Mayıs 11, 2024

CHANGE  LANGUAGE

Top 21 -De 21 vakreste Tyrkiske skuespillerinnene

De 21 vakreste tyrkiske skuespillerinnene

Det er så mange sublime adjektiver som beskriver den fortryllende skjønnheten til tyrkiske skuespillere. Hot, sexy, nydelig, sjarmerende, talentfull, etc…. Derfor er det en vanskelig oppgave å lage en liste over de vakreste tyrkiske skuespillerinnene. Men selv om det er hjerteskjærende å måtte fjerne noen fra listen, vil vi prøve vårt beste.

Siden den tyrkiske film- og TV-serieindustrien har en stor andel i kaken, øker populariteten til tyrkiske skuespillere. Dette betyr at de fleste av navnene på listen vil være kjent for deg. Dette vil imidlertid øke din beundring for deres magiske skjønnhet.

Vel, før du dykker inn i skjønnhetens blendende sjarm, la oss minne deg på at Tyrkia har mer enn 21 navn. Imidlertid har vi utarbeidet denne listen ved å ta hensyn til ikke bare deres skjønnhetsstandarder, men også deres aktiviteter. Ellers ville vi måtte passe hundrevis av navn her, noe som, som du kan se, ikke er mulig …

Så ikke kast bort mer tid og la oss starte fra 21 til 1.

21- Aslıhan Güner

Skuespillerinnen tiltrekker seg stor oppmerksomhet med sin ekstraordinære skjønnhet og talent.
De 21 vakreste tyrkiske skuespillerinnene
Skuespillerinnen tiltrekker seg stor oppmerksomhet med sin ekstraordinære skjønnhet og talent.

Den vakre tyrkiske skuespillerinnen Aslıhan Güner ligner en tegneserieprinsesse med sine dype blå øyne og røde hår. Den 33 år gamle skuespilleren har dukket opp i filmer og TV-serier. Han fikk et stort gjennombrudd med sin siste TV-serie,  Kuzey Yıldızı İlk Aşk . Dermed er skuespillerinnen en av de mest populære TV-stjernene i Tyrkia med sin ekstraordinære skjønnhet og skuespillertalent.

İnstagram: instagram.com/asljhanguner

20- Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz er en av de hotteste og mest sexy kvinnene i Tyrkia
Dilan Çiçek Deniz er en av de hotteste og mest sexy kvinnene i Tyrkia

Den 26 år gamle vakre tyrkiske skuespillerinnen er en tyrkisk skuespillerinne, modell og vinner av skjønnhetskonkurransen som vant Miss Universe Turkey 2014-prisen. Senere representerte hun landet sitt i Miss Universe 2014-konkurransen. Skuespillerinnen er mest kjent for rollen som Sena i TV-serien ‘Çukur’ og rollen som Rüya i den pågående TV-serien ‘ Alev Alev ‘ . Og selvfølgelig for Elif Urazoğlu i nettserien ” Half Remaining Loves ” . Dilan Çiçek Deniz  er utvilsomt en av de vakreste tyrkiske skuespillerinnene med sin feilfrie skjønnhet.

İnstagram: instagram.com/dilandeniz

19- Ceren Benderlioğlu

Ceren Benderlioğlu som Ömür i Eşkiya Dünyaya Rune Olmaz (Bandista eller The Great Family)
Ceren Benderlioğlu som Ömür i Eşkiya Dünyaya Rune Olmaz (Bandista eller The Great Family)

Du er kanskje ikke så kjent med dette navnet, du har kanskje aldri hørt om det! Vi vet dette, og det er derfor vi gleder oss til å introdusere Ceren Benderlioğlu for deg i dag, slik hun fortjener. Den 38 år gamle vakre skuespillerinnen har dukket opp i TV og filmer. Imidlertid debuterte han best  med rollen som Ömür  i TV- serien Eşkiya Dünyaya Akşamar Olmaz . Den populære tyrkiske serien om de usynlige kontaktene mellom mafiaen og den dype staten brakte også popularitet til skuespilleren.

Imidlertid er den attraktive skuespillerinnen gift med en annen skuespiller, Emir Benderlioğlu (beklager, venner!). Og hun er mor til en datter.

İnstagram: instagram.com/cerenbenderlioğlu

18- Özgü Kaya

Özgü Kaya
Özgü Kaya

Den vakre tyrkiske skuespillerinnen Özgü Kaya har vakt oppmerksomhet siden dagen hun ble nominert som en av Miss World. Den tyrkiske skuespillerinnen ble nominert til “De 100 vakreste listen i 2020 ” i april 2020. Etter at TC Candlers liste ble annonsert, begynte mange internettbrukere å søke etter navnet på den tyrkiske spilleren. Han er bare 25 år og har allerede fått stor anerkjennelse.

İnstagram: instagram.com/kayaozgu

17- Öykü Karayel

Øykü Karayel
Øykü Karayel

Hvis vi måtte nevne en person som satte mest spor i 2021, ville det navnet vært ingen ringere enn Öykü Karayel. Skuespillerinnen fikk internasjonal berømmelse med sin rolle som Meryem i TV-serien Bir Başkadır , som ble sendt på Netflix .

