändiga förutsättningarna är uppfyllda kan du ansöka om uppehållstillstånd. Det finns även ändringar i de dokument som krävs beroende på typ av uppehållstillstånd. De allmänna handlingar som krävs för att ansöka om uppehållstillstånd är pass, biometriskt foto, folkbokföringskopia och ansökningsblankett.

Vilka är villkoren?

För att vistas i Sverige mer än 3 månader krävs uppehållstillstånd. För att få uppehållstillstånd är det nödvändigt att arbeta, vara i ett juridiskt partnerskap, gifta sig, starta företag eller få utbildning. Du måste ha uppehållstillstånd innan du åker till Sverige och sedan åka dit. Villkoren för att få uppehållstillstånd i Sverige är följande:

starta företag i Sverige

Svensk asyl och asylansökan

Ingå äktenskap eller lagligt partnerskap med en svensk medborgare

Läkare i Sverige

Arbetar i Sverige i mer än 90 dagar

Kandidat- eller magisterexamen i Sverige

Hur ansöker man om uppehållstillstånd?

Personer som aldrig har bott i Sverige kan inte ansöka om uppehållstillstånd, även om de är gifta med en svensk medborgare. Barn till någon som är gift med en svensk medborgare kan dock ansöka om uppehållstillstånd även om de inte är födda i Sverige.

Du kan också åka till landet för att dra nytta av sport, konst eller vetenskap. Personer som av olika anledningar vill bo i Sverige ska ansöka hos konsulaten om svenskt uppehållstillstånd. Det är möjligt för personer att begära vissa handlingar för ett svenskt uppehållstillstånd, beroende på syftet. Förutom grundläggande handlingar som pass eller identitetsuppgifter kan andra handlingar också begäras.


De dokument som krävs inkluderar en visumansökningsblankett, fotografi, pass, en fullständigt bestyrkt kopia av folkbokföringen och ett samtycke för personer under 18 år. För att boka tid måste du fylla i formuläret för tidsbegäran och gå till mötet enligt svaret. Inga ansökningar kommer att tas emot av det svenska konsulatet utan tidsbokning… Hurriyet

 

Hur man ansöker?

Majoriteten av de sökande ansöker om arbetstillstånd på Migrationsverkets hemsida.

Ansökningar online
1. Förbered dina dokument
Ta reda på vilka dokument du behöver skicka in. Migrationsverket fattar beslut snabbare genom att prioritera fullt inlämnade ansökningar.

Du hittar de handlingar du behöver lämna in på Migrationsverkets hemsida.

2. Skicka in din ansökan
Följ instruktionerna på Migrationsverkets hemsida. Bifoga dina handlingar till din ansökan elektroniskt och betala ansökningsavgiften med ditt MasterCard eller VISA-kort. Om familjemedlemmar ansöker samtidigt ska ansökningarna göras i samma ansökan.

Din arbetsgivare i Sverige kommer att inleda din ansökan genom att fylla i ett jobberbjudande. För detta behöver din arbetsgivare information som ditt namn, födelsedatum, medborgarskap, utbildning och e-postadress.

Det är viktigt att du når den e-postadress du uppgett till din arbetsgivare tills vi får ett beslut på din ansökan. Migrationsverket kontaktar dig via detta e-postmeddelande under din ansökan.

Ansökningar som görs via hemsidan skickas direkt till Migrationsverket för prövning och beslut.

3. Passkontroll
Immigrationsverket har börjat implementera nya regler för bättre passkontroll i ansökningar om uppehållstillstånd. Immigrationsverket kommer att informera sökande som behöver genomgå passkontroll när de behöver besöka generalkonsulatet.

4. Vänta på ditt beslut
När Migrationsverket har fattat beslut om din ansökan får du besked via e-post. Du kan ta reda på vad ditt beslut är (positivt eller negativt) genom att kontakta konsulatet. Migrationsverket kommer också att informera din arbetsgivare om ditt beslut.

Du kan spåra status för din fil på Migrationsverkets webbplats med ditt filnummer.

5. Leverans av arbetstillståndskortet
Om ditt tillstånd har godkänts för mer än tre månader skrivs ett uppehållstillståndskort ut åt dig. Om du har lämnat ditt foto och fingeravtryck under passkontrollen behöver du inte komma igen förrän ditt kort når generalkonsulatet.

Det kan ta upp till fyra veckor för ditt arbetstillståndskort att skrivas ut och levereras till konsulatet. Få information om besökstider. Glöm inte att ta med dig det pass som du uppgav när du ansökte.

Ansökningar gjorda
med dokument Om du inte kan eller vill ansöka online kan du fylla i formulären och ansöka med dokument från generalkonsulatet.

1. Förbered dina dokument
Ta reda på vilka dokument du behöver skicka in. Migrationsverket fattar beslut snabbare genom att prioritera fullt inlämnade ansökningar.

Du hittar de handlingar du behöver lämna in på Migrationsverkets hemsida.

2. Ansök
Boka en tid för att ansöka. Efter att ha bokat ett möte, besök generalkonsulatet vid mötestiden med de nödvändiga dokumenten och fullständigt ifyllda ansökningsformulär. Passkontroll kommer att göras vid ansökningstillfället.

Generalkonsulatet skickar din ansökan till Migrationsverket.

3. Betala ansökningsavgiften
För ansökningar gjorda med handlingar betalas ansökningsavgiften kontant eller med kredit-/betalkort vid ansökningstillfället. För kontant betalning, vänligen ta med dig kontanter.

4. Vänta på ditt beslut
När Migrationsverket har fattat beslut om din ansökan får du besked via e-post. Du kan ta reda på vad ditt beslut är (positivt eller negativt) genom att kontakta konsulatet. Migrationsverket kommer också att informera din arbetsgivare om ditt beslut.