Öykü Karayel spilte hovedrollen i det tyrkiske historiske dramaet  Muhtesem Yüzil:  Kösem. Også i 2015  spilte han hovedrollen i en tyrkisk film kalt Bulatma ( Bulanti ). Dette var en historie basert på livet til Ahmet, som måtte slite med smerten ved å miste sin elskede kone og sønn. Öykü spilte en viktig rolle i filmen med Zeki Demirkubuz (som han også regisserte), Şebnem Hassanisoughi og Öykü i hovedrollen.

İnstagram: instagram.com/imoykukarayel

16- Ayça Ayşin Turan

Den havblåøyde tyrkiske skuespillerinnen Ayça Ayşin Turan
Den havblåøyde tyrkiske skuespillerinnen Ayça Ayşin Turan

Skuespilleren ble født 25. oktober 1992 i Sinop. Faren hans er fra Kastamonu og moren hans er fra Sinop. Han fortsetter sin utdanning ved Istanbul University Radio, Cinema and Television Department. Skuespilleren fikk sin skuespilleropplæring ved teatrene Gazanfer Özcan og Gönül Ülkü. Han studerte også ved Sinop kommunale konservatorium. Vi snakket også om Ayça Ayşin Turan i en veldig detaljert artikkel.

Den vakre skuespillerinnen er imidlertid mest kjent for sin rolle i filmen Hakan: The Guardian.

İnstagram: instagram.com/aycaaysinturan

15- Serra Arıtürk

Serra Arıtürk
Serra Arıtürk

23 år gamle unge, vakre og talentfulle skuespillerinnen og musikeren Serra Arıtürk er 1,68 meter høy og veier 54 kilo. Når det gjelder stjernetegnet hans, er han kreft. I tillegg er skuespilleren et veldig populært navn på YouTube med platene han produserer. Hun skal spille sammen med Kadir Doğulu i den tyrkiske romantiske komedien Aşkın Recipe, som starter mandag 7. juni 2021 .

  • instagram.com/sariiturk

14- İlayda Alişan

İlayda Alişan
İlayda Alişan

İlayda Alisan er den unge og vakre tyrkiske skuespillerinnen fra Therapist mini-webserier . Han har blitt en stigende og skinnende stjerne nylig. Hans siste suksess var å bli valgt som den lysende stjernen ved den 46. Pantene Golden Butterfly Awards . I denne konkurransen ble han ansett som verdig en pris sammen med  Alina Boz og Ebru Şahin . De er også vellykkede unge talenter for tyrkisk TV.

Skuespilleren er bare 25 år gammel. Og til tross for sin unge alder, har han allerede oppnådd stor suksess. Den vakre skuespillerinnen har mer enn 2 millioner følgere på Instagram.

İnstagram: instagram.com/ilaydalisan

13- Melisa Şenolsun

Melisa Şenolsun
Melisa Şenolsun

Melisa Şenolsun ble først født 24. september 1996 i Izmir. Han er bare 25 år gammel. Etter at det osmanske riket kollapset, emigrerte familien til Tyrkia fra Thessaloniki, Hellas. Den vakre skuespillerinnen studerer også ved Istanbul State Conservatory Theatre Department. Den vakre skuespillerinnen fortsetter også sin utdannelse . Melisa Şenolsun fullførte videregående utdanning ved İzmir Gelişim College. Hun er forresten den yngre søsteren til Efecan Şenolsun , som er en skuespillerinne som Melisa Şenolsun.

Den vakre skuespillerinnen debuterte med fenomenet tyrkisk originalserie Atiye, sendt på Netflix. Han fikk verdensomspennende popularitet med sitt fantastiske skuespillertalent i serien.

İnstagram: instagram.com/melisasenolsun

12- Büşra Develi

Büşra Develi
Büşra Develi

Skuespillerinnen Büşra Develi er utvilsomt en av de vakreste og mest attraktive tyrkiske skuespillerne. Hun imponerer med sitt imponerende skuespillertalent og ekstraordinære skjønnhet. Büşra Develi er 28 år gammel og har dukket opp i mange vellykkede tyrkiske TV-serier til dags dato. Skuespilleren spiller for tiden hovedrollen i TV-serien Akıncı Türk . Historien om serien dreier seg om livet til en tyrkisk superhelt.

Instagram: instagram.com/bsrdeveli

11- Ebru Şahin

Den 27 år gamle tyrkiske skuespillerinnen Ebru Şahin ble populær med sin rolle som Reyyan i TV-serien Hercai - FI
Den 27 år gamle tyrkiske skuespillerinnen Ebru Şahin ble populær med sin rolle som Reyyan i TV-serien Hercai – FI

Den 27 år gamle tyrkiske skuespillerinnen Ebru Şahin er definitivt en av de mest populære tyrkiske skuespillerne og kjendisene i nyere tid. Reyyan Şadoğlu, fenomenkarakteren hun portretterte i den tyrkiske TV-serien Hercai, har allerede tatt sin plass blant de uforglemmelige tyrkiske TV-seriene .

İnstagram: instagram.com/rebrusahin

10- Deniz Baysal Yurtçu

Vakker tyrkisk kjendis og skuespillerinne Deniz Baysal Yurtçu
Vakker tyrkisk kjendis og skuespillerinne Deniz Baysal Yurtçu

Skuespilleren har vært på agendaen den siste tiden med sin rolle som agent i de tyrkiske spesialstyrkene. Skuespillerinnen er høyt verdsatt for rollen som Zehra i TV-serien Teşkilat. Ærlig talt oppfylte han sin heroiske og patriotiske rolle som medlem av hæren perfekt. Den 30 år gamle skuespilleren fra Izmir deltok i underholdningsindustrien i Tyrkia i 2011, da han var 20 år gammel. Klikk for å få mer informasjon om Deniz Baysal Yurtçu .

Skuespillerinnen giftet seg med sangeren Barış Yurtçu i 2019.

İnstagram: instagram.com/denizbaysal

9- Melisa Aslı Pamuk

Den tyrkiske skuespillerinnen Melisa Aslı Pamuk gikk viralt blant tyrkiske seere
Den tyrkiske skuespillerinnen Melisa Aslı Pamuk gikk viralt blant tyrkiske seere

Vi hadde ikke hørt mye om denne vakre skuespillerinnen før hennes rolle som “Mitra Şerifi”, en tyrkisk ung dame med iransk opprinnelse . Han spilte imidlertid hovedrollen i fenomenet tyrkisk TV-serie Red Room . Den talentfulle skuespilleren gikk senere viralt både på sosiale medier og internett.

Melisa Aslı Pamuk (født 14. april 1991, Haarlem) er en tyrkiskfødt nederlandsk skuespillerinne og modell. Hun er vinneren av Miss Turkey 2011-konkurransen. Det er Türkiye Beauty Queen-konkurransen og sendes på FOX under sponsing av L’Oréal Paris. Finalen ble holdt i Istanbul 3. juni 2011.

İnstagram: instagram.com/melisapamuk

8- Hande Erçel

Den vakre tyrkiske skuespillerinnen Hande Erçel har mer enn 21 millioner følgere på Instagram
Den vakre tyrkiske skuespillerinnen Hande Erçel har mer enn 21 millioner følgere på Instagram

Først av alt er skuespillerinnen det mest populære navnet på Instagram med mer enn 21,7 millioner følgere. Så er hun en het, sexy, vakker og talentfull skuespillerinne. Dessuten, i tillegg til prosjektene hans, er navnet hans ofte på agendaen med privatlivet hans. Skuespilleren er 28 år gammel og kommer fra Balıkesir-provinsen, som ligger i den vestlige delen av landet.

Du kan få tilgang til alt om den tyrkiske spilleren fra denne lenken .

İnstagram: instagram.com/handemiyy

7- Aybüke Pusat

Aybüke Pusat
Aybüke Pusat

Den vakre skuespillerinnen  Aybüke Pusat  ble født 25. februar 1995. Aybüke Pusat er en tyrkisk skuespillerinne, modell og tittelholder på skjønnhetskonkurransen. Hun mottok også Miss Earth Turkey 2014-kronen. Hun skulle representere landet sitt på skjønnhetskonkurransen Miss Earth 2014. Hans mors familie er av tatarisk opprinnelse.

Den 26 år gamle tyrkiske skuespilleren er blant de mest aktive, produktive og populære navnene i den tyrkiske TV-serien og kinoindustrien.

İnstagram: instagram.com/aybukepusat

6- Han har Boz

Han har Boz
Han har Boz

Tenk på en potensiell stjerne som bare er i begynnelsen av 20-årene. Med sin rene skjønnhet, perfekte kunnskap om russisk og oppriktig personlighet , er Alina Boz ingenting annet enn akkumuleringen av alle disse funksjonene. Skuespilleren er bare 23 år gammel, ja bare 23.

Alina Boz  spilte hovedrollen i den tyrkiske TV-serien Sevdas hage  . Det var en Misi-serie og hun spilte karakteren Defne. Så nå, alle sammen, hold fast! Alina Boz skal nå spille hovedrollen i en ny tyrkisk originalserie fra Netflix! Netflix forbereder seg på en ny tyrkisk originalserie. Navnet på denne serien  er Aşk 101 (Love 101) . Serien, som er en romantisk komedie, er planlagt å starte i slutten av 2020. Så Love 101  vil være et stort steg i Alina Bozs fremtidige karriere.

Les også denne nyheten

Tyrkias verdensberømte skuespillerinne og glamorøse skjønnhet – Hande Erçel

İnstagram: instagram.com/alinaboz

5- Elçin Sangu

Elçin Sangu
Elçin Sangu

Skuespillerinnen Elçin Sangu er 36 år gammel og født i Istanbul. Han studerte ved Mersin University Opera Department, og gikk deretter til Yeditepe University Fine Arts Department. Etter å ha fullført utdannelsen begynte han å ta små roller i forskjellige teaterstykker og startet deretter karrieren på TV.

Hennes siste rolle var i den tyrkiske originalfilmen 9 Kere Leyla (Leyla Sonsuza Kadar), som ble utgitt på Netflix. Filmen ble ingen stor suksess, men den fikk full karakter fra publikum for sin fremføring.