Du kan spåra status för din fil på Migrationsverkets webbplats med ditt filnummer.

5. Leverans av arbetstillståndskortet
Om ditt tillstånd har godkänts för mer än tre månader skrivs ett uppehållstillståndskort ut åt dig.

Det kan ta upp till fyra veckor för ditt arbetstillståndskort att skrivas ut och levereras till konsulatet. Få information om besökstider. Glöm inte att ta med dig det pass som du uppgav när du ansökte.

Om du inte behöver visum för att resa in i Sverige;
Om din ansökan om arbetstillstånd godkänns och du inte behöver visum för att resa in i Sverige (du är grönt pass, tjänstepass eller giltig Schengenvisuminnehavare) behöver du inte uppge biometri vid passkontrollen och behöver inte besöka Svenska generalkonsulatet igen efter beslutet. Du kan resa till Sverige och skaffa ditt kort där.

Ditt arbetstillstånd måste dock vara utfärdat innan du åker till Sverige.

För att få reda på hur du lämnar fotografier och fingeravtryck i Sverige, vänligen kontakta Migrationsverket .

Kilde: Swedenbroad

 

Norge uppehållstillstånd – Immigrationsförfaranden för invandring till Norge

Enligt den norska immigrationslagen måste alla utlänningar, förutom medborgare i skandinaviska länder, ansöka om uppehållstillstånd för att immigrera till Norge. Enligt en undersökning gjord bland norrmän; Medan 40 % av de tillfrågade håller med om att de flesta invandrare bidrar positivt till arbetslivet i Norge, men bara 2 % tycker att det inte borde finnas några invandrare i landet.

Immigrationsförfaranden för invandring till Norge
Norge uppehållstillstånd – Immigrationsförfaranden för invandring till Norge

 

Enligt statistik från Statistiska centralbyrån 2017 är Norges invandrarbefolkning 883 751 personer och utgör 16,8 % av landets totala befolkning. De länder som Norge tar emot flest invandrare från är; Polen, Litauen, Sverige, Somalia, Tyskland, Irak, Syrien, Filippinerna, Pakistan och Eritrea.

Norge; På grund av skäl som låg brottslighet och levnadsstandard av hög kvalitet, har det valts ut som det “bästa landet att leva i” av FN:s rapport om mänsklig utveckling under de senaste åren och har blivit ett mycket föredraget land av invandrare.

Frågor och kommentarer om invandring till Norge
Accepterar Norge invandrare?
Hur invandrar man till Norge?
Vilka är sätten att immigrera till Norge?
Norsk Immigration Ansökan om jobbsökning
Norge Immigrationskriterier
Norska Immigrationskriterier efter utbildning Hur
ansöker jag om Norge Immigration med studentvisum ? Kriterier för invandring till Norge genom arbete Vilka yrkesgrupper kan ansöka om immigration till Norge genom arbete? Kriterier för invandring till Norge genom familjeåterförening Kriterier för invandring till Norge genom investeringar Kriterier för invandring till Norge genom asyl Vanliga frågor Var kan man ansöka om immigration för Norge? Hur ansöker man om norsk immigration? Hur mycket är den norska immigrationsansökningsavgiften? Hur betalar man den norska immigrationsansökningsavgiften? Vem är befriad från den norska immigrationsansökningsavgiften? Hur får man medborgarskap efter att ha immigrerat till Norge? Hur kontaktar man norska immigrationsverket? Tar Norge emot invandrare? Ja, Norge tar emot invandrare 2023.

Norge; Den tar emot utländska medborgare som ansöker om immigration av olika anledningar som att arbeta, starta företag, få utbildning eller familjeåterförening.

Hur invandrar man till Norge?
Det krävs uppehållstillstånd för att immigrera och bosätta sig i Norge.

Norge; Norge ger uppehållstillstånd till utländska medborgare som ansöker av olika skäl som att arbeta, starta företag, studera eller familjeåterförening, om de uppfyller vissa villkor.

Vilka är sätten att immigrera till Norge?
Ett uppehållstillstånd krävs på alla sätt för att invandra till Norge, och ett norskt uppehållstillstånd; Det ges för utbildning, arbete, start av företag eller familjeåterförening.

Uppehållstillstånd för familjeåterförening för makar och föräldrar under 18 år i Norge, arbets- och uppehållstillstånd för personer som har fått ett giltigt jobberbjudande från en arbetsgivare i Norge, uppehållstillstånd för investerare för personer som har etablerat företag i Norge och deras familjer , Medan studentuppehållstillstånd ges till personer som har blivit antagna från en läroanstalt; Det är också möjligt att invandra till Norge genom asyl.

Norsk immigrationsansökan för att söka jobb
För att söka jobb i Norge är det nödvändigt att ansöka om ett norskt jobbsökningsvisum. Immigrationsansökan för att söka jobb i Norge är en typ av norsk immigrationsansökan som tillåter en person att söka jobb i Norge i högst 1 år. För att ansöka om immigration med ett norskt jobbsökningsvisum måste du vara student vid ett universitet, yrkesskola eller högskola i Norge, eller ha ett uppehållstillstånd som forskare, och ansöka om uppehållstillstånd för att söka jobb minst 1 månad innan uppehållstillståndet går ut.

Under perioden för att söka jobb i Norge måste personen bevisa att han/hon har en månadsinkomst på minst 22 167 NOK. När du söker jobb som kvalificerad anställd i Norge kan du arbeta heltid eller deltid, inklusive jobb som inte kräver kvalificerad arbetskraft.

Norge Immigrationskriterier
De grundläggande kriterierna för personer som ska ansöka om norsk immigration listas nedan.