İnstagram: instagram.com/elcinsangu

4- Demet Özdemir

Den tyrkiske skuespillerinnen Demet Özdemir er en av de vakreste og mest populære tyrkiske skuespillerne de siste årene.
Den tyrkiske skuespillerinnen Demet Özdemir er en av de vakreste og mest populære tyrkiske skuespillerne de siste årene.

Den allsidige tyrkiske skuespilleren ble en verdenskjent stjerne med sin strålende rolle i den tyrkiske romantiske komedien  Early Bird/Daydreamer  . Og de fleste av dere møtte nok Demet Özdemir som Sanem.

Den attraktive tyrkiske skuespillerinnen Demet Özdemir har vært på agendaen til Showbiz den siste tiden. Det ble et fenomen spesielt etter TV-serien Erkenci Kuş/Daydreamer  Türk . Fordi han gjorde en utmerket jobb med sin partner Can Yaman. Takket være deres perfekte harmoni ble de begge kjente karakterer over hele verden. Imidlertid går karrieren til Demet Özdemir faktisk langt tilbake.

Han spilte sist i den populære tyrkiske TV-serien Doğan Ev Kaderindir .

3- Beren Saat

Beren Saat
Beren Saat

Populariteten til Beren Saat , som debuterte med filmen  Aşk-ı Memnu – Yasak Aşk (aka  Amor Prohibido ) mellom 2008-10,  spredte seg over hele verden. Siden den gang har han aldri mistet kronen i TV-serier og filmer. Dessuten tar hun sin plass blant de vakre tyrkiske skuespillerne.

Så, Beren Saats siste   TV-serie er Atiye . Nettserien er den andre originale tyrkiske serien  på Netflix . Sammen med sine tidligere serier har Netflix også brakt ham et stort publikum fra den vestlige delen av verden. Men i tillegg til alle prosjektene han deltar i, er skuespilleren alltid på agendaen med sin følsomhet for sosiale spørsmål.

İnstagram: instagram.com/berenn_saat 

2- Burcu Biricik

Burcu Biricik leser romanen Camdaki Kız (Piken ved vinduet) av den tyrkiske psykiateren Gülseren Budayıcıoğlu
Burcu Biricik leser romanen Camdaki Kız (Piken ved vinduet) av den tyrkiske psykiateren Gülseren Budayıcıoğlu

Den sjarmerende tyrkiske skuespillerinnen Burcu Biricik er også en lysende stjerne blant tyrkiske kjendiser som økte hennes popularitet i 2021. Foruten å være en veldig talentfull skuespillerinne, er hun også en av de vakreste tyrkiske skuespillerne.

Bare klikk her for å lære alle detaljer om ham. Men her er TV-seriene han spilte i i fjor. I disse seriene var både prosjektene og skuespilleren utrolig vellykkede.

  • Det røde rommet
  • Fatma (tyrkisk original på Netflix)
  • Jenta i vinduet (Chrysalis)

1- Tuba Büyüküstün

Tuba Buyukustun
Tuba Buyukustun

Tuba Büyüküstün er en av de beste og vakreste skuespillerne i Tyrkia. Hun er vakker, talentfull og også en ung mor. I denne artikkelen er alt om Tuba Büyüküstün samlet. Du kan også få tilgang til de siste nyhetene om Tuba Büyüküstün ved å følge Tuba Büyüküstün-etikettarkivene på nettsiden vår.

Hvis du tar et skritt tilbake og vurderer kunnskapen din om tyrkiske spillere, er det ingen tvil om at han er en av de første som blir husket. Dessuten er det Tyrkias mest kjente internasjonalt. Skuespillerinnen er for tiden i 40-årene og er mor til to døtre som heter Toprak og Maya.

İnstagram: instagram.com/tubabustun.official

 

Hande Erçel feirer bursdagen sin

hyggelig overraskelse for fansen din

Tyrkiske skuespillere:
De kjekkeste skuespillerne

Tyrkias 22 kjekkeste skuespiller

Tyrkiske skuespillere: mest kjente Tyrkia-skuespillere i 2023 er Burak Ozcivit, Can Yaman, Kerem Bursin, Murat Yildirim, Engin Akyurek, Cagatay Ulusoy, Akin Akinozu.

Tyrkiske skuespillere tiltrekker seg alles oppmerksomhet med sitt flotte utseende så vel som sin suksess. De siste årene har seere fra hele verden vært nysgjerrige på tyrkiske skuespillere. Spesielle mennesker fra arabiske land, mange land i Midtøsten, Sør-Amerika og Balkan, Italia, Iran, Dubai og Pakistan.

 

1.   Burak Özçivit – Tyrkias kjekke skuespiller

Burak Özçivit er en av de populære tyrkiske skuespillerne født 24. desember 1984 i Mersin. Han startet sin karriere som modell. I 2003 ble hun kåret til den beste modellen i verden. Han spilte i høyt rangerte TV-serier. Kara Sevda, Çalıkuşu, Muhtesem Yüzül, Forræderi, Små hemmeligheter etc. Han spilte i TV-serier.

 

2. Engine Akyürek 

Engin Akyürek er en av de andre tyrkiske skuespillerne som vekker oppsikt med sitt storslåtte skuespill. Han ble født 12. oktober 1981 i Ankara, Tyrkias hovedstad.