Det är nödvändigt att ha ett giltigt pass som erhållits inom de senaste 10 åren.
Det krävs att du har något av de norska uppehållstillståndstyperna.
Det är nödvändigt att ha mängden ekonomiska resurser som bestäms av norska immigrationsnormer.
Det är nödvändigt att ha ett rent brottsregister och inga tidigare brott mot visum.
Det är nödvändigt att kunna tala, skriva och förstå norska på en viss nivå.
De norska immigrationsansökningskraven som anges är standardkrav och varierar beroende på vilken typ av visum som ska ansökas om för att immigrera till Norge. Olika villkor ställs för de som ska ansöka om norskt studentuppehållstillstånd och de som ska ansöka om uppehållstillstånd för arbete eller familjeåterförening.

Norge Immigrationskriterier efter utbildning
Norges invandringskrav per utbildning listas nedan.

Det är nödvändigt att bli antagen till en utbildningsinstitution i Norge.
Det är nödvändigt att ha tillräckliga ekonomiska resurser för utbildningens varaktighet i Norge.
I de fall avgifter ska betalas till läroanstalten är det nödvändigt att ha ekonomiska resurser för att betala avgiften.
Det är nödvändigt att ha en plats att bo på, till exempel ett studenthem som tillhör en läroanstalt, ett hyreshus eller ett delat hus.
Det är nödvändigt att bevisa att sökanden avser att återvända till sitt land när utbildningsperioden är slut.
Hur ansöker man om immigration från Norge med ett studentvisum?
För att ansöka om norsk immigration som student krävs ett antagningsbrev från ett utbildningsprogram i Norge. Erforderliga handlingar för ansökan ska upprättas och checklistan ska skrivas ut. Efter att ha fyllt i det norska immigrationsansökningsformuläret måste en tid bokas till det valda VFS Global ansökningscenter. När mötesdagen infaller måste de nödvändiga dokumenten skickas till det valda VFS Globala ansökningscentret.

Vid ansökan om norsk immigration med norskt studentvisum skickas dokumenten till det norska immigrationsverket för verifiering. Om de norska immigrationsansökningshandlingarna är verifierade skickas ett uppehållstillstånd till studenten.

Kriterier för att migrera till Norge genom arbete
Kriterierna för att migrera till Norge genom arbete är listade nedan.

Du måste vara över 18 år.
Ett heltidsjobb i Norge krävs.
Jobbet du hittar får inte ge mindre inkomst än en norsk medborgare som gör samma jobb.
Det är nödvändigt att ta examen från en högskola eller, om det inte finns någon utbildning, att ha särskilda färdigheter som lämpar sig för jobbet.
Sökanden får inte ha tidigare eller nuvarande brottsregister.
Ovanstående är standardvillkor och ansökningskraven varierar beroende på vilken typ av arbetsvisum som söks.

Vilka yrkesgrupper kan ansöka om norsk invandring genom arbete?
Yrkesgrupper som kan ansöka om norsk immigration för att arbeta i Norge listas nedan.

Facklig arbetare: För att ansöka om norsk immigration som yrkesarbetare måste gymnasieutbildade ha genomgått en yrkesutbildning på minst tre år och ha ett motsvarande yrkesutbildningsprogram i Norge. För att ansöka om norsk immigration som yrkesarbetare måste universitetsutbildade ha avslutat sin grundutbildning.
Sjöman: För att ansöka om norsk immigration som sjöman måste du vara sjöman på norska kontinentalsockeln.


Idrottsman eller tränare: För att ansöka om norsk immigration som idrottare eller tränare måste personen vara certifierad som kvalificerad inom sitt område av Norges Olympiska och Paralympiska Kommitté eller Idrottsförbundet. Du måste tjäna minst 265 998 NOK per år innan det beskattas.
Kock: För att ansöka om norsk immigration som kock måste du ha kulinarisk utbildning och minst tio års arbetslivserfarenhet. Måste ha arbetat på en restaurang av hög standard under minst hälften av arbetslivserfarenhetsperioden.
Missionär: För att ansöka om norsk immigration som missionär krävs en magisterexamen i religionsundervisning. Anställningen måste tjäna minst 265 998 NOK per år innan den beskattas. Om missionsarbete utförs frivilligt är det nödvändigt att garantera att den anställdes boende, kost och andra behov tillgodoses av arbetsgivaren.
Företagsägare: För att ansöka om norsk immigration som företagsägare måste företaget ägas enbart av den sökande. Företaget måste vara i stånd att förse ägaren med minst 265 998 NOK per år innan det beskattas. Norska immigrationsverket ber myndigheterna att beräkna företagets eventuella vinster.
Säsongsarbetare: Att ansöka om norsk immigration som säsongsarbetare; Måste vara anställd som säsongsarbetare inom området jordbruk, skogsbruk, fiske, restaurang eller turism. Arbetsgivaren ska ha fått en bekräftelse från det norska arbeids- og välfärdsverket att det inte finns tillräckligt med arbetstagare från Norge eller EU-länder för att utföra jobbet.


Anställd hos Norsk Utviklingssamarbeidsbyrå: För att ansöka om norsk immigration som anställd hos Norsk Utviklingssamarbeidsbyrå måste du vara anställd av en partner till byrån. Den lön som ska erhållas måste vara tillräcklig för att bo i Norge och en bostad måste hyras; Om avgiften är låg ska norska biståndsmyndigheten stå för personens ankomst till Norge, inkvarteringsavgift och returbiljett.
Forskare: För att ansöka om norsk immigration som forskare måste du bedriva forskning vid ett universitet, högskola eller institut i Norge. Personen måste ha en inkomst på minst 126 357 NOK per år.
Praktikant: För att ansöka om norsk immigration som praktikant måste du vara praktikant vid ett universitet i Norge och vara mellan 18 och 30 år.
Kriterier för immigration till Norge genom familjeåterförening
Villkoren för att invandra till Norge genom familjeåterförening varierar beroende på medborgarskapsstatus för den referent som är bosatt i Norge och förhållandet mellan den sökande och referensen som är bosatt i Norge (make, barn, förälder, etc.). ). .

Krav för en make bland dem som ska invandra till Norge som familj: Äktenskapet ska vara giltigt i Norge och Turkiet, de ska leva tillsammans i Norge, äktenskapet får inte vara ett skenäktenskap och båda parter måste vara minst 24 år gamla.

Norska familjeåterföreningsvisumkrav för barn varierar beroende på barnets ålder; Även om pass är ett grundläggande krav för personer under 18 år, måste de över 18 år vara mellan 18 och 21 år, inte ha make eller partner, tidigare ha haft norskt uppehållstillstånd i flera år, och har en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning.

Norska krav på familjeåterförening för föräldrar; Att vara över 60 år gammal,

Det krävs att den sökande inte har några föräldrar, barn, barnbarn eller barnbarnsbarn som bor i Turkiet och att den sökande inte får ha make eller partner.

Norge Immigrationskriterier per investering
Norges invandringskrav per investering listas nedan.

Ansökningsavgiften ska betalas.
Genomförd minst tre års yrkesutbildning på gymnasial nivå, till exempel som snickare eller sjukvårdspersonal och motsvarande yrkesutbildning i Norge, innehav av universitets kandidatexamen eller lång yrkeserfarenhet (minst 6 år) med kurser och viss utbildning Minst ett av villkoren för att få färdigheter som förvärvats genom utbildning måste vara uppfyllt.
Ett norskt investerarvisum ges till de som uppfyller de angivna villkoren och vill göra en investering som kommer att bidra till den norska ekonomin.

Kriterier för invandring till Norge genom asyl

Villkoren för att åka till Norge genom asyl inkluderar; Är en person som har utsatts för diskriminering eller förföljelse på grund av ras, etnicitet, religion, nationalitet, medlemskap i en viss social grupp eller politisk åsikt, eller riskerar att utsättas för dödsstraff, tortyr eller annan omänsklig eller förnedrande behandling vid återkomst till sitt ursprungsland Det finns en person som är.

Vanliga frågor
Nedan hittar du svaren på de vanligaste frågorna till våra konsulter angående norsk immigration.

Var ansöker man om immigration för Norge?

Om immigrationsansökan för Norge görs från Norge, görs den till polisstationen eller servicecentret i bostadsregionen och kan hittas på UDI:s webbplats https://www.udi.no/en/ för den auktoriserade ansökan centrum på bostadsorten.

Den auktoriserade mellanhandsinstitutionen för Norge visumansökningar från Turkiet är VFS Global, och norska immigrationsansökningar från Turkiet kan göras till VFS Global eller ackrediterade visumbyråer.

VFS Global är endast ett visumansökningscenter. Myndigheten för utvärdering av visum för Norges visumansökningar ligger helt hos den norska ambassaden i Ankara.

Hur ansöker man om norsk immigration?

För att ansöka om norsk immigration måste du fylla i ansökningsformuläret på det norska immigrationsverkets hemsida https://www.udi.no/en/, betala visumavgiften och sedan boka visum genom VFS Global.

Efter att ha gjort en norsk immigrationsbokning genom VFS Global; Det är nödvändigt att förbereda de nödvändiga dokumenten, gå till VFS Global-centret på mötesdagen, skicka in de nödvändiga dokumenten och ge fingeravtryck för biometri.

Efter att den norska immigrationsansökan är gjord skickas ansökan till Immigrationsdirektoratet (UDI) och handläggningstiden tar mellan 4 och 18 månader beroende på immigrationstyp. Efter att immigrationsansökan avgjorts skickas passet tillbaka till sökanden och vid godkännande stämplas passet; Vid avslag levereras ett brev som förklarar varför ansökan avslogs.

Hur mycket är den norska immigrationsansökningsavgiften?

Ansökningsavgiften för Norge immigration varierar beroende på visumtyper och sökandens ålder.

I ansökningar om familjeåterförening immigration; Medan 10 500 norska kronor betalas för de över 18 år, tillkommer ingen ansökningsavgift för dem under 18 år.

Medan avgiften för immigrationsansökningar i arbetssyfte är 6 300 norska kronor, måste de som är över 18 år och ansöker om immigration för utbildning betala 5 900 norska kronor. Anmälningsavgiften för en Au Pair är 9 100 norska kronor.

Utöver visumavgiften begär det auktoriserade viseringsansökningscentret VFS Global en visumserviceavgift på 21 EUR för varje ansökan.

Hur betalar man den norska immigrationsansökningsavgiften?

Visumavgiften för Norges immigrationsansökan måste betalas online på UDI:s officiella adress med kredit- eller betalkort; Visumserviceavgiften måste betalas i sin helhet, kontant och i euro, vid tidpunkten för mötet med VFS Global.

Vem är befriad från den norska immigrationsansökningsavgiften?

Personer som är befriade från den norska immigrationsansökningsavgiften listas nedan.

Personer under 6 år är befriade från norska immigrationsavgifter.
Personer som reser med eller besöker en nära familjemedlem som är EU-medborgare är befriade från den norska immigrationsavgiften.
Studenter, praktikanter och medföljande lärare är befriade från norska immigrationsavgifter när de organiserar en utbildningsresa till Norge.
Forskare som kommer till Norge för att bedriva vetenskaplig forskning är befriade från norska immigrationsavgifter.
Hur får man medborgarskap efter att ha immigrerat till Norge?
För att ansöka om medborgarskap efter att ha immigrerat till Norge måste man ha bott i Norge i minst sju år under de senaste tio åren. Vid ansökningstillfället måste du ha ett giltigt permanent uppehållstillstånd och alla uppehållstillstånd som du har haft medan du bott i Norge under de senaste tio åren måste vardera ha en giltighetstid på ett år eller mer.