Denne kjekke tyrkiske skuespilleren fullførte sin høyere utdanning og spesialisering i lingvistikk og historie. Engin Akyürek var kjent for sin deltakelse i talentkonkurransen kalt Türkiye’nin Yıldızları. Akyürek fikk en stor fanskare med Türkiye’nin Yıldızı-programmet. På slutten av konkurransen ble han med i rollebesetningen til TV-serien Foreign Damat.

Han spilte i filmer som Kara Para Ask, Fatmagul’un Sucu Ne e, Bir Bulut Olsam, Yanacı Damat og så videre.

Han spiller for tiden hovedrollen i serien Seferin Kızı med den populære skuespillerinnen Neslihan Atagül.

 

3.Kan Yaman | tyrkiske skuespillere

Can Yaman ble født 8. november 1989. Denne populære tyrkiske skuespilleren ble uteksaminert fra Yeditepe Universitys juridiske fakultet. TV-seriene han spilte i er Bay Yanlıs på Fox TV 2020 og Erkenci Kuş på Star TV 2018. De siste årene har hun dukket opp i TV-serien Dolunay på Star TV, Hangimiz Sevmedik på Trt1-kanalen, İnadina Aşk på Fox TV, og Gönül İşler på Star TV. .

4. Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ er en av de beste tyrkiske skuespillerne født i Adana 27. oktober 1983. Hun ble erklært som ‘Verdens beste modell’ i konkurransen for beste modell i 2002. Den tyrkiske skuespilleren, hvis produksjoner alltid har nådd et stort publikum, har dukket opp i mange forskjellige TV-serier så langt. Den beste listen og anbefalingen av den nye og gamle mest sette TV-serien Kıvanç Tatlıtuğ i 2020 er Aşk-ı Memnu, Cesur ve Güzel, Carpisma, Kurt Seyit ve Sura, Kuzey ve Güney, Menekşe ile Halil etc.

5. Murat Yildirim

Murat Yıldırım er en stor tyrkisk skuespiller født i Konya 13. april 1979. Han ble uteksaminert fra Yıldız tekniske universitet, avdeling for maskinteknikk.

Skuespillererfaringer: Suskunlar, Ask ve Ceza, Asi, Firtinz, Nemsuz Aşk, Büyük Yalan.

6. Çoban Arduç

Hvem er Barış Arduç? - Quora

Barış Arduç ble født 9. oktober 1987 i Sveits. Han er en tyrkisk skuespiller både på TV og kino. Barış, som vokste opp i Sveits med familien, bestemte seg for å returnere til Tyrkia og fullførte grunnskolen og videregående opplæring der. Han gikk inn i profesjonelt skuespill da han møtte teaterskuespillerinnen Ayla Algan.

7. Kerem Bursin

Kerem Bürsin er en av de attraktive tyrkiske skuespillerne født 4. juni 1987 i Istanbul. Bursin reiste fra land til land i løpet av barndommen på grunn av farens arbeid. Han ble uteksaminert fra videregående skole i Texas. Kerem Bürsin flyttet til Boston for universitetsutdanning og studerte skuespill ved Emerson College. Han jobbet med mange kjente navn fra skuespillerkurset, og returnerte deretter til Tyrkia og begynte å spille. Kerem Bürsin, som spilte hovedrollen i TV-serien “Waiting for the Sun” fra 2013. Han deltok også i produksjoner som «If I Unutursam in a Whisper», «Namus Meselesi» og «Can Feda».

På nylige Bursin spiller den kjekke tyrkiske skuespilleren med den vakre tyrkiske skuespillerinnen Hande Ercel i “Sen Cal Kapımı”.

8. Halit Ergenc

Halit Ergenç - IMDb

Halit Ergenç ble født 30. april 1970 i Istanbul. Tyrkisk TV-serie, kino og teaterskuespiller.

Halit Ergenç er en av de populære tyrkiske skuespillerne som fullførte sin videregående utdanning ved Beşiktaş Atatürk High School. Han forlot Istanbul tekniske universitet, fakultet for skipsbygging og havvitenskap i 1989, på sitt andre år. Samme år begynte han å studere opera og musikkteater ved Mimar Sinan University. Han deltok i Muhtesem Yüzyıl, Suleiman the Magnificent, Thousand and One Night og mange andre tyrkiske TV-serier og filmer.

9. Buğra Gülsoy

Buğra Gülsoy - Buğra Gülsoy har lagt til et nytt bilde.

Bugra Gulsoy, også en vellykket tyrkisk skuespiller, ble født 22. februar 1982 i Ankara. Han fullførte grunnskole-, videregående- og videregående utdanning i Ankara. Bugra er uteksaminert fra fakultetet for arkitektur ved Eastern Mediterranean University på Kypros i 2004.

Han spilte i TV-serier som: Buyuk Selcuklu i TRT1 TV-kanal 2020, Azize i Kanal D 2019, Kizim i Tv8, Ask Kendi, Eski Öykü. Også i serier som Kuzey Guney, Hva er Fatmaguls feil, Unutulmaz, Alle for én.

10. Kenan Imirzalioglu

Kenan Imirzalioglu står på listen over beste tyrkiske skuespillere med sitt perfekte skuespill og gode utseende. Han har spilt rolle i mange viktige produksjoner til nå. Ved denne anledningen er spilleren, som har nådd et viktig publikum, fortsatt blant de mest ettertraktede mannlige skuespillerne i dag. Kenan Imirzalioglu gir det beste av rollen sin, blir fortsatt fulgt og sett mest.

11. Catay Ulusoy

ÇAĞATAY ULUSOY, SOM SKAL SPILLE GIGOLOEN, ENDRET BILDET SITT

Cagatay Ulusoy, den ettertraktede navnet tyrkiske skuespilleren i TV-serieindustrien, har oppnådd verk av meget høy kvalitet så langt. Ulusoys navn er definitivt oppgitt i produksjonsserien av høy kvalitet. Derfor følger både tyrkiske og utenlandske tilhengere hans alt arbeid i nærheten.

Han finner sted i serier som Adini Feriha Koydum, Icerde, Med Cezir, Muhafiz og så videre.

 

12.Akin Akinozu

En av de kjekke og suksessrike tyrkiske skuespillerne er Akin Akinozu ble født i Ankara i 1990. Han er Steinbukken. Han har en høyde på 1,80 meter med en vekt på 70 kg.

Han fullførte utdannelsen i Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math og har fått opplæring i skuespill.

Film og tyrkiske serier som Akin Akinozu spilte i

 

Akin Akinozu spilte i mye film og tyrkiske serier som f.eks

2019-spilt som Miran i TV-serien Hercai- Fortsatt i 2021

2017–2018-spilt som Murat TV-serie Aslan Ailem

2017-spilt som Omer i TV-serien Payitaht Abdulhamid

2016-spilt som Yunus i TV-serien Friends Are Good

2015-spilt som Ivan/Ali i TV-serien Muhtesem Yuzyil: Kosem

2014-spilt i den tyrkiske filmen Azrail

13. Birkan Sokullu

Birkan Sokullu er en av de kjekke mannlige tyrkiske skuespillerne, som ble født i 1985 i Istanbul. Han fullførte sin høyere utdanning fra Maltepe University fra fakultetet for radio-TV-programmering. Han har 10 års profesjonell basketballbakgrunn. Han fikk også tredje rangering i beste modell i Tyrkia i 2003.

 

Film og tyrkiske serier som Birkan Sokullu spilte i er 

 

  • I Large Apartment Series som Han Derenoglu
  • I Ya Istiklal Ya Olum-serien som Topkapili Mehmet
  • In Rise of Empires: Ottoman Series som Giovanni Giustiniani Longo
  • I A Family Story Series som Berk i 2018
  • I Yasamayanlar-serien som Numel, Blu Tv, 2018
  • I Yuz Yuze-serien som Cihangir
  • I Hayat Sarkisi-serien som Kerim Cevher
  • I Kurt Seyit Sura-serien som Petro
  • I Kuçuk Kadinlar-serien som Ayaz
  • I Melekler Korusun-serien som Levent
  • I Little Sirlar Series som Demir
  • I Ucurum-serien som anmeldelse
  • I Fatih-serien som Sehzade Mustafa

14. Burak Deniz 

Burak Deniz Serenay Sarıkaya

De berømte og kjekke tyrkiske skuespillerne Burak Deniz ble født 20. oktober 1989 i Istanbul. Han er uteksaminert fra Canakkale Onsekiz Mart University, Institutt for kunsthistorie. Den tyrkiske skuespilleren gikk inn i skuespillet i 2011 med serien “Kolej Gunlugu” produsert av Timur Savci.

 

Han spilte i suksessrike filmer og TV-serier

Marasli (Marasli – TV-serie 2021)

Our Story (Baris – TV-serie)

I mellomtiden (Ozan – Film)

Love Doesn’t Understand Words (Murat – TV-serie)

Sweet Little Liars (Toprak – TV-serie

Medcezir (Aras – TV-serie)

Handsome (Burak Topcuoglu – TV-serie)

Sultan (Tarik – TV-serie)

Kolej Gunlugu (Onur – TV-serie)

 

15. Ingen Ozturk

Den kjekke tyrkiske skuespilleren Engin Ozturk ble født 28. september 1986 i Eskisehir som det 4. barnet i familien hans. Han startet konservatoriet på grunn av interessen han hadde for teater mens han gikk på Izmir Air Petty Officer Vocational High School. Han jobbet som bartender en kort periode. Engin Ozturk spilte i suksessfulle filmer og TV-serier som f.eks

Hva er Fatmaguls forbrytelse?

Behzat C. En detektivhistorie i Ankara

Fantastisk århundre

Canakkale Yolin Sonu spilte rollen som Mustafa Kemal ATATURK

På veien til livet som op. Dr. Cem Korcan

Husk Gonul som Yusuf

I tillegg tar han nå en rolle med den vakre tyrkiske skuespillerinnen Demet Ozemir i Dogdugun Ev Kadarindir TV-serie 2021.

 

 

16. Ozcan Deniz

En av de mest talentfulle og kjekkeste tyrkiske skuespillerne er Ozcan deniz. Han er ikke bare en skuespiller i Tyrkia, men en vellykket tyrkisk sanger, komponist og regissør. Han ble født 19. mai 1972, Ankara.