Kandidater mellan 18-67 år som kommer att ansöka om norskt medborgarskap måste gå en kurs i norska. Efter utbildningen måste kunskaper i norska på minst A2-talande nivå vara bevisade. Efter att ha tagit ett samhällskunskaps- eller medborgarskapstest för att bevisa kunskapsnivån om norsk kultur och bevisa att du har ett rent brottsregister, kan du ansöka om norskt medborgarskap till det norska immigrationsverket.

Ansökan om norskt medborgarskap avslutas inom 12 månader. Norge började acceptera dubbelt medborgarskap 2020. Enligt uppgifter från det norska immigrationsverket ansökte 26 tusen personer om norskt medborgarskap 2020. Ökningen av antalet ansökningar om norskt medborgarskap kan förlänga väntetiden.

Hur kontaktar man norska immigrationsverket?

Du kan kontakta det norska immigrationsverket via telefon eller e-post.

Norska immigrationsverket är öppet måndag till fredag ​​mellan 10:00 och 14:30 och dess telefonnummer är (+47) 23 35 16 00.

För att kontakta den norska immigrationsförvaltningen via e-post måste ett formulär fyllas i på UDIs hemsida. För UDI-e-postformuläret, klicka på alternativet “kontakta oss via e-post” via länken https://www.udi.no/en/contact-us/applicants-with-questions-about-a-case-or -reglemente/ och familj/ Bland studie-/studentalternativen ska den undertyp av alternativet som passar den sökande väljas.

I UDI-postformuläret; Uppgifter som sökandes namn, efternamn, telefonnummer, e-postadress efterfrågas och det finns en ruta angående frågan han vill ställa. Källa: Visam

Norge uppehållstillstånd

Om du tänker stanna i Norge mer än 90 dagar eller arbeta under din vistelse måste du ansöka om uppehållstillstånd. Om du ska till Norge för att arbeta behöver du uppehållstillstånd. Under normala omständigheter är det nödvändigt att hitta ett jobb först. Vilket uppehållstillstånd som ska sökas beror på personens kvalifikationer och arbetssituationen för att arbeta i Norge.

Om du ska studera eller studera i Norge i mer än 3 månader måste du ansöka om studietillstånd. Om ett utbildningsvisum erhålls är det möjligt att arbeta upp till 20 timmar i veckan under studier och heltid under semester.

Som au pair kan du förbättra dina språkkunskaper och lära dig om det norska samhället genom att bo hos en norsk familj. I gengäld kan värdfamiljen få tjänster som hjälp med hushållssysslor och barnomsorg. Turkiska medborgare och medborgare med uppehållstillstånd i Turkiet kan ansöka om arbete, utbildning och andra uppehållstillstånd från visumansökningscenter.

Medborgare i tredje världen (förutom syriska medborgare) kan ansöka om visum förutsatt att de har ett Turkiets uppehållskort som är giltigt i minst 6 månader.

Norge Familjeåterförening
De som ska åka till Norge för familjeåterförening måste först skaffa ett uppehållstillstånd innan de reser in i Norge. I privilegierade fall där det säkerställs att de krav som krävs är uppfyllda är det dock möjligt att resa in i Norge utan uppehållstillstånd. I det här fallet kommer personen att behöva ett inresevisum om visumet är giltigt, och detta visum utfärdas för att invänta svaret på ansökan om familjeåterförening (D-visum).

Syftet med att utfärda ett inresevisum är att sökanden ska kunna få visum för att resa in i Norge och ansöka om uppehållstillstånd hos norsk polis. Den sökande får dock vänta i Norge medan uppehållstillståndsansökan pågår och handläggningstiden förkortas då polismannen undersöker och utreder situationen och inte hänvisar den till norska immigrationsverket för vidare handläggning.

Ett inresetillstånd kan ges till personer som ansöker om norskt uppehållstillstånd och de kan sedan åka till Norge och vänta på att ansökningsprocessen är klar. D-visum kan endast utfärdas i särskilda fall. Denna situation gör att det inte råder någon tvekan om huruvida förutsättningarna för familjeåterförening kommer att vara uppfyllda.

Norska ambassaden avslår D-visumansökningar om kraven på uppehållstillstånd D-visum inte uppfylls på grund av familjeåterförening eller om det råder tvivel om att villkoren kommer att uppfyllas.

Endast turkiska medborgare kan ansöka om uppehållstillstånd på visumansökningscenter. Men i fall av familjeåterförening där sökanden är turk och referensen är under 25 år kommer många turkiska medborgare inte att vara berättigade till D-visum, eftersom det norska immigrationsverket anser att en intervju bör hållas med referensen. Om den norska ambassaden anser att referensen kan behöva intervjuas i händelse av familjeåterförening, kommer uppehållstillståndet och D-visumansökningsprocessen att avslås.

Norge Uppehållstillstånd för familjeåterförening utfärdas endast om den norska ambassaden bevisar att det är långsiktigt och seriöst med dokument. Såsom handlingar som styrker att sökanden och referensen har bott tillsammans under en längre tid. Om referenspersonen kom till Norge genom familjeåterförening avslås D-visumansökningsprocessen.

Förutom makar kan även barn som vill återförena sina familjer ansöka. Uppehållstillstånd ges även till barn och makar till personer som har uppehållstillstånd i Norge som arbetstagare.

För att ansöka om ett norskt D-visum för familjeåterförening är det nödvändigt att ansöka om ett C-visum. D-visum är en typ av inresevisum som ges till den sökande för att vänta på beslutet om uppehållstillstånd i Norge. Det är inte ett uppehållstillstånd och ger inte den sökande arbetstillstånd eller rätt till hälso- och sjukvård.

Dokument som krävs för norsk familjeåterförening

Ett D-visum kan endast beviljas till handlingar som deklareras till den norska ambassaden om det är bevisat att förhållandet är långvarigt och seriöst. Utöver de handlingar som krävs för familjeåterförening måste följande handlingar lämnas in för att få familjeåterförening med din make från Norge.

Framställning. Sökanden ska skriva en framställning som förklarar förhållandet mellan sökanden och referensen före och efter äktenskapet, Referensen ska i detalj förklara hur och var de träffades och tiden tillsammans.
Ansökningsformulär för visum. Uppmärksamhet ifylld och undertecknad Schengenansökningsblankett
Pass. Den måste innehålla 2 tomma visumsidor och ha en extra giltighetstid på 1 år från datumet för viseringsansökan. Fotokopior av Schengenvisumsidorna av ditt nya pass och gamla pass, om några.
Relationen mellan den sökande och referensen ska dokumenteras. Handlingar som styrker att den norska maken bor tillsammans med fotokopior av inresestämplarna till Turkiet i sitt pass och fotokopior av inrese- och utresestämplarna som anger sökandens besök i Norge.
Fotografera. Det aktuella datumet måste vara 35×45 mm stort, taget inom de senaste 6 månaderna, på en vit bakgrund.
Ytterligare handlingar krävs inte om familjen återförenas med en make som har uppehållstillstånd som yrkesarbetare i Norge.
Vid ansökan om D-visum kan de handlingar som krävs för C-visumet också behöva deklareras.
Avgångsflygreservationer (i förekommande fall)
Vigselbevis (original och fotokopia), kopia av födelseboken om sökanden är ett barn
Brottsbevis, attesterad översättning och apostille och fotokopia
Födelseattest, notarius publicus godkänd översättning och apostille
Hälsorapport Reseförsäkring
, akutsjukvård vård eller Vid ansökan om D-visum med ett garantibelopp på 30000 euro, som täcker kostnaderna för akut sjukhusvård,
ska alla handlingar som krävs för familjeåterförening lämnas in på nytt, även om de har lämnats in tidigare.

Dokument som krävs för Norge Au-Pair

Ansökningsformuläret för visum måste fyllas i på engelska och med svart kulspets och undertecknas av den sökande.
Pass. Giltigt pass med minst 2 tomma visumsidor. Dina gamla pass, om du har dem.
Ett brev till den sökande från familjen som ska besökas ska vara på engelska. Brevet (originalet) ska innehålla följande information:
Vilket språk som talas hemma
Arbetstider och villkor
Hur mycket fickpengar du får
Antal familjemedlemmar
Barnens åldrar
Familjens nationalitet
Vilken språkskola du ska gå på och bekräftelse på eventuella arrangemang gjord.
När familjen väntar på dig
Handlingar som visar din ekonomiska situation
Lönebesked eller dokument som visar din inkomst
Om du är företagare ska ditt företags handlingar: Handelskammareregistrering, senaste skattebevis, underskriftscirkulär, handelsregistertidning, relevanta paragrafer vara översatt till engelska
Bankböcker eller bankbrev
Dokument som visar familjens ekonomiska situation; lönebesked, bankböcker.
Dokument som styrker tillgångar, om några.
Om du är student i Turkiet; studentregistreringsbevis, dokument som styrker utbildning

Bevis på all utbildning mottagen i Turkiet, inklusive engelskspråkig utbildning.
För män, ett dokument som förklarar deras militära status. Måste vara på engelska.
Dokument som krävs för ett norskt arbetstillståndspass
. Den måste innehålla 2 tomma visumsidor och ha en extra giltighetstid på 1 år från datumet för viseringsansökan. Fotokopior av Schengenvisumsidor av gamla pass.
Ansökningsformulär för visum. Uppmärksamhet, ifylld och undertecknad Schengenansökningsblankett.
Fotografera. 2 foton i aktuell passstorlek med vit bakgrund, storlek 35X45.
Eventuella bokningar av avgångsflyg
Anställningskontrakt, original och fotokopia
Hälsorapport, engelska och attesterad översättning.
Brottsregisterintyg, engelska, attesterad översättning och apostille.
Födelseattest, engelsk notariatsöversättning och apostille.
Fotokopia av uppehållstillstånd i Turkiet för utländska medborgare.
Rese sjukförsäkring. Gäller i Schengenområdet, täcker kostnader för akutsjukvård eller akut sjukhusvård, till ett belopp av 30000 garanti.
Dokument som krävs för Norge Erasmus-visum:
Noggrant ifyllt, daterat och undertecknat PL-formulär.
Pass. Fotokopior av sidorna med deras identitetsuppgifter, stämplar och visum.
Fotografera. 2 biometriska fotografier, 35×45 mm stora, med vit bakgrund.
Hälsoförsäkring. Sjukförsäkring med en minsta täckning på 30 000 som täcker varje dag under din vistelse.
Inbjudningsbrev. Inbjudan från universitetet för att delta.
Undertecknat och stämplat originalbekräftelsebrev från universitetet i Turkiet.
Förutom bekräftelsebrevet för deltagande som utarbetats av skolan i Turkiet på uppdrag av den person som skickats utan bidrag, dokument som visar den ekonomiska situationen:


Ett vått undertecknat och stämplat kontoutdrag för de senaste 3 månaderna för att täcka boendekostnader.
Om kostnaderna täcks av familjen eller sponsorn, ett attesterat åtagandebrev upprättat på uppdrag av den person som täcker kostnaderna, ett undertecknat, stämplat, uppdaterat kontoutdrag från banken för de senaste 3 månaderna för att täcka vistelse utgifter.
Studentbevis. Aktuellt, signerat och stämplat studentintyg i original för den sökande.
Uppehållskort giltigt för utländska medborgare fram till det planerade avresedatumet från Turkiet

Källa: Hermesvize

 

12 intressanta fakta om Norge

Det är en resa till den skandinaviska halvön! Ja, vi åker till Norge i fortsättningen på våra linjer.
Norge är ett land fullt av naturliga skönheter, med sina lugna och charmiga hus, som liknar den lilla, glada kuststaden där många människor vill bo. Här är 10 intressanta fakta om Norge, som är ett drömresmål för många människor med sin höga placering i World Happiness Report, låga brottslighet och mycket goda levnadsvillkor:
Den har återställts i Diyar21 Official Web TV Studio.
1) Namnet Norge betyder Northern Way på det lokala språket. Det sötaste landet i den norra regionen, det verkar helt leva upp till ordets betydelse, eller hur?
2) Skidåkning, en av de ledande och mest föredragna vintersporterna, föddes i Norge och har överlevt till denna dag.
3) Den har en kustlinje på 21 500 kilometer; Vi överdriver inte när vi säger att det smakar som en kuststad, eller hur?
12 intressanta fakta om Norge

12 intressanta fakta om Norge

4) Den vackraste laxen växer i Norge. Självklart ska de inte använda detta till sushi? Ja, laxsushi tillverkades först i Norge på 1980-talet; Norrmännen lärde med andra ord faktiskt japanerna hur man lagar sushi av lax.
5) Det land som drabbas minst av den globala uppvärmningen är Norge. I dessa dagar när den globala uppvärmningen gör sig påmind dag för dag är Norge som ett undangömt land.
Norge blödde
6) Om du bor i Norge måste du vara klar med all matinköp senast på lördag. Om du har en gäst som kommer och du behöver ytterligare shopping är det stor sannolikhet att ni alla kommer att gå hungriga; För i Norge är alla matbutiker stängda på söndagar. På söndagar har du endast tillgång till bensinstationsbutiker för mindre behov.

12 intressanta fakta om Norge

7) Det land där det konsumeras mest kaffe och flest böcker läses per capita i världen är Norge. Enligt dessa uppgifter, tror du att vi kan säga att de också har kaffeboken och Instagram-trion?

8) Visste du att sängarna och garderoberna i Ikea är uppkallade efter bosättningarna i Norge? Nu vet du!

9) Naturligtvis är katter och hundar också högt ansedda i Norge. Det är förbjudet att hålla katter i nacken och kastrera hundar. Annars resulterar båda situationerna i straff.

12 intressanta fakta om Norge

10) Som om det inte räcker att vara ett av länderna med lägst brottslighet, så finns de lyxigaste fängelserna i världen också i Norge. Varje fånge kan enkelt komma åt internet i sin egen cell 11) Utbildning är en av allas fria rättigheter. Norska universitet ger gratis utbildning även för utlänningar. Hur kunde det inte vara möjligt för ett sådant land att utvecklas, frågar vi er!

12) Om du bestämmer dig för att skriva en bok i Norge är din största supporter staten. Stat; Du köper exakt 1000 exemplar av din bok och skickar dem till länder runt om i världen, vilket gör ditt jobb lättare och öppnar upp för världen.

Om vi ​​har tillräckligt med skäl att bosätta oss i Norge, vad säger du, låt oss gå tillbaka till våra vanliga liv eller påbörja de nödvändiga procedurerna omedelbart?
 Artikelkälla: Migros TV

10 intressanta fakta om Norge

Norge är ett land som många drömmer om på grund av skäl som hög levnadsstandard, naturliga skönheter och låg brottslighet. Enligt FN:s rapport 2022 är det det 8:e lyckligaste landet i världen. För att lära känna detta vackra skandinaviska land bättre har jag sammanställt intressant information som jag har förberett och du har njutit av att läsa. Njut av att läsa. 🙂

 

1-  Du bör inte lämna din matinköp på söndag

I Norge är alla matmarknader stängda på söndagar.Du kan bara gå till bensinmackmarknader för dina små behov.

2- Landet är världens näst största kaffekonsument

Norge ligger tvåa efter Finland på listan över länder som konsumerar mest kaffe i världen. Norrmän dricker minst 3 koppar kaffe om dagen. Årlig kaffekonsumtion per person är 10 kg.

3- Universitetsutbildning är gratis

Offentliga universitet är gratis i Norge

Här är ytterligare en anledning att bo i Norge. Offentliga universitet i landet är gratis för både norska medborgare och internationella studenter. Endast studenter är skyldiga att betala en studieavgift på 30-60 euro per termin. Det finns också olika stipendiemöjligheter för privata universitet.

4- Det är förbjudet att kastrera hundar utom i nödfall.

Norge är ett av de länder som lägger störst vikt vid djurens rättigheter. Det är olagligt att kastrera din hund utom i nödvändiga fall. Återigen, enligt ett cirkulär utfärdat 2015. Du måste ta din hund på en promenad 3 gånger om dagen. De söta kattungarna försummades förstås inte heller. I Norge är det förbjudet att hålla katter i nacken eller svansen. Du kan inte heller lämna den ensam hemma när du åker på resa.