Under utdannelsen spilte han i små historier skrevet selv med en liten amatørteatergruppe etablert med vennene hans. I denne perioden oppdaget han også sin disposisjon for musikk.

 

TV-serie med Ozcan Deniz i hovedrollen

Jeg har ventet på deg lenge i 2020

Brud fra Istanbul som Faruk Boran fra 2017 til 2019

The Day My Destiny ble skrevet av Kahraman Yörükhan i 2014

Karagul 2013

Spør Yakar som Murat Sanverdi i 2008

Kader som Ali Asyali i 2007

June Night som Baran i 2004

Askin Mountain Tour som Zal i 1999

Er det løgn? i 1997

 

17. Berk Oktay

Berk Oktay er en av de talentfulle tyrkiske skuespillerne født 28. oktober 1982 i Ankara. Han er både skuespiller og modell i Tyrkia. Den suksessrike skuespilleren Berk returnerte til Tyrkia for å fullføre utdannelsen og ta private skuespillertimer fra en filmkontrakt signert med Turvak forslaget.

Han var modell fra 2000 til 2006. Han gikk på over 100 moteshow og fortsatte sin karriere i utlandet etter juni 2004. Berk Oktay begynte å bo i Paris og jobbet med mange merker som D&G, Ferre, Gucci og Prada i byer som f.eks. Milano, Tokyo, Dubai og Moskva.

 

I hvilken TV-serie spilte Berk Oktay med?

Forbudt Apple i 2021

Savasci i 2017

Sivilstatus: Gift i 2016

Spilte chrachter av Can i İliski Durumu: Karisik TV-serie fra 2015 til 2016

Asktan Kacilmaz i 2014

Jeg har fortsatt håp i 2013

Søte Bela Fadime i 2007

Spilte kapittel av Levent i TV-serien Arka Sokaklar i 2006

 

18. Tolga Saritas

Tolga Saritas er opprinnelig fra Sivas, men han er født og har vokst i Istanbul. Den kjekke og suksessrike skuespilleren Tolga Saritas ble født 30. mai 1991. Han er uteksaminert fra Halil Akkanat High School. Han inntok scenen ved Esenyurt kommunale teater, Theatre Zeytindali. Saritas, er veldig interessert i musikk så vel som skuespill. han lærte å spille Baglama i en tidlig alder. Han er en av de tyrkiske skuespillerne som ikke bare spiller Baglama, men også gitar og trommer på Band Omega.

Tolga Saritas beviste oss sin vakre stemme med sangene han sang i TV-serien han spilte hovedrolleinnehaveren kalt Girls of Gunes (Gunesin Kizlari).

 

TV-serie med Tolga Saritas i hovedrollen

Søknad (2020)

Ferhat og Sirin (2019)

Ordet (2018)

Daughters of the Sun (Kanal D)

Muhtesem Yuzyil fra 2011 til 2014

Big Surgun Caucasus (2015)

My Omrum is a Silent Scream (2015)

Mitt navn er Gultepe (2014)

19. Sukru Ozyildiz

Şükrü Özyıldız: TV-serier, biografi - tyrkisk drama

En av de kjekkeste tyrkiske skuespillerne er kjent som Sukru Ozyildiz ble født 18. februar 1988 i Izmir. Moren hans er fra gresk og faren er fra Svartehavstyrkia.

Han fikk Institutt for marin ingeniørvitenskap ved Istanbul tekniske universitet, deretter bestemte han seg for å studere Business Administration ved Ege University og dro deretter til Portugal via Erasmus-programmet.

I hvilken TV-serie spilte Berk Okta Sukru Ozyildiz i?

1. Akinci

2. Utpustet

3. Coban Star

4. Pretty Little Liars (2015)

5. Seref Meselesi (fra 2014 til 2015)

6. I Still Have Hope (2013)

7. Ucurum

8. Deep Waters (2011)

 

20. Onur Tunfisk

Rykter som skremmer alle: Skuespiller Onur Tuna kan ha psykiatriske problemer - Revista Para Ti

Onur Tuna en av de kjente tyrkiske skuespillerne ble født 2. juli 1985 i Canakkale-provinsen i Tyrkia. Han fullførte sin høyere utdanning fra Ege University State Turkish Music Conservatory, Department of Vocal Training.

Hun hadde en modellkarriere i Izmir i 4 år. Onur Tuna tok skuespillerkurs og opplæring ved Müjdat Gözen kunstsenter. Hans første skuespillerkarriere startet i 2011 med TV-serien Hayat Continues.

 

TV-serier og filmer med Onur Tuna i hovedrollen:

Life Goes on eller Hayat Goes On (TV-serie) i 2011

With Little September Tale (Motion Picture) 2014

Filinta (TV-serie) 2014

Brave Heart (Brave Heart) (TV-serie) 2016

Yasak Elma (TV-serie) i 2018

Miracle Doctor – Miracle Doctor (TV-serien) i 2019

 

21. Taner Ölmez – Beste tyrkiske skuespiller

Taner Ölmez: Doctor Miracle-skuespillerens radikale transformasjon i sin nye serie Alef | Tyrkisk TV-serie | Berømmelse | MAG.