5- Den har den längsta tunneln i världen

Laerdalstunneln, som förbinder Oslo och Bergen, är den längsta tunneln i världen med en längd på 24,5 km. Den byggdes mellan 1995-2000. Det tar cirka 20 minuter att passera genom tunneln. En svängseparering gjordes var 1,5 km och det kostade 125 miljoner dollar.

6- Deras nationaldryck är Aquavit

Varje land har sin egen nationaldryck som är unik för den platsen. Till exempel är Tysklands nationella dryck öl, och Rysslands nationella dryck är vodka. Norges nationaldryck är Akevitt eller Aquavit. Det betyder livets vatten på latin. Den tillverkades först i Drammen, Norge, 1804, av en lokal köpman vid namn Johan Godtfried Schwencke, som ett resultat av kungens dekret att ingen starksprit fick tillverkas av majs. Drycken destillerad av potatis är sötad med Karavay-likör. Dessutom används anis, fänkål, koriander, etc. för att lägga till arom. används också.

7- Internet och TV är tillåtna i fängelser

Norge är ett land med mycket låg brottslighet. Både lagen och den framgångsrika rehabiliteringsprocessen av fångar spelar en viktig roll i detta. Internet och tv är tillåtet i fängelseceller i fängelser över hela landet. Dessutom har vissa fängelser hobbyområden där konsolspel som PlayStation spelas.

8- Namnet på landet betyder “sjövägen till norr”

Enligt medeltida handskrifter gav den legendariske kungen Norr sitt namn åt landet. Enligt den allmänna opinionen kommer landets namn från det norska ordet Norovergr, som betyder sjöväg norrut, givet till Norska havet. Norrmännen kallar sitt land Norge. Detta ord var ett av norska sjömäns lösenord. Ordet betyder längre norrut till norr. Enligt en annan uppfattning kommer landets namn härifrån.

9- Den berömda julgranen på Londons Trafalgar Square kommer från Norge

Tallen som planteras varje år på Trafalgar Square i London för juldekorationer har kommit från Norge varje år sedan 1947. Norge förbereder och skickar trädet varje år som en lojalitetsskuld till England, som stödde det mot den nazistiska ockupationen mellan 1940 och 1945. Trädet kallas skogens drottning. Träden, som är 60-70 år gamla och 20 meter höga, skickas till London med fartyg efter ceremonin som hålls i Oslo. Träden som kommer planteras på torget tillsammans med 500 lampor den första torsdagskvällen i december. Granen är dekorerad med norska föremål och öppnas med julsånger i en ceremoni där tusentals människor deltog.

10- Om du vill bli författare kan det vara klokt att bosätta sig i Norge

Bor du i Norge och funderar på att skriva en bok har du rätt tur. Eftersom regeringen köper 1000 exemplar av din bok och distribuerar dem till bibliotek över hela landet. Detta gör det lättare för dig att göra ditt namn känt.

Källa: Newloggers

Diyar21Haber

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME!
Sitemizde bulunan bazi haber içerikleri farklı sayfalardan çekilmektedir.

İletişim

HABER KALDIRMA – HABER DÜZELTME – ÖNERİ VE ŞİKAYET – REKLAM VE İŞBİRLİKLERİ için

Bizimle İletişim Kurun / KONTAK

DÜNYA

Hayfa Körfezi’ni vuracak 1 bir füze İsrailliyi İran ve müttefiklerinin menziline sokabilir.

DiYARBAKIR YEREL HABER KAZA

Diyarbakır- Batman – Otomobil ile minibüs çarpıştı: Çok sayıda yaralı..D21 NEWS

DÜNYA

İran’ın İsrail vurması çok yakın ve çok ciddi– GERi SAYIM BASLADI !!

MAGAZİN

Her Yıl Fransa’nın Cannes şehrinde MIPTV Fuarı’nda bu yıl Türk rüzgarı esti.

Deprem

Deprem Uzmanı Profesör Övgün Ahmet Ercan, büyük şehirlerin uzun 1 süre deprem riski taşımadığını söyledi.

DÜNYA

Son Dakika Haber – Hak grupları Almanya’nın İsrail’e silah ihracatına karşı yeni 1 dava açtı

Tv Yaşam

israil Gazze’de TRT ekibine saldırdı..D21 News

SPOR

TFF’den yabancı VAR uygulaması! İşte hakemlerin atanacağı maçlar…1 ViTRIN HABER

KAZA

Son 5 günde 3 bin 71 trafik kazası gerçekleşti

Amedspor SPOR

Amedspor`a 84 Bin TL Ceza

Yurtdışı Türk Yayınları

Almanya’ya iltica edenler azaldı, Türkiye’den gelenler 3. sırada

DÜNYA

İngiltere: İran Ortadoğu’yu daha geniş 1 çatışmaya sürüklememeli

GÜNCEL

Türkiye’nin İsrail’i ihracaat kısıtlaması üzerine Yahudi ağırlıklı TUSİAD sesssizliğe büründü..d21 News

DÜNYA

Beyaz Saray: İsrail’e yönelik tehditleri nedeniyle İran’ı ‘uyardık’..D21 News

Yurtdışı Türk Yayınları

Fransa’da sokak ortasında bıçaklı saldırı: 2 ölü bir yaralı

SAĞLIK Yaşam

Ramazan bayramı için sağlıklı beslenme ipuçları.. D21 News

MAGAZİN

Zafer Algöz… ANNE VE BABASIZ İLK BAYRAM! 1 Magazin Haber

MAGAZİN

D21 Magazin Life – Serenay Sarıkaya – Mert Demir… İLK AÇIKLAMA!

Eglence

10 saniyeniz var! Hangi araç kaldırılırsa trafik açılır? (Zeka testi)

DÜNYA

D21 Haber / İsrail Savunma Bakanlığı’na bağlı sistemler hacklendi