Taner Ölmez, en student ved Istanbul State University Conservatory Theatre Department, deltok i forskjellige TV-serier og reklamefilmer. Han ble født 9. august 1986 i Istanbul.

 

Han deltok i mange filmer og tyrkiske TV-serier: 

Dudullu Postası Tayfur i 2018

Storslåtte Yuzyil Kosem II. Osman i 2016

Medcezir fra 2013 til 2015

Tatar Ramadan i 2013

Ciplak Gercek Hazals kjæreste i 2013

The Lost City Sadik i 2012

Golds of Istanbul i 2011

Servant and Fire Hayati i 2009

Grand Bazaar Giyabettin i 2009

 

22.İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol - IMDb

İbrahim Çelikkol ble født 14. februar 1982 i Izmit-regionen i Kocaeli-provinsen. Hun spilte og modellerte i tyrkiske TV-serier og filmer i flere år.

Morssiden hans er en innvandrer fra Thessaloniki, og farens side er av arabisk opprinnelse. Han er interessert i basketball og spiller i ligaen.

 

İbrahim Çelikkol deltok i følgende vellykkede filmer og TV-serier:

Doğdugun Ev Kaderindir er fra 2019 og pågår fortsatt i 2021

Det storslåtte paret i 2018

Svart og hvit kjærlighet i 2017

Kordugum i 2014

Reaksjon i 2014

Barmhjertighet i 2013

Kyskhet

Montenegro

Kekin kniv

Parets narkotikarør

 

Hvem er den mest kjente tyrkiske skuespilleren?

 

De mest kjente tyrkiske skuespillerne i 2021:

  1. Kerem Bürsin: Beste skuespiller, spiller karakteren til Serkan Bulat i TV-serien Sen Çal Kapımı
  2. Burak Özçivit: Den mest kjente tyrkiske skuespilleren som spilte rollen som Osman i TV-serien Establishment Osman
  3. Can Yaman: Han spilte karakteren Can Divit i TV-serien Erkancı Kuş
  4. Murat Yıldırım spiller rollen som Ramo i TV-serien RAMO
  5. Akın Akınözü: Den talentfulle skuespilleren spiller rollen som Miran Aslanbey i TV-serien Hercai
  6. Aras Bulut İynemli: Kjekk og kjekk tyrkisk skuespiller som spiller karakteren til Yamaç Koçovalı i TV-serien Çukur
  7. Burak Deniz: spiller som Marasli i Marasli TV-serie
  8. Birkan Sokullu: med den fantastiske karakteren til Han i TV-serien Masumlar Apartmani
Diyar21Haber
POLiTiKA & SiYASET

D21 News – Özgür Özel’in seçim başarısını ilk olarak Buket Aydın’a haber vererek kutladığı belirtiliyor.

BÖLGE HABER Yaşam

Yaralı halde gittiği hastaneden kaçan şahıs, kendisini vuran kişinin yanında yakalandı

MAGAZİN

Aslı Zen… KLİP ÇEKİMİNDE YANGIN ÇIKTI, PANİK ANLARI!

MAGAZİN

İlker Kaleli… İSPANYA’DA GÜNDEM OLDU!

BÖLGE HABER

Van’da kaçak avlanılan 3 ton 300 kilogram inci kefali ele geçirildi

Yaşam

Anneler Günü geldi: Teraryuma ilgi arttı

DiYARBAKIR YEREL HABER Yaşam

Engelsiz Bileşenler Federasyonu Diyarbakır’dan seslendi: BM Engelli hakları sözleşmesi uygulansın

MAGAZİN Sinema

Haluk Bilginer’in rol aldığı “The Veil” 29 Mayıs’ta Disney+’ta!

POLiTiKA & SiYASET

Meclis’te hakaretler havada uçuştu… ‘Konuşma lan’, ‘Zırto’, ‘Sarhoş’, ‘Terörist’..

GÜNCEL

Gölcük Tabiat Parkı’nın işletim hakları Bolu Büyükşehir Belediyesinden alındı

Yaşam

Manisa’da intihar! Sevgilisiyle tartışıp uçurumdan atladı

ASAYİŞ İlçe Haberleri

Diyarbakır’da 167 kilogram esrar ele geçirildi

MAGAZİN Sinema

‘’Zamanın Kapıları’’nın afişi yayınlandı

ASAYİŞ

Irak’ın kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi

POLiTiKA & SiYASET

BM’nin Filistin kararı sonrası Türkiye’den açıklama

MAGAZİN

Shakira / VERGİ KAÇAKÇILIĞI SORUŞTURMASI KAPANDI!

DiYARBAKIR YEREL HABER POLiTiKA & SiYASET

Diyarbakır Büyükşehir Eş Başkanı Bucak’tan Engelliler Daire Başkanlığı açıklaması

DiYARBAKIR YEREL HABER

Diyarbakır’daki o cadde 4 gün trafiğe kapatılacak

DÜNYA

Hamas’tan açıklama İntihar etmeye kalkışan bir İsrailli esiri son anda kurtardık

MAGAZİN

Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali başladı